- 17 Mayıs 2011
- 1.070
- 4.020
- 333
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #3.721
Asla!Altın almayı bıraktığında haber verir misin ?o gün toplu alım yapıp yükselişe geçmesini bekliycem
TL varlığımda düşüş olmazsa nasıl yaşarım ben
Hafazanallah!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asla!Altın almayı bıraktığında haber verir misin ?o gün toplu alım yapıp yükselişe geçmesini bekliycem
İyimiş Bira daha yakından takip edeyimNe acidan? Spekulasyon cok ama onu da cozuyorsun bir noktada. Baska pek bir sorun yasamadim
Amaç TL yi kaldırmak gibi geliyor banaAsla!
Hafazanallah!!!
Ne kadar saglik fiskiran bir anaAnnemin bize layık gördügü pazar kahvaltisi...
Eki Görüntüle 2778074
Kayinvalidem börek, patates, menemen yapmistir simdi. Kopek gezdirme bahanesiyle kacip gidicem ona
Gram altın cinsinden varlığım artıyorAmaç TL yi kaldırmak gibi geliyor bana
Ne kadar saglik fiskiran bir ana
Iki hafta Izmirdeydim 3 kilo aldim geldim.
Valla her gün başka biri sıcak geliyo.
Mihail Zoscenko cum sayesinde fon aldım.
Led_BiR_Vele_DisTiri yazınca borsaaaaa diye haykırıyorum.
Chelzy Ve sen Yazınca coinlensem mi diyorum.
GeyikliGece yazınca kendimi ev ilanlarına bakarken buluyorum.
Annemin bize layık gördügü pazar kahvaltisi...
Eki Görüntüle 2778074
Kayinvalidem börek, patates, menemen yapmistir simdi. Kopek gezdirme bahanesiyle kacip gidicem ona
Ülkece senin bu üstün çabanı unutmayacağız, tek başına enflasyonu yenen kadın olarak, hafızalarımızda yer alacak bizim kahramanımız olaracaksınAsla!
Hafazanallah!!!
Off dalyan gibisiniz keske ben de olsamBoyum 176
48 kiloyum ve annem hala biraz simitlerim oldugunu dusunuyor
Kendisi 182 ve 50 kg
Biraz saplantili bu konularda
Bu benim kızımın bana özenle hazırladığı kahvaltı, muzlar ve çikolata parçacıkları hariç. Onlar cıss...Bir de benimki soya değil, badem sütü...
Zihniyet aynı, sadece benimki daha acıklısı.
Evine çağırıyor, korkudan 40 bahaneyle erteliyorum.
bana tofu peyniri ve daha neler neler(!) yapacakmış yine kahvaltılarım için
Artsın çok isterim herkes ferah ve iyi koşullarda yaşasın fakat şu var TL ne kadar ne kadar düşerse yatırımlar bir o kadar da değer kayıp ediyor. 1 Kuveyt Dinarı 23 para birimi Siyaset yapmak istemiyorum ama ekonomi olarak toprağın altına girmiş durumdayız. Enflasyon un altında yatırımlarda eriyor. Global bakmak lazım diye düşünüyorum ben.Gram altın cinsinden varlığım artıyor
Off dalyan gibisiniz keske ben de olsam
1.80 im kilomu hic sorma.Olsun kizim yeni dogum yaptin diyor ki oglanlarin kreş yaşı geliyo
Bir aydan önce bırakmıyor ki evime döneyim GeyikliGece , bi saatten sonra yenemiyor!Ay kaju peyniri tofu guzel yine. Yani köz biberli sandvic yapmisti ablam piknige. Yenebiliyor
Valla az önce sucuklu yumurtalı,çeşit peynirli, tahin pekmezli kahvaltımı yaptım annen görmesin buraya girmeni engeller valla.Boy kilo oranını hiç yazmayayım size göre ters orantı deyim siz anlayınBoyum 176
Kendisi 182 ve 50 kg
Gecenin köründe oglanlar uyaninca aliskanlik oldu bakiyorum ne kadar olmus diye benim bitcikler Esim bir turlu kripto paraya sicak bakamiyor.Bir sabah kalkmissin ortada ne sirket var ne bisey naparsin diyo.Diyorum giden 500-1000 en fazla diyorum.Kendisi direkt 10binle giris yapmis borsa camiasina yeni soyluyor.Ondan gece gunduz calisiyor
Ama bu dediklerinin hepsi de zerre pişman olmaksızın yenir ya :)) ben de kahvaltıyı seninkine benzer yapıyorum hatta daha kalorili olabilir ama sonraki öğünü hafif yiyip ikindi de tükkanı kapatınca pek kilo yapmıyor bunlar. Ben de şu ara kendime spor yaptırmaya çalışıyorum bakalım ne kadar sürecekValla az önce sucuklu yumurtalı,çeşit peynirli, tahin pekmezli kahvaltımı yaptım annen görmesin buraya girmeni engeller valla.Boy kilo oranını hiç yazmayayım size göre ters orantı deyim siz anlayın
Anneye baaak MaşallahBoyum 176
Kendisi 182 ve 50 kg