ben de o civarlarda aldımm bakan değişince.geçen haftada 422 den aldım gene düştüü.bu hafta 3 gram daha alacağım son paramlaaa.
Bende geçen hafta 434 den bir gram 424 den bir gram 422 ye düşünce yarım gram aldım param ona yetti bugün haberde 400e kadar düşeceğini okudum alım için güzel aslında ..

Pazarlik oluyor mu?

Sen bir girişimcisin eminim yeni modaya uygun bir iş girişimi yaparsın
Benim hayalim pazarcılik bir yakınım çocuk kıyafeti olan dükkanı devretmeyi teklif etti bana asla olmaz dedim kirası vergisi çok zorlar beni ama pazar oylemi haftada bir gün al sat ,ticaret ,sıcak para.. Çocuğumuz büyüsün inşallah da güzel planlarim var..

Pazarlik oluyor mu?
tabi ki pazarlıkla alınıyor herşeyy.hemen almıyorumm ben.satmaya niyeti varsa ya da para lazımsa satıcı size dönüyor ya da teklif veriyorrr.bend e başka teklif veriyorummm.aynı koyun inek alır gibi kurbandaaaa

Bende geçen hafta 434 den bir gram 424 den bir gram 422 ye düşünce yarım gram aldım param ona yetti bugün haberde 400e kadar düşeceğini okudum alım için güzel aslında ..
Ben 380e dusecegini ongoruyorum ya,ikinci esigimi hic soylemeyeyim simdi.
Benim alacagim icin demiyorum,keske hic kimse zarar etmeseydi,ama 6 aylik tahminlerim tuttu ayniyle,dilerim herkes zararini kapatir zamanla..

Nasıl zengin oldum aha da böyle
satınca fazla para etmiyorlar mücevher alarak zengin olunmaz.ama uyguna alıp takabilirsinnn.sertifikalı bilinen markalar olmalı.ze...n ar......ş altın....ş ata....y gibi.diğerleri sahteee olabilir çünküü

Cıks,ben saglamciyim,ancak 10 gr alacak paracigimi 5 aydir tutuyorum,tutuyorum,tutuyorum
Hala tutuyorum,su anda 13 gr aliyor,bakalim ne kadara cikacak
Ne yapayim,bir atimlik barutum var,karavana atis yapamam

Şakası bir yana, ben kâr etme düşüncesinde değilim, tasarruflarımın değerini korumak derdindeyim.
Altında kâra inanmıyorum. Altın, örneğin, bir borsa yatırımı değil.

Uzun vadeli alıyorum, bir hedefim var, nasipse kızıma başını sokacağı bir ev almak istiyorum, o yüzden bu rakamları gerçekten alım fırsatı olarak gördüm.
Düşmesi beni rahatsız etmiyor, gram cinsinden miktar arttırıyorum.
Maaş, ikramiye ne varsa... Dişten, tırnaktan, mutfaktan...ağır tasarruf ediyorum aslında, bakmayın

Ben 380e dusecegini ongoruyorum ya,ikinci esigimi hic soylemeyeyim simdi.
Benim alacagim icin demiyorum,keske hic kimse zarar etmeseydi,ama 6 aylik tahminlerim tuttu ayniyle,dilerim herkes zararini kapatir zamanla..
Aslında bir taraftan üzülüyorum ihtiyacım olan bir yatırım bir taraftan da seviniyorum düğün yapacaklar için hakkımızda hayırlısı diyorum artık

satmayacağın ürünleri de ekle ama fiyatları yüksek gir satılmasın.bunun amacı dolabını zengin göstrmektirrrr

satmayacağın ürünleri de ekle ama fiyatları yüksek gir satılmasın.bunun amacı dolabını zengin göstrmektirrrr

Oooo bunlar benim hiç akıl edemeyeceğim hileler işte.
Öğretin bağa bunları

Biri teklif diye çok ihtiyacım var bana bunu hediye eder mısın dese hediye edecek kafa var bende.
O kadar dersem abartı değil inanın.

Hanımlar, hepinize tek tek iyi geceler diliyorum.
Yarın iş var.
Uykumu iyice alıp, sabah pırıl pırıl parlayan(!) zekamla hemen gramlarımı almaya devam etmek zorundayım.
Ben sabah almazsam, akşama doğru düşmeyebilir, maazallah..!

İşte bunlar hep zekâ.

Allah IcimdekiSonsuzDeniz 'na da nasip etsin bendeki keskin zekâyı... Yok karavana atış yapmıyormuş, yok şu yok bu...Çok üzücü çook
Bütün maaşı ikramiyeyi grama gömüp, sonraki maaştan avans çekmek gibisi var mı
Allah cümleten rahatlık versin

yalnız nomu.ben böyle örnekler verdim 2 hafta önce işte ucuza alınıyorr mağazalardann.hem de satabiliyorsun vs. diye.iyilik yapmaktı amacımmm ama adım görgüsüze çıktııı.sağlam kavga ettim ipleri kopardımmm.sayılarla örnekliyorum ki insanlar daha iyi anlasınn diye halbuki.yavv hava atsammm altından zarardayımm yazarmıyımm.ya da 2. el ürüns atıyorum yazarmıyımmm.mercedes aldımm yatırımla yazarımm yahuuuuu.halbuki 2012 aracımm var sevmeyerekk bindiğimmmmmm.makarnayı haşlayıp salçalamam içine mutlaka bir şeyler eklerim dediğim için bile görgüsüz oldum teyy teyyy.benim mesleğimm yemek işi halbukii ha ha ha.yıllar önce de avakodo alıyorum kıza seviyor dedim diyeee ne zenginliğim kalmıştı ne de görgüsüzlüğümmmmm.ondan yatırım topiğindeyim artık.burda herkes herkese saygılı.kimse kimseyi yargılamıyor tam tersi faydalanmaya çalışıyor birbirinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…