• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağol esila, çok yeniyim ben💓💓

Bende oyleyim inan cok az sey biliyorum
Twitter hesaplarina bak ortak yazilanlari degerlendir not al
Mesela ben cogu coinden erken cikmisim ama kar cebe yakisir ekranda gordugun senin degil

Ben bu ara ADA coin takip ediyorum (cardano) yatırım tavsiyesi değildir siz de bir bakın isterseniz :)

Kiiiiz 5lira olmus mubarek ada
Illa duzeltme gelecek o zmn goruscez kendileri ile
Oy daglar oyyy
Bi ates basti cam fln acin hele yetisin komsulaaar

Benim eşim Kafkas gocmeni, Türk boylarından birisi hatta. Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko senle de konuşmuştuk kısaca.
Valla çok iyi et yemekleri var öğrendim de, yapıyorum evde benim adam da, bebe de bayılıyorlar.
Hamur işi çok yiyorlar.
Ete de yakışıyor ama hamur :))
Ekmek ben pek yemem ama bizimkiler ekmeksiz asla doymaz.
Normal fırın ekmeğinden vazgeçtim ben de artık.
Tandır ekmeği ince lavaş olandan alıyorum 10 tane.
Buzdolabının alt kısmında kuflenmesin diye muhafaza ediyorum.
1 hafta yetiyor bize.

Benim eşim Kafkas gocmeni, Türk boylarından birisi hatta. Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko senle de konuşmuştuk kısaca.
Valla çok iyi et yemekleri var öğrendim de, yapıyorum evde benim adam da, bebe de bayılıyorlar.
Hamur işi çok yiyorlar.
Ete de yakışıyor ama hamur :))
Ekmek ben pek yemem ama bizimkiler ekmeksiz asla doymaz.
Normal fırın ekmeğinden vazgeçtim ben de artık.
Tandır ekmeği ince lavaş olandan alıyorum 10 tane.
Buzdolabının alt kısmında kuflenmesin diye muhafaza ediyorum.
1 hafta yetiyor bize.
Türk boyu kafkas göçmeni ise yüzde 90 karaçaydır :)) eniştemiz nereli doktor, karaçaylar eskişehirde sivas tarafında çoklar genelde, konyada da var biraz. Hamuru ve eti çok severler, hıçın mesela benim de ev sevdiğim yemeklerdendir ruhumu satarım kolaylıkla :))

Türk boyu kafkas göçmeni ise yüzde 90 karaçaydır :)) eniştemiz nereli doktor, karaçaylar eskişehirde sivas tarafında çoklar genelde, konyada da var biraz. Hamuru ve eti çok severler, hıçın mesela benim de ev sevdiğim yemeklerdendir ruhumu satarım kolaylıkla :))
Aynen dediğinden canım ahdbahdgg
Hıçini çok yaparim ben :))

Dur sakin ol elbet müdahale gelecek ona.
başkalarına bakalım biz 😉

Ben 1 tane tren buldum ya Allah Bismillah dedim daldim
Ben aslinda biraz daha orta vade tutmak istiyorum ama azcik kipirdansa sativeriyorum kendime kiziyorum
Ama ada seviyorum usul usul isini yapiyor mubarek

Kızlar nasılsınız 🥳🥳🥳
Maddi durumu değişen var mi 😂😂
Bende Özcan deniz izliyorum yakışıklı adam yahu
Ben sanırım bu işi beceremiyorum... umudum da çok oynaklaştı.
Temettu: bir şirketin karını tum ortakları ile paylasma kararı almasıdır

Temmuttu verildiği an o şirketin hissesine sahipsen hak kazanırsın

Istersen bir gün önce al o hisseyi istersen 1000 gün önce

Genelde 2 gün içinde yatiyormus
Çok teşekkür ederim :)
18 subata kadar coca cola alanlar sanirim ayin 22sinde alacak temettü.
Emin degilim bakabilirsiniz detaylarina.

Ben bi kere aldim temettu, cok doyurucu bir sey degil. Ha hic yoktan iyidir de öff cocacolaya ortak oldum kardan pay haa diye bakarsaniz hayal kirikligi yaratir
Değmezmiş :)
idrar yolları enfeksiyonu olmuşummm.ondan girmedimm uyudum dinlendimmm birazzz.cuma günü güzel para kazandık borsadann.ama ben altından büyük battım 3500 e yaklaştı zararım.4000 ü de görür bu haftaa
Çok geçmiş olsun :)

Kızlar sıvıyağım tamamen bitti. Çarlambayı bekliyorum alabilmek için. Fiyatlar çok fena. Yudum ve olin kullanıyordum ama migrosun kendi markasına döneceğim sanırım üreticisi salat ve kırlangıç sıvıyağlarını üreten firmaymış. Nasıl o yağlar mide yakar mı dokunur mu iyi midir?

Gece de alışveriş listemi hazırladım heyecanla çarşambayı bekliyorum :) e bebek şubat indirimlerinden oğluşuma alıncakları alıcam kendi doğum ihtiyaçlarımı alıcam bu ay yine kartlara kuvvet sanırım :) neyseki 1 ay da olsa kaktüs modda yaşadım kar kardır. Su ve elektrik faturalarından da toplamda 40 tl ye yakın tasarruf etmişim bakalım d gaz ne gelecek :)

Kızlar sıvıyağım tamamen bitti. Çarlambayı bekliyorum alabilmek için. Fiyatlar çok fena. Yudum ve olin kullanıyordum ama migrosun kendi markasına döneceğim sanırım üreticisi salat ve kırlangıç sıvıyağlarını üreten firmaymış. Nasıl o yağlar mide yakar mı dokunur mu iyi midir?

Gece de alışveriş listemi hazırladım heyecanla çarşambayı bekliyorum :) e bebek şubat indirimlerinden oğluşuma alıncakları alıcam kendi doğum ihtiyaçlarımı alıcam bu ay yine kartlara kuvvet sanırım :) neyseki 1 ay da olsa kaktüs modda yaşadım kar kardır. Su ve elektrik faturalarından da toplamda 40 tl ye yakın tasarruf etmişim bakalım d gaz ne gelecek :)

Ay hangi sehirdesin, anpa grossta cok uygundu yaglar. Cok uygun dedigim her yerde fırladi ya bu daha makuldu yani. Yudum ve biryag vardi.

Ben ikinci el uygulamarı da kullanıyorum

Dolap gardrops falan

Özellikle dolapta etiketli ürünler çok ucuz olabiliyor

Bi de yağ a 101 de indirimli falan diye baya yazdılar ama

Ben ikinci el uygulamarı da kullanıyorum

Dolap gardrops falan

Özellikle dolapta etiketli ürünler çok ucuz olabiliyor

Bi de yağ a 101 de indirimli falan diye baya yazdılar ama
10 tl üzeri alışverişte 1 lt yudum 11 lira mıydı neydi 10 gün kadar önceydi sanırım aldım ben

Back