• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben migrosunkini de kullanmıştım, açıkçası ayçiçek yağının markasına göre değiştiğini bilmiyordum, biminki dokundu demişsin ya şaşırdım ilk kez duyduğumdan :)) ben ayçiçek yağından pek anlamam zaten senede en fazla 2 litre bitiriyorumdur onu da en ucuzu hangisiyse onu alırım. Annem de marka ayırmaz mesela.
Ben bi kere ucuzunu aldım buram buram balık kokuyodu. Sonra o marka ortadan kayboldu 😄😄 ona buna anlatırken biri dedi ki öyle yağlar atık yağlardan yapılıyor 🤔🤔

Ay saniyelerle kaybedip kazanmaya kalbim dayanmaz benim😀

Heyecani guzel. Kazanci cok tatli. Ama her zaman benim de kalbim dayanmaz

Arzda rekor olursa millet altin bozup ona kacarsa altin daha da duser mi o_O diyorum,sesli dusundum alanlar uzulmeyin,altin ALTINdir,almaya bakalim

Girersin tabii hocam,gir de seslen bize ne oluyo ne bitiyo😄

Sanmam cok baglanti olacagini.
Ama olursa da üzülmem. Dussun daha cok altin alirim. 🤑🤑

Kagitlarin birisini silkele😂

Ben 2 hafta evvel samattan ciktim. 500 ile girmistim. 4750 kar aldim. Bu haftaya da o yeticek gibi. Balikesire gidip gelmesem 2 hafta daha yeterdi.
Samat da basladi taban serisine allaha sukur iyi kacmisim. Herkes en az magduriyetle atlatsin insallah

Borsayı anlayan bilen insanlar için al sat tatlı canım ama bana çok riskli geldi.. Aldığım kağıt yükselince satış yapacaktım oğlan anne çişim geldi dedi koştur koştur lavaboya gittik geldik baktım düşüşe geçmiş kâr ettim diye sevinirken eksiye girmişim.. Sürekli gözün ekranda olacak birde anlamıyorum ya sen diyorsun bak ekside ama gülüyorum diye ben ekside olunca eyvah daha da mi düşecek diye o gün satış yaptım eksiyle kapattım günü.. şuan tek hissem var 15 TL artıda bekliyorum daha da yükselmesini sürekli gözüm TLF da değil öğrenene kadar böyle ilerlemeyi düşünüyorum...
Ya benzeri benim de başıma geldi 😄😄

Dün babama borsaya girdiğimi söyledim bugün al benden sana sermaye dedi 70 tl verdi hatta hangi hisseye koymamı istediğini bile söyledi 😄😄 2 seçenek verdi. Onu mu dinlesem kendim mi karar versem bilemedim 😄😄 gerçi söylediği hisselerden birisi benim 15 şubat sonrası almak istediğim hisse. Acaba bu bir işaret mi 🤔😄

Arzda rekor olursa millet altin bozup ona kacarsa altin daha da duser mi o_O diyorum,sesli dusundum alanlar uzulmeyin,altin ALTINdir,almaya bakalim

Girersin tabii hocam,gir de seslen bize ne oluyo ne bitiyo😄
Olabilir çünkü ışık palstik halka arz da cumhuriyet tarihinin rekoru kırılmış...Şuan ikinci halka arzı bekleyen çok kişi olduğunu düşünüyorum...Altının daha da düşmesine yüreğim dayanmaz😔

Dün babama borsaya girdiğimi söyledim bugün al benden sana sermaye dedi 70 tl verdi hatta hangi hisseye koymamı istediğini bile söyledi 😄😄 2 seçenek verdi. Onu mu dinlesem kendim mi karar versem bilemedim 😄😄 gerçi söylediği hisselerden birisi benim 15 şubat sonrası almak istediğim hisse. Acaba bu bir işaret mi 🤔😄
Baban bilinçli bir şekilde mi söyledi hani şirket hakkında ufak da olsa bilgisi var mı.. Ben babamı dinlerdim gönlü olsun miktar fazla değil zaten o hisseden alırdım... Eğer kazandırmazsa babacığım senin dediğin hisseye yatırdım kazancım düştü zarar ettim çok üzgünüm derim babada kıyamaz zaten tekrar para verir 🤪🤪Sermayeyi degerlendirim..

Baban bilinçli bir şekilde mi söyledi hani şirket hakkında ufak da olsa bilgisi var mı.. Ben babamı dinlerdim gönlü olsun miktar fazla değil zaten o hisseden alırdım... Eğer kazandırmazsa babacığım senin dediğin hisseye yatırdım kazancım düştü zarar ettim çok üzgünüm derim babada kıyamaz zaten tekrar para verir 🤪🤪Sermayeyi degerlendirim..

Ben de hisse belirledim ama param yok suan 🤩🤩 bekleyecegimm

Olabilir çünkü ışık palstik halka arz da cumhuriyet tarihinin rekoru kırılmış...Şuan ikinci halka arzı bekleyen çok kişi olduğunu düşünüyorum...Altının daha da düşmesine yüreğim dayanmaz😔
Uzulen cok var gercekten,fakat dusebilir,altin hicbir zaman teneke olmaz,alim firsati olarak gorup ekleyebilirsiniz az da olsa.

Borsayı anlayan bilen insanlar için al sat tatlı canım ama bana çok riskli geldi.. Aldığım kağıt yükselince satış yapacaktım oğlan anne çişim geldi dedi koştur koştur lavaboya gittik geldik baktım düşüşe geçmiş kâr ettim diye sevinirken eksiye girmişim.. Sürekli gözün ekranda olacak birde anlamıyorum ya sen diyorsun bak ekside ama gülüyorum diye ben ekside olunca eyvah daha da mi düşecek diye o gün satış yaptım eksiyle kapattım günü.. şuan tek hissem var 15 TL artıda bekliyorum daha da yükselmesini sürekli gözüm TLF da değil öğrenene kadar böyle ilerlemeyi düşünüyorum...
Gazeteci gorur bu ornegi kesin😂
Biz hem yatirimci adayi hem anneyiz ne olmus:D

Yok bilinçli değil. Ben anlamam borsadan filanca amcanı arayalım konuş bilgi al istersen o çok eskiden beri uğraşır dedi sonra birkaç köklü firma ismi sordu şu var mı bu var mı diye. Ben de söyledim fiyatlarına baktık falan. Onun istediği bi hisseden 70 tl ye 3 hisse alabiliyorum zaten. Birinden de 8 hisse alabiliyorum ama şuan fena düşüşte bilemedim alıp yükselmesini beklemek mi lazım ya daha da düşerse falan diye emin olamadım. Öteki hissede küçücük düşüşte diğeri baya bayır aşağı iniyor 😄😄 çok kararsızım

Halka arzlar guzel ok ama arzumda talebimin % 2si geldi.

Bunun icin altin bozmaya deger mi? 14 bin yatirdim 272 tl lik hisse aldim 😃😃 hatta yüzde 2 bile olmuyor.

Aradaki farki tabi ki bana geri verdi 1 hafta icinde ama degmez.
Hani yatirdigimin yarisini falan veriyor olsa altin bozulur. Kredi bile cekilir 😄 Geri gelenle yine altina donulur, kredi kapatilir her neyse... Ama bunun icin degmez. Sahsi fikrimdir tabii her sey olabilir.

Yok bilinçli değil. Ben anlamam borsadan filanca amcanı arayalım konuş bilgi al istersen o çok eskiden beri uğraşır dedi sonra birkaç köklü firma ismi sordu şu var mı bu var mı diye. Ben de söyledim fiyatlarına baktık falan. Onun istediği bi hisseden 70 tl ye 3 hisse alabiliyorum zaten. Birinden de 8 hisse alabiliyorum ama şuan fena düşüşte bilemedim alıp yükselmesini beklemek mi lazım ya daha da düşerse falan diye emin olamadım. Öteki hissede küçücük düşüşte diğeri baya bayır aşağı iniyor 😄😄 çok kararsızım

Satmadigin surece zararda degilsin. Bosver.

Benim gecen yesa yesa arkadasimiza anlattim, yanlis kagit alma maceram var. Nerdeyse yarisina indi. Hic bisey olmadi. Unuttum. 4 ay sonunda karla ciktim 😍 düştü diye satsam zarar eder otururdum

Halka arzlar guzel ok ama arzumda talebimin % 2si geldi.

Bunun icin altin bozmaya deger mi? 14 bin yatirdim 272 tl lik hisse aldim 😃😃 hatta yüzde 2 bile olmuyor.

Aradaki farki tabi ki bana geri verdi 1 hafta icinde ama degmez.
Hani yatirdigimin yarisini falan veriyor olsa altin bozulur. Kredi bile cekilir 😄 Geri gelenle yine altina donulur, kredi kapatilir her neyse... Ama bunun icin degmez. Sahsi fikrimdir tabii her sey olabilir.
Canım sen borsanın içindesin şuan bunu biliyorsun.. Ama bizim gibi ilk defa girenler birde ışık palstik den azda olsa kâr elde edenler daha çok umitlenip altın artık kâr getirmiyor diyerek yeni yatırım aracı borsa hurraaa dalacak bence...

Satmadigin surece zararda degilsin. Bosver.

Benim gecen yesa yesa arkadasimiza anlattim, yanlis kagit alma maceram var. Nerdeyse yarisina indi. Hic bisey olmadi. Unuttum. 4 ay sonunda karla ciktim 😍 düştü diye satsam zarar eder otururdum
Ya aslında sizden okuduğumla anladığım karlı olan uzun vade.
Ama işte acil paraya ihtiyaç var ben şöyle alsam 1 hafta sonra karla satsam diyorum seçtiğim hisseler benim almamla düşüşe geçti moralim bozuldu... doğum bu kadar yakın olmasa bu kadar kasmayacağım belki de ama işte 100 200 bişry kazansam da şu alıncaklarımı alsam diyorum olmuyor :)) aldığım 4 hisseden 1 tanesi kardaydı 7 küsürlere çıkıp 3 lere düştü. Yorumlara baktım siz bu hissenin huyunu bilmiyomusunuz salı çarşamba çıkar sonra düşer demişler salıyı bekliyorum satıcam bist 30 dan başka bişey seçip yavaşça bütün paramı ona geçirip bekleyeceğim artık napayım yoksa 3 haftadır çok stresteyim 😄😄 her saniye kontrol edesim geliyor valla kendime zarar yahu

Back