• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Valla her gün başka biri sıcak geliyo.

Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko cum sayesinde fon aldım.
Led_BiR_Vele_DisTiri Led_BiR_Vele_DisTiri yazınca borsaaaaa diye haykırıyorum.
Chelzy Chelzy Ve sen Yazınca coinlensem mi diyorum.
GeyikliGece GeyikliGece yazınca kendimi ev ilanlarına bakarken buluyorum. :KK70:

Gecenin köründe oglanlar uyaninca aliskanlik oldu bakiyorum ne kadar olmus diye benim bitcikler😄 Esim bir turlu kripto paraya sicak bakamiyor.Bir sabah kalkmissin ortada ne sirket var ne bisey naparsin diyo.Diyorum giden 500-1000 en fazla diyorum.Kendisi direkt 10binle giris yapmis borsa camiasina yeni soyluyor.Ondan gece gunduz calisiyor 🤣🤣

Annemin bize layık gördügü pazar kahvaltisi...

Eki Görüntüle 2778074

Kayinvalidem börek, patates, menemen yapmistir simdi. Kopek gezdirme bahanesiyle kacip gidicem ona 🤪

Bu benim kızımın bana özenle hazırladığı kahvaltı, muzlar ve çikolata parçacıkları hariç. Onlar cıss...Bir de benimki soya değil, badem sütü...
Zihniyet aynı, sadece benimki daha acıklısı.
Evine çağırıyor, korkudan 40 bahaneyle erteliyorum. :olamaz:
bana tofu peyniri ve daha neler neler(!) yapacakmış yine kahvaltılarım için 😭

edit : tofu değiiiil, ona razıyım, kaju peyniri. :KK43:

Boyum 176
48 kiloyum ve annem hala biraz simitlerim oldugunu dusunuyor 🤪🤪

Kendisi 182 ve 50 kg 😝😝

Biraz saplantili bu konularda
Off dalyan gibisiniz 😍😍keske ben de olsam🤦‍♀️
1.80 im kilomu hic sorma.Olsun kizim yeni dogum yaptin diyor ki oglanlarin kreş yaşı geliyo🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣

Bu benim kızımın bana özenle hazırladığı kahvaltı, muzlar ve çikolata parçacıkları hariç. Onlar cıss...Bir de benimki soya değil, badem sütü...
Zihniyet aynı, sadece benimki daha acıklısı.
Evine çağırıyor, korkudan 40 bahaneyle erteliyorum. :olamaz:
bana tofu peyniri ve daha neler neler(!) yapacakmış yine kahvaltılarım için 😭

Annem normalde hindistancevizi ve badem aliyor süt. Benim midemi bulandiriyorlar. Soya carrefourda 22 tlye dusmustu onu aklina dusurdum de indirim var diye soya aldi 😃😃😃 yine iyiyim.

Ablam vegan. Bi pasta yedik dogumgununde. Ya resmen fasülye tadi geliyordu bismillahirrahmanirrahim 🤪

Ay kaju peyniri 🤪🤪 tofu guzel yine. Yani köz biberli sandvic yapmisti ablam piknige. Yenebiliyor 😃😃

Gram altın cinsinden varlığım artıyor 😉
Artsın çok isterim herkes ferah ve iyi koşullarda yaşasın fakat şu var TL ne kadar ne kadar düşerse yatırımlar bir o kadar da değer kayıp ediyor. 1 Kuveyt Dinarı 23 para birimi Siyaset yapmak istemiyorum ama ekonomi olarak toprağın altına girmiş durumdayız. Enflasyon un altında yatırımlarda eriyor. Global bakmak lazım diye düşünüyorum ben.

Off dalyan gibisiniz 😍😍keske ben de olsam🤦‍♀️
1.80 im kilomu hic sorma.Olsun kizim yeni dogum yaptin diyor ki oglanlarin kreş yaşı geliyo🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣

Boyun masallah, türkiye ortalamasina gore cok iyisin. Kilo alinir verilir 😇 tek dert bu olsun.

Bak ben rusum, sen benden uzunsun. Her zaman olumlu seylere odaklanmali ve mutlu olmali bu hayatta😇😇

Boyum 176
Kendisi 182 ve 50 kg 😝😝
Valla az önce sucuklu yumurtalı,çeşit peynirli, tahin pekmezli kahvaltımı yaptım 😁 annen görmesin buraya girmeni engeller valla.Boy kilo oranını hiç yazmayayım size göre ters orantı deyim siz anlayın 😂

Gecenin köründe oglanlar uyaninca aliskanlik oldu bakiyorum ne kadar olmus diye benim bitcikler😄 Esim bir turlu kripto paraya sicak bakamiyor.Bir sabah kalkmissin ortada ne sirket var ne bisey naparsin diyo.Diyorum giden 500-1000 en fazla diyorum.Kendisi direkt 10binle giris yapmis borsa camiasina yeni soyluyor.Ondan gece gunduz calisiyor 🤣🤣

Duyma bacim duyma
Benimkide soyleniyor ama hic yoktan kopegimin masrafini cikariyorum
Ayrica yakinda devletler resmilestirmeye basladiginda daha kabullenilir olacak

Dun gece 3 bucukta uyandim 4 saate giris olmus bir bakayim dedim gece son anda basima bela aldim esim uyandi napiyosun diye bir kizdi :D
Gece gece aile faciasi cikiyordu :D

Valla az önce sucuklu yumurtalı,çeşit peynirli, tahin pekmezli kahvaltımı yaptım 😁 annen görmesin buraya girmeni engeller valla.Boy kilo oranını hiç yazmayayım size göre ters orantı deyim siz anlayın 😂
Ama bu dediklerinin hepsi de zerre pişman olmaksızın yenir ya :)) ben de kahvaltıyı seninkine benzer yapıyorum hatta daha kalorili olabilir ama sonraki öğünü hafif yiyip ikindi de tükkanı kapatınca pek kilo yapmıyor bunlar. Ben de şu ara kendime spor yaptırmaya çalışıyorum bakalım ne kadar sürecek :olamaz:

Boyum 176

Kendisi 182 ve 50 kg 😝😝

Anneye baaak :KK37: Maşallah🧿🧿

Bizim kültüre hamurişini kim adapte ettiyse kulakları çınlasın😡

Ben de kendim bizzat takıntılıyım kilo konusuna ama haftanın bir günü pişi yapmazsam kendimi eksik hissediyorum🤦‍♀️

Back