• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesinlikle. Bir de mesela bizi insanlar borsadan köşeyi döndük sanıyor eşim yüzünden. Yedidüvele borsa muhabbeti yaptı, kazandığı da bişey değil. Annem bile bizi çok zengin bellediği için bebeğime hediye bile alma gereği duymadı mesela.

yine senin eşin seni düşünerek akıl vermiş ne güzel. Benim eşim geçen hafta ilk borsa deneyimimde eksiye geçince, başıma dikilip “din dan din dan” tehlike çanları çalıyor, borsa çöküyor diye davul çaldı. %14 zararla çıktım. Çıktığım hisseler geçen hafta %40 kar etti min. Küllü zarar yani bana:/

şu an elimizdeki biriken parayı da çoğunlukla ben çalışarak biriktirdim, ek iş yaptım. Şimdi bile akşamları çocuklar uyurken markette mal taşıma/düzenleme işi yapıyorum birikim olsun diye.

Şimdi ben onun hesabı üzerinden işlem yapıyorum, mecburen haberdar. Kendi hesabıma geçince bilgilendirmek istediğim yerlerde bilgilendireceğim onu da, haricinde kimsenin engeline, negatifliğine maruz kalmak istemiyorum gerçekten.
En kısa zamanda hesabını aç batsada çıksada kendi kararın.. İnsanlar hep negatif malesef kimse kimseyi desteklemiyor,tebrik etmiyor,mutluguna ortak olmuyor...

kumarbaz değil yahuu.hisseleri bilinçli alıyor.ha bazen tutmuyor ama çoğunlukla oluyor.mor a sorrr .onlar ortak çalışıyorlarrrrr:rolleyes:
ya ceycey gasteci abi yemez bu numaraları burada hepimiz yatırımcılıkcılık kumarbazlar değil miyiz :KK8:
hem de organize kumarbazlık ha :rolleyes:

Merhaba arkadaşlar aylik elime geçecek olan yaklaşık 10 bin lira olacak. Birikim yapıp seneye kredi de çekerek ev almayı planlıyoruz. Bu parayı nasıl değerlendirebiliriz bir seneye iyi bir birikim olması açısından?

Merhaba arkadaşlar aylik elime geçecek olan yaklaşık 10 bin lira olacak. Birikim yapıp seneye kredi de çekerek ev almayı planlıyoruz. Bu parayı nasıl değerlendirebiliriz bir seneye iyi bir birikim olması açısından?

nerden kazandınn heykelcikk nedirrrr?nasıl kazanılıyorrrr çabbukkkk açıklaaaa.100 gram dedin birden gözlerimm parladııı :rolleyes:

100 gram kazandıran zamanında çok meşhur heykelcikler😂😂
IMG_20210207_220911.jpg

altın düşüyorrr altın alll

ya ceycey gasteci abi yemez bu numaraları burada hepimiz yatırımcılıkcılık kumarbazlar değil miyiz :KK8:
hem de organize kumarbazlık ha :rolleyes:
gasteciiii çatlasınn.benim kız bile 150 tl kar payı aldı babasındannnnn.9 yaşındakii çocukk bile borsadaaaaaa gazetecii abeyyyyyyy çatlaaaa :rolleyes:

Dolarla altın arasında kararsız kaldık. Altın daha mı iyi olur acaba?
Bu arada tl olarak bankaya yatırmayalim değil mi?
yok tl de kalmayın altında dolarda artacak ama bbiraz daha düşecek gibi bu aralar.1 hafta bekleyinn alın altınn.mart sonu büyük çıkışa geçecek duyumu aldımmm.bend e altın alıyorumm bu aralarr.ama kısa vadede satacaksanız 3 5 ay gibi asla almayınn

bereketli olsunn.bol kazançlar.virüs olmasa bayağı işin olurduuuu.ama bahara işler açılır sanırımm
Yok canım yapmıyorum artık modası geçti çünkü üç dört yıl öncesi çok güzel satışlarım oluyordu... Festivallerde stand açıyordum..

Yok canım yapmıyorum artık modası geçti çünkü üç dört yıl öncesi çok güzel satışlarım oluyordu... Festivallerde stand açıyordum..
benim tek ticaretim evde ki fazla oyuncak kıyafet ayakkabı ne bulursam satmak 2. el.kızın nevresimlerini bile sattım hatta küçük gelen bornozunu :rolleyes:

Back