• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yok tl de kalmayın altında dolarda artacak ama bbiraz daha düşecek gibi bu aralar.1 hafta bekleyinn alın altınn.mart sonu büyük çıkışa geçecek duyumu aldımmm.bend e altın alıyorumm bu aralarr.ama kısa vadede satacaksanız 3 5 ay gibi asla almayınn
Bu ayın sonlarına doğru elimize geçecek canm. Yani vade olarak yaklaşık bir sene sürer. Bir seneyi geçmez diye düşünüyoruz.

En kısa zamanda hesabını aç batsada çıksada kendi kararın.. İnsanlar hep negatif malesef kimse kimseyi desteklemiyor,tebrik etmiyor,mutluguna ortak olmuyor...
Maalesef öyleler:/ ben yurtdışındayım şu an. Benim yatırım hesapları aktif değil. Tr’ye gelinceye kadar el mecbur bekleyeceğim:/

Dolarla altın arasında kararsız kaldık. Altın daha mı iyi olur acaba?
Bu arada tl olarak bankaya yatırmayalim değil mi?
Ben altın tavsiyesi aldım kuyumcu tanidigimdan şuan itibariyle 10 bin oldu zararım...Eğer parayı bir iki sene kullanmayı düşünmüyorsanız altın alın çünkü bir miktar daha düşeceği söyleniyor.. İllaki yükselecek ama ne zaman bilmiyoruz

Ben altın tavsiyesi aldım kuyumcu tanidigimdan şuan itibariyle 10 bin oldu zararım...Eğer parayı bir iki sene kullanmayı düşünmüyorsanız altın alın çünkü bir miktar daha düşeceği söyleniyor.. İllaki yükselecek ama ne zaman bilmiyoruz
İki sene değil de en fazla bir seneye çekip ev almayı planlıyoruz tabi kredi çekerek.

benim tek ticaretim evde ki fazla oyuncak kıyafet ayakkabı ne bulursam satmak 2. el.kızın nevresimlerini bile sattım hatta küçük gelen bornozunu :rolleyes:
O konuda da çok iyiyim😂😂 10 sene önce 2 bine aldığım yatak odası takımını 1250 sattım.. Yemek masasıni sattım yeni...Şimdi resim çekip yükleyeceğim satılacak birkaç şey var oradan gelen parayla oğluma akülü araba alacağız sözümüz var

O konuda da çok iyiyim😂😂 10 sene önce 2 bine aldığım yatak odası takımını 1250 sattım.. Yemek masasıni sattım yeni...Şimdi resim çekip yükleyeceğim satılacak birkaç şey var oradan gelen parayla oğluma akülü araba alacağız sözümüz var
evet hem evden gitmiş oluyorlar hemd e para kazanıyoruz.eskiden ihtiyacı olana ya da olmayana verirdim.ama farkettim gel bir bardak çayımızı iç demiyorlar.baktım ki veren de birrrr vermeyen deee bend e ucuz ucuz satıyorummm.bu şekilde daha çok dua aldım valla.hele çocuklar telefonla beni arayıp teşekkür ettiler kaç kere.içlerine hediyelerde ekliyorummmm.kendimd e o siteden sıfır ürünler alııyorum uygunaaaa.kıızn seneye giyeceği montu botu ayakkabıyı aldım meselaa

Altınınız var.
Zararınız yok.
Beklenmedik bir şekilde bozmak zorunda kalmadıkça zararınız yok. :KK200:
evet bende öyle düşünüyorum mesela 10 gram altın aldık.bu 10 gram altınımız var artık demektirrr.nasılsa kar getirir.her gün takip etmek olmazzz.al sat yapmayacaksak haftalık.o da büyük miktarda sermeye gerektirir yapamayız zatenn.

hayranlıkla okuyorum bu tip konuları. tebrik ederim. :nazar:
ben koca koltuk takımını mahallede komşu bir ikinci elcinin adamlarına indirttim ne yaparsanız yapın diye, üstüne taşıdılar diye para verdim.
yaşayan efsane olma yolundayım.:KK43:

hayranlıkla okuyorum bu tip konuları. tebrik ederim.
ben koca koltuk takımını komşu bir ikinci elcinin adamlarına indirttim ne yaparsanız yapın diye, üstüne taşıdılar diye para verdim.
eskiden ben de öyleydimm 1 kere giydiğim kıyafeti ayakkabıyı çantayı eşyayı evden gitsin diye dağıtrdımm hemennnn.artık akıllandımm 4 ürün satsam yerine marka 1 ürün alıyorummmm missssss.çocuğun kıyafetleri hele giyilmeden küçüldü pandemi de etiketli duranlar bile var.onları da satacağımmm.bir de halı yükledimmmm odasını değiştirince.onu henüz satamadımm amaaaa evde yer kaplıyor diye halıya kızgınımmmm :rolleyes:

Adam biliyor da konuşuyor işte... :KK70:

Aynı davulu ben tüm sene çalardım başında,"sağduyulu tercihlerimi bırakıp eş sözü dinleyen kişiye evrildim sonucunu gördük, çekil bakayım sen artık kenara" diye...:KK12: ( ETD _evlilik tavsiyesi değildir)

Allah hayırlı bol kazançlar nasip etsin yatırımlarınızda:KK200:

Aa... olmadı ama. Burada hepimiz yüksek onur derecesiyle uzmanlıklarını almış insanlarız.
Ben, altın konusunda yakında uluslararası tanınırlığı olan bir otorite olma yolundayım mesela.
hatta @Yuppiyayye beni adım adım takip eder altın konusunda, devletin bana üstün hizmet madalyası vereceğini bile düşünüyor.
😂😂 Evet evet gerçekten buradaki arkadaşların başarısını gördükçe imreniyor ve takdir ediyorum, önünüzde saygı ile eğiliyorum :sampiyon:

hayranlıkla okuyorum bu tip konuları. tebrik ederim. :nazar:
ben koca koltuk takımını mahallede komşu bir ikinci elcinin adamlarına indirttim ne yaparsanız yapın diye, üstüne taşıdılar diye para verdim.

Böyle şeyleri herkes beceremiyor maalesef.
Ben de böyleyim:(

Bir de taşıyıp götürdüler diye sevinirim ben :D

Böyle şeyleri herkes beceremiyor maalesef.
Ben de böyleyim:KK43:

Bir de taşıyıp götürdüler diye sevinirim ben :KK70:
konuyu sen açtın ama konuşan hep biziz son haftaaa.neler yaptınnn?borsaya girecek misin*kısa orta uzun vade yatırım planların var mı? :rolleyes:

konuyu sen açtın ama konuşan hep biziz son haftaaa.neler yaptınnn?borsaya girecek misin*kısa orta uzun vade yatırım planların var mı? :rolleyes:

Her gün Denizbanka girip acilmis mi diye yokluyorum.
Yatırım hesabınız yoktur mesajını okuyup küfrediyorum.

Şubeye daha ne zaman giderim bilmiyorum ki..

Gitsem istiyorum..
Bitcoin de denemek istiyorum.
Her şeye el atasim var biri beni durdursun.
Şimdi satış falan dediniz.
Ben de mi bir şeyler satsam diye düşünmeye başladım. :D
Var yani satmaya değer bir sürü şey.
Hep boşa yer tutuyor evde.
Halbuki para etsin ev de rahatlasin dediginiz gibi..

Biraz da calismamaktan var ya.
Işe başlayayim. Altın alır atarım köşeye çekilirim..
Benim yatırım sevdası oraya kadar gider muhtemelen..

Altınınız var.
Zararınız yok.
Beklenmedik bir şekilde bozmak zorunda kalmadıkça zararınız yok. :KK200:
Biz bir yıl için almıştık ödememiz var temmuzda oyuzden zararda diye üzülüyoruz eğer bu sene için ihtiyaç olmasa bende üzülmem çünkü altın nasıl olsa kâr getiren bir yatırım aracı..

Back