- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #3.861
Eşim de borsaya giriş yapıyorum dediğim de kimseye söyleme sakın demişti.. Aradan zaman geçince niye öyle söyledin dedim kumar haram olarak biliyor herkes kimseye açıklama yapmak zorunda kalma diye dedim dedi gerçekten de çok haklı insanlar çok ön yargılı...Ahahaha:))) wallahi öyle derlerbir de tefe koyup çalarlar aylarca, doyamazlar evirip çevirip anlatmaya:)
Teşekkür ederiiim :)9.40
9.55
Babam da annen kumar der haram der dedi ama bunun karına da zararına da katlanıyorsun haram olmuyor ben sana yapma demem dedi. Eşime sorduğumda da sennbilirsin dedi. Ya kaybedersem dedim küçük başlarsın dedi sanki istesem büyük başlayanilrcem deEşim de borsaya giriş yapıyorum dediğim de kimseye söyleme sakın demişti.. Aradan zaman geçince niye öyle söyledin dedim kumar haram olarak biliyor herkes kimseye açıklama yapmak zorunda kalma diye dedim dedi gerçekten de çok haklı insanlar çok ön yargılı...
Yaa bunlar niye böyleBen de babama soylesem ne maceraciligim kalir,ne kadinlarin hesaptan anlamayacagi,ne de dunyadan bihaber olduğum,her tehlikenin beni bulacagi,milletin kaziklamaya bizim gibi temiz kalpli aradigi (saf degil) da eklenir.
Bunu diyecek olan babam da vakti zamaninda borsanin esamesi okunmazken en az 2 daire parasi kaptiran,isyerinin altin gelirini yillarca bakir eden,selam verene bag bagislayan. ailesinden baska herkese yagdiran kisi
Kesinlikle. Bir de mesela bizi insanlar borsadan köşeyi döndük sanıyor eşim yüzünden. Yedidüvele borsa muhabbeti yaptı, kazandığı da bişey değil. Annem bile bizi çok zengin bellediği için bebeğime hediye bile alma gereği duymadı mesela.Eşim de borsaya giriş yapıyorum dediğim de kimseye söyleme sakın demişti.. Aradan zaman geçince niye öyle söyledin dedim kumar haram olarak biliyor herkes kimseye açıklama yapmak zorunda kalma diye dedim dedi gerçekten de çok haklı insanlar çok ön yargılı...
"Sonilmek putperest oldu"Üç yıl önce düğün sünnet söz için magnet yapıyordum annem heykel mi yapıyorsun sen diye dalga geçmişti herkes nasıl gülmüştü.. Ben bir senede 4 tane bilezik aldım annemin dalga geçtiği işimden.. Hatta yetişemiyordum siparişlere annem Kayınvalidem kayinpederim yardıma geliyordu.. Çok seviyorum yapamazsın diyen insanları utandirmayi
cuma günü araba bakımı yaptırmaya gitmişti eşim .virüs kapmayayım diye bir parka gitmiş beklerkenn.orda bir hisseden 7000 kazanmış.şimdi diyor ne uğurlu park her gün oraya gidip oynayacağımmmm"nobahari kumara dadanmış"
cuma günü araba bakımı yaptırmaya gitmişti eşim .virüs kapmayayım diye bir parka gitmiş beklerkenn.orda bir hisseden 7000 kazanmış.şimdi diyor ne uğurlu park her gün oraya gidip oynayacağımmmmevde zarar ediliyorrr valla
Parkın adı nedir?
Benden beklenen soru.
Uygulamanın adı nedir?
Parkın adı nedir?
Hissenin adi nedir?
Eşin park park geziyormuş bir decuma günü araba bakımı yaptırmaya gitmişti eşim .virüs kapmayayım diye bir parka gitmiş beklerkenn.orda bir hisseden 7000 kazanmış.şimdi diyor ne uğurlu park her gün oraya gidip oynayacağımmmmevde zarar ediliyorrr valla
valla hiçbirini bilmiyorum honda yetkilis ervisinin yanında bir park ankarada. ara bulllllllParkın adı nedir?
Benden beklenen soru.
Uygulamanın adı nedir?
Parkın adı nedir?
Hissenin adi nedir?
bu haftada arabaların muayeneleri var.belki oralarda uğurlu gelir bakalımmmmEşin park park geziyormuş bir de
O heykelcikler bana bir senede 100 Gr altın kazandırdı"Sonilmek putperest oldu"
eniştemizin yazdığı parktaki kumarbaz kitabımız raflarda yerini aldıcuma günü araba bakımı yaptırmaya gitmişti eşim .virüs kapmayayım diye bir parka gitmiş beklerkenn.orda bir hisseden 7000 kazanmış.şimdi diyor ne uğurlu park her gün oraya gidip oynayacağımmmmevde zarar ediliyorrr valla
nerden kazandınn heykelcikk nedirrrr?nasıl kazanılıyorrrr çabbukkkk açıklaaaa.100 gram dedin birden gözlerimm parladıııO heykelcikler bana bir senede 100 Gr altın kazandırdı
oscar heykelciği yapmış ceycey çil çilnerden kazandınn heykelcikk nedirrrr?nasıl kazanılıyorrrr çabbukkkk açıklaaaa.100 gram dedin birden gözlerimm parladııı
kumarbaz değil yahuu.hisseleri bilinçli alıyor.ha bazen tutmuyor ama çoğunlukla oluyor.mor a sorrr .onlar ortak çalışıyorlarrrrreniştemizin yazdığı parktaki kumarbaz kitabımız raflarda yerini aldı
şu en iyi anne en iyi arkadaş falan yazan hekelelrden mi? valla mıı?oscar heykelciği yapmış ceycey çil çil
milletin kaziklamaya bizim gibi temiz kalpli aradigi (saf degil) da eklenir.
Adam biliyor da konuşuyor işte...Bunu diyecek olan babam da vakti zamaninda borsanin esamesi okunmazken en az 2 daire parasi kaptiran,isyerinin altin gelirini yillarca bakir eden,selam verene bag bagislayan. ailesinden baska herkese yagdiran kisi
Aynı davulu ben tüm sene çalardım başında,"sağduyulu tercihlerimi bırakıp eş sözü dinleyen kişiye evrildim sonucunu gördük, çekil bakayım sen artık kenara" diye...tehlike çanları çalıyor, borsa çöküyor diye davul çaldı. %14 zararla çıktım. Çıktığım hisseler geçen hafta %40 kar etti min. Küllü zarar yani bana:/
Allah hayırlı bol kazançlar nasip etsin yatırımlarınızdaşu an elimizdeki biriken parayı da çoğunlukla ben çalışarak biriktirdim, ek iş yaptım. Şimdi bile akşamları çocuklar uyurken markette mal taşıma/düzenleme işi yapıyorum birikim olsun diye.
Aa... olmadı ama. Burada hepimiz yüksek onur derecesiyle uzmanlıklarını almış insanlarız.Hiç alanım değil, ben çok farklı bir sektördeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?