• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok bilinçli değil. Ben anlamam borsadan filanca amcanı arayalım konuş bilgi al istersen o çok eskiden beri uğraşır dedi sonra birkaç köklü firma ismi sordu şu var mı bu var mı diye. Ben de söyledim fiyatlarına baktık falan. Onun istediği bi hisseden 70 tl ye 3 hisse alabiliyorum zaten. Birinden de 8 hisse alabiliyorum ama şuan fena düşüşte bilemedim alıp yükselmesini beklemek mi lazım ya daha da düşerse falan diye emin olamadım. Öteki hissede küçücük düşüşte diğeri baya bayır aşağı iniyor 😄😄 çok kararsızım
O hisselr hakkında araştırma yaptın mı Twitter dan arat bakalım o hisse hakkında ne görüşler var nenkadar daha düşeceğini alım aralığını yazanlar oluyor ben o şekilde değerlendiriyorum biraz..

O hisselr hakkında araştırma yaptın mı Twitter dan arat bakalım o hisse hakkında ne görüşler var nenkadar daha düşeceğini alım aralığını yazanlar oluyor ben o şekilde değerlendiriyorum biraz..
Twitter ım yok investing okuyorum onların da çoğu tutmuyor 😄

Hangi hesaplar mesela takip etmem gerekenler twitterda

Canım sen borsanın içindesin şuan bunu biliyorsun.. Ama bizim gibi ilk defa girenler birde ışık palstik den azda olsa kâr elde edenler daha çok umitlenip altın artık kâr getirmiyor diyerek yeni yatırım aracı borsa hurraaa dalacak bence...

Dogru diyorsun da altin hic bir zaman kar getiren bir sey degil zaten. Ancak paranin degerini korur.

Neyse haklisin bu dusuncede eminim bir cok insan olucak, ama degmedigini gorup yine altina dönerler gibi.

Ben arzumdan kar etmedim mesela.
14 bin 1 hafta falan bagli kaldi. 😄😄 o para 1 haftada en az 1000 tl getirirdi 😃😃

Ya aslında sizden okuduğumla anladığım karlı olan uzun vade.
Ama işte acil paraya ihtiyaç var ben şöyle alsam 1 hafta sonra karla satsam diyorum seçtiğim hisseler benim almamla düşüşe geçti moralim bozuldu... doğum bu kadar yakın olmasa bu kadar kasmayacağım belki de ama işte 100 200 bişry kazansam da şu alıncaklarımı alsam diyorum olmuyor :)) aldığım 4 hisseden 1 tanesi kardaydı 7 küsürlere çıkıp 3 lere düştü. Yorumlara baktım siz bu hissenin huyunu bilmiyomusunuz salı çarşamba çıkar sonra düşer demişler salıyı bekliyorum satıcam bist 30 dan başka bişey seçip yavaşça bütün paramı ona geçirip bekleyeceğim artık napayım yoksa 3 haftadır çok stresteyim 😄😄 her saniye kontrol edesim geliyor valla kendime zarar yahu

Kendine ve bebegine zarar.
Cogu hisseyi sali carsamba yabanci banka alir, persembe cuma satar. 🤪🤪

Kendine ve bebegine zarar.
Cogu hisseyi sali carsamba yabanci banka alir, persembe cuma satar. 🤪🤪
Bize böyle bilgiler verin yaa mesela seçerken nelere dikkat edelim haberleri nerden takip edelim nerden görüş alalım gibi :D investing pek hayırlı gelmedi bana bolca küfür var 😄

Bize böyle bilgiler verin yaa mesela seçerken nelere dikkat edelim haberleri nerden takip edelim nerden görüş alalım gibi :KK70: investing pek hayırlı gelmedi bana bolca küfür var 😄

Incele, takip et. Ya destek noktasina doner, ya direnci kirar. O anlar alim yerleridir.
Ben froto alicam mesela, ama 148 destegine döner o zaman alirim. Veya önündeki direnci kirsin ordan alirim. Twitterdan destek ve direnc noktalarini bulursun.
Invest cok spekulator dolu

Dün babama borsaya girdiğimi söyledim bugün al benden sana sermaye dedi 70 tl verdi hatta hangi hisseye koymamı istediğini bile söyledi 😄😄 2 seçenek verdi. Onu mu dinlesem kendim mi karar versem bilemedim 😄😄 gerçi söylediği hisselerden birisi benim 15 şubat sonrası almak istediğim hisse. Acaba bu bir işaret mi 🤔😄
Maşallah 🧿 yaaa ne güzel destek olmuş🧿

ben bizimkilere söylesem “nobahari kumara dadanmış” diye adımı çıkartırlar, kısa süreli çocuklarıma göz kulak olma işine bile para talep ederler, parası çok diye🙄

Incele, takip et. Ya destek noktasina doner, ya direnci kirar. O anlar alim yerleridir.
Ben froto alicam mesela, ama 148 destegine döner o zaman alirim. Veya önündeki direnci kirsin ordan alirim. Twitterdan destek ve direnc noktalarini bulursun.
Invest cok spekulator dolu
Şimdi mesela yenice yükselişe geçmiş küçük bir adım atmş bir hisse var ona karar verdim mesela.
Borsa açılır açılmaz hareket başlıyor açılmadan önce emir verebiliyor muyuz kaç dk önce verebiliyoruz mesela yükselmeden cumadan kalan fiyattan alabilmek için ne yapabilirim

Şimdi mesela yenice yükselişe geçmiş küçük bir adım atmş bir hisse var ona karar verdim mesela.
Borsa açılır açılmaz hareket başlıyor açılmadan önce emir verebiliyor muyuz kaç dk önce verebiliyoruz mesela yükselmeden cumadan kalan fiyattan alabilmek için ne yapabilirim

O fiyattan emir verirsin ama cok talep olursa alamazsin.
Veya o fiyattan alirsin ama gun icinde daha dusuk yerlere gelir.

ben bizimkilere söylesem “nobahari kumara dadanmış” diye adımı çıkartırlar, kısa süreli çocuklarıma göz kulak olma işine bile para talep ederler, parası çok diye🙄
Anneme belli etmeme kararı aldık zaten biz de 😄😄 anneme sakın söyleme bak dedim yok yok annen zaten anlamaz istemez ben karşı çıkmam sen yaparsın az çok iktisat okudun dedi de ben iktisat ı mecburiyetten okudum baba hiçbir şey öğrenmedim dedim 😄

Sağolsun babam hep destek olmaya çalışır bana.

Anneme belli etmeme kararı aldık zaten biz de 😄😄 anneme sakın söyleme bak dedim yok yok annen zaten anlamaz istemez ben karşı çıkmam sen yaparsın az çok iktisat okudun dedi de ben iktisat ı mecburiyetten okudum baba hiçbir şey öğrenmedim dedim 😄

Sağolsun babam hep destek olmaya çalışır bana.
Yaaa ne kadar tatlı :KK200:

Yaaa ne kadar tatlı :KK200:
Ya gerçekten maşallah melek. Hep derim anne gibi babam baba gibi annem var derim ben 🥰 şu yaşında ben tutulmuşsam ağrılı günümdeysem gelir de evi toplanmamış süpürülmemiş görürse toplar süpürür kızımla oynar zaten kızımın da canına minnet dedeci kuş 😄😄 sabah uyanır dedeme gitçem gece ağlar uyanır dedeme gitçem der. Gece gündüz uyuyosa bile gideriz mecbur. Çünkü dedesi ne isterse yapar çikolata verir koşar oynar 😄😄🧿🧿🧿

Ben de babama soylesem ne maceraciligim kalir,ne kadinlarin hesaptan anlamayacagi,ne de dunyadan bihaber olduğum,her tehlikenin beni bulacagi,milletin kaziklamaya bizim gibi temiz kalpli aradigi (saf degil😂) da eklenir.
Bunu diyecek olan babam da vakti zamaninda borsanin esamesi okunmazken en az 2 daire parasi kaptiran,isyerinin altin gelirini yillarca bakir eden,selam verene bag bagislayan. ailesinden baska herkese yagdiran kisi😂

Ben de babama soylesem ne maceraciligim kalir,ne kadinlarin hesaptan anlamayacagi,ne de dunyadan bihaber olduğum,her tehlikenin beni bulacagi,milletin kaziklamaya bizim gibi temiz kalpli aradigi (saf degil😂) da eklenir.
Bunu diyecek olan babam da vakti zamaninda borsanin esamesi okunmazken en az 2 daire parasi kaptiran,isyerinin altin gelirini yillarca bakir eden,selam verene bag bagislayan. ailesinden baska herkese yagdiran kisi😂
Ben de benzer yorumları annemden bekliyorum

Bizde de ben hiç anlamam borsa vs. Eşim bir kaç ay önce başladı. Globalden girmişti sonra ilk zamanlar düşüş olunca kaynım panik yaptı ( kaynım ve eşim aynı hisseye yatırım yaptılar) kaynım da bankacıdır. Eşime epey yüklendi senin yüzünden kaybettik diye. O hızla bizimkiler globalden çıkıp başka hisse aldılar. Global resmen ikiye katladı bizimkilerin kağıt karı bırak ekside şuan. Sormadım hangi hisse ama eşim yaklaşık eksi 5 binde olduğunu söylüyor :işsiz:
Bundan mütevellit :) ben de borsa öğrenmeye karar verdim. Son bir kaç gündür sizleri okuyorum bol bol. Hiç alanım değil, ben çok farklı bir sektördeyim :) ama eşime rakip olmak istiyorum 😂😂 gerçi eşim de çok anlamaz ama en azından benden daha hakim konuya :)
Ben de param oldukça bankadan altın alıyorum. Altın da düştükçe düşüyor. Hergün hah düştü diyip alıyorum ve ertesi gün daha da düşüyor :işsiz:

Back