• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başlangıç yaptın gerisi gelirrr.komşum da benden gördüü bebeğinin kıyafetlerini oğlunun küçülenlerini sattı.amerikadan getirdiği giyilmiş bebek iç çamaşırlarını bile sattı hayret ettimmmm :rolleyes:
Ben kargoya vermeye useniyorum yoksa bi ton sey var evde hepsini sokaktaki kiyafet kutusuna attim hatta prima premium 1 numaradan kac taneee🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Gaza geliyorumm acayim mi bi dolap acaba ? Ikna olmam 10 saniye vazgecmem de bir o kadar.Ikizler burcu olmak 🤣🤣

Ben kargoya vermeye useniyorum yoksa bi ton sey var evde hepsini sokaktaki kiyafet kutusuna attim hatta prima premium 1 numaradan kac taneee🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Gaza geliyorumm acayim mi bi dolap acaba ? Ikna olmam 10 saniye vazgecmem de bir o kadar.Ikizler burcu olmak 🤣🤣
valla villalarda oturanlar bile satış yapıyorrr orda.hermes çantalar bile var 80 000 e 90 000 e 2. eli hem de :rolleyes:

valla villalarda oturanlar bile satış yapıyorrr orda.hermes çantalar bile var 80 000 e 90 000 e 2. eli hem de :rolleyes:
Cidden mi.Amann dolap mi salla deyip geciyodum ben 🤦‍♀️🤦‍♀️Oglanlarin pusetleri yeni baktim sitesinde 700 er lira olmus.Taş catlasin 10 defa oturdular da gittik bi yere.Pusetten baslayayim dicem ama kargo isi nasil olucak.Koca puset agir bide.Ucretlendirme nasil oluyor?

Cidden mi.Amann dolap mi salla deyip geciyodum ben 🤦‍♀️🤦‍♀️Oglanlarin pusetleri yeni baktim sitesinde 700 er lira olmus.Taş catlasin 10 defa oturdular da gittik bi yere.Pusetten baslayayim dicem ama kargo isi nasil olucak.Koca puset agir bide.Ucretlendirme nasil oluyor?
yok ücret hep aynı kargo olarakkk 9 tl

Aaa cidden mi? Cok iyimis.Fiyati kafamiza gore mi belirliyoruz?Ben hic beceremem bu isleri.Yazsa biri cok ihtiyacim var durumumuz kotu,al hadi kullan benden olsun demekten korkuyorum🤦‍♀️🤣🤣
istediğin fiyatı koyarsın ama bi tık yüksek koy pazarlık ediyorlar çünkü yada teklif butonu var ordan teklif veriyorlar.valla herkesin tanıdığı ünlü bir kadında ince bir kazak beğendimm 20 tl inmiyorrrr.tv de bizi kandırıyormuşş gönlümm bollll sizi seviyorumm seyircilerimm diyeee :kızgın: :KK53:

o zaman altın yada döviz.düğün mevsimine doğru yani nisandan başlayarak altın fırlar daimaaa iyi kazandırır
Dövizle altın arasında kararsız kaldık ama sanırım altın alacağız. Peki bunu evde muhafaza etmek değil de bankada altın hesabı açsak daha mantıklı değil mi? Banka olarak hangisini önerirsiniz?

Dövizle altın arasında kararsız kaldık ama sanırım altın alacağız. Peki bunu evde muhafaza etmek değil de bankada altın hesabı açsak daha mantıklı değil mi? Banka olarak hangisini önerirsiniz?
o konuda fikrim yok.ben inve hesap yapmadığımdan iş......b.......sından aldım hesabım olduğu için.ama daha düşüğe satanlar var bankalardan

Arkadaslar,çi... Sep..inden cikolatali gul keklerden kendine gelen ya da gonderen var mi,nasil,tadi guzel mi acaba?
Dogumgunu hediyesi olarak gondermek istiyorum ama cekiniyorum da.
Geçen hafta sarı çikolatalı kekleri ve trufleri olan bir buketin tadına baktım güzel ve tazeydi keklerini pek beğenmezdim ama trüfler çok iyiydi

o konuda fikrim yok.ben inve hesap yapmadığımdan iş......b.......sından aldım hesabım olduğu için.ama daha düşüğe satanlar var bankalardan
Ben kuveyte baktım,en dusuk fiyatlardan biri onda,ve makas araligi ciddi az.
Ytd tabiiki.

Buraya takildigimdan beri aynısını düşünüyorum🤑🤑
Nisan da yasgunumde hediye sepeti değil yatırım sepeti yapın diyeceğim yakınlarıma 😁😁
çiçeğe de para mara vermesinlerrrr.çöpe gidiyor 3 gün sonraaa.sebze alsalar bile daha faydalıı.yemek yaparızzz 1 haftaaaa

Geçen hafta sarı çikolatalı kekleri ve trufleri olan bir buketin tadına baktım güzel ve tazeydi keklerini pek beğenmezdim ama trüfler çok iyiydi
Bakip listeliyordum ama gul keklerdeydi gozum,truf o zaman,cok tesekkurler:KK200:

çiçeğe de para mara vermesinlerrrr.çöpe gidiyor 3 gün sonraaa.sebze alsalar bile daha faydalıı.yemek yaparızzz 1 haftaaaa
Ama biz eskidikte oyle diyoruz,ben cicegi burnunda,cok mutlu olacak birine gonderecegim canim:))

Back