• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın herkese..
Ben yeğenlerime doğumgünü hediyesi altın alarak öncü oldum.
Tablet, oyuncak almak isteyen ablamlara da ucuz ucuz her gün ıvır zıvır almak yerine senede bir gün altın hediye edin. Çocukların güvencesi olsun. Aileler de zor günde çocuklar için kullanacaklarını bilip iyi hissetsinler dedim.
Böyle yapmaya basladilar.

Gerçekten en güzel hediye.
Tabi altın alan çocuk sevinç çığlıkları atmıyor büyüyünce anlayacak önemini garipler:)

Günaydın herkese..
Ben yeğenlerime doğumgünü hediyesi altın alarak öncü oldum.
Tablet, oyuncak almak isteyen ablamlara da ucuz ucuz her gün ıvır zıvır almak yerine senede bir gün altın hediye edin. Çocukların güvencesi olsun. Aileler de zor günde çocuklar için kullanacaklarını bilip iyi hissetsinler dedim.
Böyle yapmaya basladilar.

Gerçekten en güzel hediye.
Tabi altın alan çocuk sevinç çığlıkları atmıyor büyüyünce anlayacak önemini garipler:)
Benim anne ve babam da kızlarıma doğumgünlerinde altın hediye ederler. Benim de içim rahat mesela cocuklara bir sey gerekse ve benim durumum müsait olmasa kullanabileceğim bir sey var kenarda.

Benim anne ve babam da kızlarıma doğumgünlerinde altın hediye ederler. Benim de içim rahat mesela cocuklara bir sey gerekse ve benim durumum müsait olmasa kullanabileceğim bir sey var kenarda.

Boza kızlar miiiii sen 2 ledin mi anammmmm

Ay yatırıma bağlayım da konu dışı olmasın

Şubat ayında halka arz patlaması olacakmış hahah

günaydınlar herkese,
Nomum dünkü yazışmaları okudum ikinci el uygulamaları hk, C ceycey0406 bu işi iyi biliyor ona danış da çocuğun kıyafetlerini sat oralardan çok iyi oluyor :)) ben de satış yaparım arada ama benim öyle fazlalığım yok, çocuklu biri için inanılmaz faydalı o uygulamalar hem almak hem satmak için. insanlar evde yer kaplamasın diye etiketli kıyafetlerini satıyolar ucuz ucuz. ölücüsü de çok tabi her yerde olduğu gibi ama biraz vakit geçirince çözüyorsun ortamı :D

Screenshot_20210208-112308_Garanti BBVA.jpg

Günaydiiiin...

Altin konusunda cahil ve acemiyim biliyorsunuz. Bu altin simdi dusmus mu de yaninda kirmizi yon isareti var?
Ben sanki cuma daha ucuza aldim, 409 gibi biseye aldim gibi.

Acil edit; 410a almisim :)

çiçeğe de para mara vermesinlerrrr.çöpe gidiyor 3 gün sonraaa.sebze alsalar bile daha faydalıı.yemek yaparızzz 1 haftaaaa

Ben hep eşime dedim çiçeğe verdiğin parayla miss gibi yemek yeriz diye

Yaa gercekten mi
Benim bahçemde çok çiçeğim var ama hala kendime her hafta çiçek sipariş ederim.
Ama itiraf edicem en uygununu falan söylüyorum genelde. Eki Görüntüle 2778730 hatta bi de kendime not yaziyorum 😅😅😅
20210208_113152.jpg

Bak bunlar pörsümeye başlamış. Yarın da idare eder, çarşamba ennn geç perşembe hakettim yeni çiçeği 🥰

Yok anam ben zengin olamam

hem altın hem de oyuncakk en iyisii.benim kız da legolara meraklı ama mübarekler çok pahalıı maalesef.annanne sponsorluğunda alıyor o da.

Altin almam anasi babasi yer guvenmiyorum belki buyudukce kendi sahip cikar :D
Cok otoriter bir karakter kendisi 15 aylik ama boyundan buyuk akli var 🙄😕
Buyudukce zengin olmam imkansizlasiyor😂

Altin almam anasi babasi yer guvenmiyorum belki buyudukce kendi sahip cikar :KK70:
Cok otoriter bir karakter kendisi 15 aylik ama boyundan buyuk akli var 🙄😕
Buyudukce zengin olmam imkansizlasiyor😂
ben kıza altın biriktirelim üniversitede lazım olur.paramız olmazsa okuyamazsın a101 e veririm çalışmaya ozaman da seni demiştimm.şimdilerde haldır haldır birikim yapıyor kumbarasınaaaa :rolleyes:

Back