• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahahaha:))) wallahi öyle derler😬 bir de tefe koyup çalarlar aylarca, doyamazlar evirip çevirip anlatmaya:)
Eşim de borsaya giriş yapıyorum dediğim de kimseye söyleme sakın demişti.. Aradan zaman geçince niye öyle söyledin dedim kumar haram olarak biliyor herkes kimseye açıklama yapmak zorunda kalma diye dedim dedi gerçekten de çok haklı insanlar çok ön yargılı...

Eşim de borsaya giriş yapıyorum dediğim de kimseye söyleme sakın demişti.. Aradan zaman geçince niye öyle söyledin dedim kumar haram olarak biliyor herkes kimseye açıklama yapmak zorunda kalma diye dedim dedi gerçekten de çok haklı insanlar çok ön yargılı...
Babam da annen kumar der haram der dedi ama bunun karına da zararına da katlanıyorsun haram olmuyor ben sana yapma demem dedi. Eşime sorduğumda da sennbilirsin dedi. Ya kaybedersem dedim küçük başlarsın dedi sanki istesem büyük başlayanilrcem de 😄😄

Üç yıl önce düğün sünnet söz için magnet yapıyordum annem heykel mi yapıyorsun sen diye dalga geçmişti herkes nasıl gülmüştü.. Ben bir senede 4 tane bilezik aldım annemin dalga geçtiği işimden.. Hatta yetişemiyordum siparişlere annem Kayınvalidem kayinpederim yardıma geliyordu.. Çok seviyorum yapamazsın diyen insanları utandirmayi 😍😍

Ben de babama soylesem ne maceraciligim kalir,ne kadinlarin hesaptan anlamayacagi,ne de dunyadan bihaber olduğum,her tehlikenin beni bulacagi,milletin kaziklamaya bizim gibi temiz kalpli aradigi (saf degil😂) da eklenir.
Bunu diyecek olan babam da vakti zamaninda borsanin esamesi okunmazken en az 2 daire parasi kaptiran,isyerinin altin gelirini yillarca bakir eden,selam verene bag bagislayan. ailesinden baska herkese yagdiran kisi😂
Yaa bunlar niye böyle😬😬

yine kibarmış senin peder💓

bana da benim eşim yapıyor ama yemezler :KK24:

Kesinlikle. Bir de mesela bizi insanlar borsadan köşeyi döndük sanıyor eşim yüzünden. Yedidüvele borsa muhabbeti yaptı, kazandığı da bişey değil. Annem bile bizi çok zengin bellediği için bebeğime hediye bile alma gereği duymadı mesela.

yine senin eşin seni düşünerek akıl vermiş ne güzel. Benim eşim geçen hafta ilk borsa deneyimimde eksiye geçince, başıma dikilip “din dan din dan” tehlike çanları çalıyor, borsa çöküyor diye davul çaldı. %14 zararla çıktım. Çıktığım hisseler geçen hafta %40 kar etti min. Küllü zarar yani bana:/

şu an elimizdeki biriken parayı da çoğunlukla ben çalışarak biriktirdim, ek iş yaptım. Şimdi bile akşamları çocuklar uyurken markette mal taşıma/düzenleme işi yapıyorum birikim olsun diye.

Şimdi ben onun hesabı üzerinden işlem yapıyorum, mecburen haberdar. Kendi hesabıma geçince bilgilendirmek istediğim yerlerde bilgilendireceğim onu da, haricinde kimsenin engeline, negatifliğine maruz kalmak istemiyorum gerçekten.

Üç yıl önce düğün sünnet söz için magnet yapıyordum annem heykel mi yapıyorsun sen diye dalga geçmişti herkes nasıl gülmüştü.. Ben bir senede 4 tane bilezik aldım annemin dalga geçtiği işimden.. Hatta yetişemiyordum siparişlere annem Kayınvalidem kayinpederim yardıma geliyordu.. Çok seviyorum yapamazsın diyen insanları utandirmayi 😍😍
"Sonilmek putperest oldu" :D

"nobahari kumara dadanmış" :KK70:
cuma günü araba bakımı yaptırmaya gitmişti eşim .virüs kapmayayım diye bir parka gitmiş beklerkenn.orda bir hisseden 7000 kazanmış.şimdi diyor ne uğurlu park her gün oraya gidip oynayacağımmmm :rolleyes: evde zarar ediliyorrr valla

cuma günü araba bakımı yaptırmaya gitmişti eşim .virüs kapmayayım diye bir parka gitmiş beklerkenn.orda bir hisseden 7000 kazanmış.şimdi diyor ne uğurlu park her gün oraya gidip oynayacağımmmm :rolleyes: evde zarar ediliyorrr valla

Parkın adı nedir? :D

Benden beklenen soru.
Uygulamanın adı nedir?
Parkın adı nedir?
Hissenin adi nedir? :D

Eşin park park geziyormuş bir de🤣🤣🤣🤣

eniştemizin yazdığı parktaki kumarbaz kitabımız raflarda yerini aldı

milletin kaziklamaya bizim gibi temiz kalpli aradigi (saf degil😂) da eklenir.
Bunu diyecek olan babam da vakti zamaninda borsanin esamesi okunmazken en az 2 daire parasi kaptiran,isyerinin altin gelirini yillarca bakir eden,selam verene bag bagislayan. ailesinden baska herkese yagdiran kisi
Adam biliyor da konuşuyor işte... :KK70:

tehlike çanları çalıyor, borsa çöküyor diye davul çaldı. %14 zararla çıktım. Çıktığım hisseler geçen hafta %40 kar etti min. Küllü zarar yani bana:/
Aynı davulu ben tüm sene çalardım başında,"sağduyulu tercihlerimi bırakıp eş sözü dinleyen kişiye evrildim sonucunu gördük, çekil bakayım sen artık kenara" diye...:KK12: ( ETD _evlilik tavsiyesi değildir)
şu an elimizdeki biriken parayı da çoğunlukla ben çalışarak biriktirdim, ek iş yaptım. Şimdi bile akşamları çocuklar uyurken markette mal taşıma/düzenleme işi yapıyorum birikim olsun diye.
Allah hayırlı bol kazançlar nasip etsin yatırımlarınızda:KK200:

Hiç alanım değil, ben çok farklı bir sektördeyim :)
Aa... olmadı ama. Burada hepimiz yüksek onur derecesiyle uzmanlıklarını almış insanlarız.
Ben, altın konusunda yakında uluslararası tanınırlığı olan bir otorite olma yolundayım mesela.
hatta Y Yuppiyayye beni adım adım takip eder altın konusunda, devletin bana üstün hizmet madalyası vereceğini bile düşünüyor.

Back