• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalnız nomu.ben böyle örnekler verdim 2 hafta önce işte ucuza alınıyorr mağazalardann.hem de satabiliyorsun vs. diye.iyilik yapmaktı amacımmm ama adım görgüsüze çıktııı.sağlam kavga ettim ipleri kopardımmm.sayılarla örnekliyorum ki insanlar daha iyi anlasınn diye halbuki.yavv hava atsammm altından zarardayımm yazarmıyımm.ya da 2. el ürüns atıyorum yazarmıyımmm.mercedes aldımm yatırımla yazarımm yahuuuuu.halbuki 2012 aracımm var sevmeyerekk bindiğimmmmmm.makarnayı haşlayıp salçalamam içine mutlaka bir şeyler eklerim dediğim için bile görgüsüz oldum teyy teyyy.benim mesleğimm yemek işi halbukii ha ha ha.yıllar önce de avakodo alıyorum kıza seviyor dedim diyeee ne zenginliğim kalmıştı ne de görgüsüzlüğümmmmm.ondan yatırım topiğindeyim artık.burda herkes herkese saygılı.kimse kimseyi yargılamıyor tam tersi faydalanmaya çalışıyor birbirinden:KK200:

Ben bu kadar zamandır sende bir görgüsüzlük sezmedim. Olsa sezerdim kesin.

Aldırma sen her kimse onlara..

Hepinizden öğrenecek çok şeyim var daha.
Teşekkür ederim kendi adıma.

Ben bu kadar zamandır sende bir görgüsüzlük sezmedim. Olsa sezerdim kesin.

Aldırma sen her kimse onlara..

Hepinizden öğrenecek çok şeyim var daha.
Teşekkür ederim kendi adıma.
fakirimm yahuuu dümdükkkk fakirr aynı sizin gibiiiiii.10 yıldır iş hayatım da yokkkkk.Tek özlediğim öğrencilerimmm.onlar yetişkinler gibi değil yürekten seviyorlar insanı severlerseeee

fakirimm yahuuu dümdükkkk fakirr aynı sizin gibiiiiii.10 yıldır iş hayatım da yokkkkk.Tek özlediğim öğrencilerimmm.onlar yetişkinler gibi değil yürekten seviyorlar insanı severlerseeee
Aaa sen öğretmen misin ceycey💓

makarnayı nasıl yapıyorsun? Bize de anlat🙏 Biz tulum tereyağı/peynir/ceviz/kuru dereotlu—kıymalı/domates soslu—sebze soteli—soslu köfteli falan yapıyoruz..benim favorim salçalısı ama her koşulda💓💓 hatta canımı çektirdin şu an kalkıp yapmamak için direniyorum:)

not:salça kendi yapımım(aslında öyle de paprika/domates/biberli oluyor:)

Şakası bir yana, ben kâr etme düşüncesinde değilim, tasarruflarımın değerini korumak derdindeyim.
Altında kâra inanmıyorum. Altın, örneğin, bir borsa yatırımı değil.

Uzun vadeli alıyorum, bir hedefim var, nasipse kızıma başını sokacağı bir ev almak istiyorum, o yüzden bu rakamları gerçekten alım fırsatı olarak gördüm.
Düşmesi beni rahatsız etmiyor, gram cinsinden miktar arttırıyorum.
Maaş, ikramiye ne varsa... Dişten, tırnaktan, mutfaktan...ağır tasarruf ediyorum aslında, bakmayın 😊
:KK200:
Ne sansli kiziniz var😍😍

Kizlarrr siz adamı zengin edersiniz. :)

Tam olarak şu saatte dolap uygulamasını indirip satmak istediğim ilk ürünü onaya gönderdim.

Ürün ne mi?
Hiç kullanmadığım kaynanamın hediyesi. :KK70:

Biliyorummmm enfes bir başlangıç:KK70:
Ne yaptin,sadece resimmi yukledin?

Hanımlar, hepinize tek tek iyi geceler diliyorum.
Yarın iş var.
Uykumu iyice alıp, sabah pırıl pırıl parlayan(!) zekamla hemen gramlarımı almaya devam etmek zorundayım.
Ben sabah almazsam, akşama doğru düşmeyebilir, maazallah..!

İşte bunlar hep zekâ.:sampiyon:

Allah IcimdekiSonsuzDeniz IcimdekiSonsuzDeniz 'na da nasip etsin bendeki keskin zekâyı... Yok karavana atış yapmıyormuş, yok şu yok bu...Çok üzücü çook:KK43:
Bütün maaşı ikramiyeyi grama gömüp, sonraki maaştan avans çekmek gibisi var mı :sampiyon:
Allah cümleten rahatlık versin:KK200:
Aaahhhahhhahaaaa cok tatlisiiin:D
Ne yapayim ben boyle yapmasam savurgan babanin evinden para kiymeti bilmez,esyasini korumaz kocanin evine zor attim kendimi,sokakta kalirdim alimallah,simdi koca duasi aliyorum aklina estikce:D

Resim yüklerken ürün bilgisi doldurmam gerekti.
Fiyat, açıklama, kategori falan seçtim.
Onaylanmış şimdi.
Bakalım ne olacak.
başlangıç yaptın gerisi gelirrr.komşum da benden gördüü bebeğinin kıyafetlerini oğlunun küçülenlerini sattı.amerikadan getirdiği giyilmiş bebek iç çamaşırlarını bile sattı hayret ettimmmm :rolleyes:

Kızlaaar, eşim bana az önce dedi ki “bana bi akıl ver, ben napayım borsada?” :KK52:
kahkaha atmamak için zor tuttum kendimi😬 daha neler görücez bakalım, dün bir bugün iki. Çok heyecanlıyım. Bana sen ne anlarsın, yapamazsın diyen adam heyt be:halay:

başlangıç yaptın gerisi gelirrr.komşum da beden gördüü bebeğinin kıyafetlerini oğlunun küçülenlerini sattı.amerikadan getirdiği giyilmiş bebek iç çamaşırlarını bile sattı hayrete ettimmmm :rolleyes:
Ben de tutumluanneden almıştım geçen yaz bihayli🥰 çocuğun yediği içtiği helal giydiği haram diye bi söz var. Bikaç kere, ay bile giyilemiyor çoğu kıyafet ve çok temiz oluyorlar. Zaten biraz aklı yetsin giydiremem, o yüzden şimdi ucuz ucuz giydirmeye çalışıyorum ben de😌

Kızlaaar, eşim bana az önce dedi ki “bana bi akıl ver, ben napayım borsada?” :KK52:
kahkaha atmamak için zor tuttum kendimi😬 daha neler görücez bakalım, dün bir bugün iki. Çok heyecanlıyım. Bana sen ne anlarsın, yapamazsın diyen adam heyt be:halay:
Aaahhhaa,isssste bu kadar😍😍

Arkadaslar,çi... Sep..inden cikolatali gul keklerden kendine gelen ya da gonderen var mi,nasil,tadi guzel mi acaba?
Dogumgunu hediyesi olarak gondermek istiyorum ama cekiniyorum da.
Hic gönderen olmadı küçük ilçeye gelene kadar zaten berbat olur kekler.. Görüntüsü güzel ama kekler bayat oluyormuş galiba pek yenmiyor demişti arkadaşım..

Hic gönderen olmadı küçük ilçeye gelene kadar zaten berbat olur kekler.. Görüntüsü güzel ama kekler bayat oluyormuş galiba pek yenmiyor demişti arkadaşım..
Gonderecegim yer buyuksehir merkez,acaba yine de duzgun gidemezmi ki?
Cok albenili gorundu gozume,uygun fiatlilari da gorunce gonlum 😂😂

Back