- 17 Mayıs 2011
- 1.070
- 4.020
- 333
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #3.941
Bekleyelim bakalım...Biz aldığımızda 470 di gramı 6 ay kadar oldu alalı 125 gram almıştık
Sen bir girişimcisin eminim yeni modaya uygun bir iş girişimi yaparsınYok canım yapmıyorum artık modası geçti çünkü üç dört yıl öncesi çok güzel satışlarım oluyordu... Festivallerde stand açıyordum..
Bende geçen hafta 434 den bir gram 424 den bir gram 422 ye düşünce yarım gram aldım param ona yettiben de o civarlarda aldımm bakan değişince.geçen haftada 422 den aldım gene düştüü.bu hafta 3 gram daha alacağım son paramlaaa.
boşanmış bir üyenin tamturunu bile almışlığım varrrr.öyle manevi anlam yüklemem takılara.ucuza bulursam hemen alır takarımmmmm.Sen ne köftehorsun senn
alım için güzel de alacak para kalmadıııııBende geçen hafta 434 den bir gram 424 den bir gram 422 ye düşünce yarım gram aldım param ona yettibugün haberde 400e kadar düşeceğini okudum alım için güzel aslında ..
boşanmış bir üyenin tamturunu bile almışlığım varrrr.öyle manevi anlam yüklemem takılara.ucuza bulursam hemen alır takarımmmmm.
Pazarlik oluyor mu?o kadar ucuza ürünler var ki sıfır etiketli.almış beğenmemiş ya da hediye gelmişş bedeni olmamışşşş.ben topluyorumm onlarrıı hemennn.elmas pırlanta bile almışlığım varrr uygunaa zamanındaaa.pazarlık edeceksinn ama sıkı sıkııııııı alırkennnn
Benim hayalim pazarcılikSen bir girişimcisin eminim yeni modaya uygun bir iş girişimi yaparsın
tabi ki pazarlıkla alınıyor herşeyy.hemen almıyorumm ben.satmaya niyeti varsa ya da para lazımsa satıcı size dönüyor ya da teklif veriyorrr.bend e başka teklif veriyorummm.aynı koyun inek alır gibi kurbandaaaaPazarlik oluyor mu?
Ben 380e dusecegini ongoruyorum ya,ikinci esigimi hic soylemeyeyim simdi.Bende geçen hafta 434 den bir gram 424 den bir gram 422 ye düşünce yarım gram aldım param ona yettibugün haberde 400e kadar düşeceğini okudum alım için güzel aslında ..
satınca fazla para etmiyorlar mücevher alarak zengin olunmaz.ama uyguna alıp takabilirsinnn.sertifikalı bilinen markalar olmalı.ze...n ar......ş altın....ş ata....y gibi.diğerleri sahteee olabilir çünküüNasıl zengin oldum aha da böyle
Cıks,ben saglamciyim,ancak 10 gr alacak paracigimi 5 aydir tutuyorum,tutuyorum,tutuyorum
Hala tutuyorum,su anda 13 gr aliyor,bakalim ne kadara cikacak
Ne yapayim,bir atimlik barutum var,karavana atis yapamam
Yukleselecegini biliyorum ama zamanlaması yetişir mi onu bilmiyorum temmuza kadar yükselir inşallahBekleyelim bakalım...
Rakamı aklımda tutacağım.
Ben 380e dusecegini ongoruyorum ya,ikinci esigimi hic soylemeyeyim simdi.
Benim alacagim icin demiyorum,keske hic kimse zarar etmeseydi,ama 6 aylik tahminlerim tuttu ayniyle,dilerim herkes zararini kapatir zamanla..
satmayacağın ürünleri de ekle ama fiyatları yüksek gir satılmasın.bunun amacı dolabını zengin göstrmektirrrrKizlarrr siz adamı zengin edersiniz. :)
Tam olarak şu saatte dolap uygulamasını indirip satmak istediğim ilk ürünü onaya gönderdim.
Ürün ne mi?
Hiç kullanmadığım kaynanamın hediyesi.
Biliyorummmm enfes bir başlangıç
satmayacağın ürünleri de ekle ama fiyatları yüksek gir satılmasın.bunun amacı dolabını zengin göstrmektirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?