• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli erteledigim 2021 hedefimi yazdim;

Banyo, mutfak komple tadilat + bahce duzenlemesi
Buna ne kadar harcanir hic fikrim yok, bugun arastiracagim fikir vermek isteyen olursa acigim.

40 gr altın (suan 5 gr deyim)

60 gr gumus (bunu ilerleyen yillarda da yapicam kumbaraya para atmak yerine 😄 ogluma biriksin)

Bist 30 kagitlarindan toplam 1000 lotluk sepet, bu da miraslik. Detayini yazamiyorum malesef, suan 40 adetcikteyim 😄😄 tabi her kagit farkli 75e de 11e de 6ya da 3 hanelilere de kagit var. Listem belli.

Siz kripto para dünyasının bir neferi misiniz ?
Özür dilerim, burada kim hangi konuda uzmanlaşıyor henüz toparlayamıyorum 😄

Ben borsa ama teknikle ugrasmam strateji saglam olsun yeter 😄😄😄 teknigi saglam asil uzmanlarimiz da var
Ve gayrimenkulde iddialiyim 😄😄

Coinlerde E Esila09 favorim

C ceycey0406 ülke altin rezervinin yarisindan sorumlu 😄

Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko fonlar ve genel olarak güncel gelismelerde akil hocamiz

Y Yuppiyayye her şeyle cok ilgili, borsa, kripto, emlak ne konussak detaylica ögrenir, kendi de ekler ama pek hamlelerini paylasmiyor. Bir yerde buyuk bir hazinesi var bence 😃

mavimli mavimli altında C ceycey0406 e meydan okuykr 😃😃

Günaydın,
Sabah twittera bakarken teknik analizle ilgili tweet dizisi gördüm. orhnrck hesabında sabitlenen tweette çok sık duyduğumuz bazı kavramları açıklamış. Benim gibi yeniler için yararlı olabilir diye düşündüm. Hesap ile ilgili bir bilgim yok, ilk kez gördüm. (Güvenilir mi değil mi siz değerlendirin) Ben de şimdi başka neler paylaşmış diye bakıyorum. Temettü hisseleri ile bir yazı paylaşmış, o da okunabilir

Sürekli erteledigim 2021 hedefimi yazdim;

Banyo, mutfak komple tadilat + bahce duzenlemesi
Buna ne kadar harcanir hic fikrim yok, bugun arastiracagim fikir vermek isteyen olursa acigim.

40 gr altın (suan 5 gr deyim)

60 gr gumus (bunu ilerleyen yillarda da yapicam kumbaraya para atmak yerine 😄 ogluma biriksin)

Bist 30 kagitlarindan toplam 1000 lotluk sepet, bu da miraslik. Detayini yazamiyorum malesef, suan 40 adetcikteyim 😄😄 tabi her kagit farkli 75e de 11e de 6ya da 3 hanelilere de kagit var. Listem belli.
Ay ne güzel. Benim de böyle hedeflerim var ücretsiz izin sonrası çalışmaya başlamam lazım artık.
Bol kazançlar

Ben borsa ama teknikle ugrasmam strateji saglam olsun yeter 😄😄😄 teknigi saglam asil uzmanlarimiz da var

Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko fonlar ve genel olarak güncel gelismelerde akil hocamiz

Y Yuppiyayye her şeyle cok ilgili, borsa, kripto, emlak ne konussak detaylica ögrenir, kendi de ekler ama pek hamlelerini paylasmiyor. Bir yerde buyuk bir hazinesi var bence 😃

OMG, dünyada cennet bu olsa gerek! 💰 😇😊

En Büyük KK

kalkalı neredeyse 3 saat oluyor.
ev benden bağımsız yaşayan bir organizma, sanki görünmez bir koloniyle yaşıyorum.
ancak derledim topladım, ocağa iki kap bir şey attım. en üst katta yaşamanın çilesine, silip süpürmek için komşunun uyanmasını bekleme kısmına geçtim.
yarın sabah bu saatlerde TL bazında ne kadar daha fakirleşmişim yeniden görebileceğim :sampiyon:
Allaam ne kadar heyecanlı, bu gece uyuyamam sevinçten, yarın sabah gram altın alma mutluluğuna kavuşuyorum yine!:halay:

sizlerin borsada da hareket yok hafta sonu değil mi ?
Altın almayı bıraktığında haber verir misin ?o gün toplu alım yapıp yükselişe geçmesini bekliycem 😁

Ahahah 😂 ben fazla meraklıgillerdenim, borsa ve kripto paraya yatırım henüz yapmadım o yüzden merak ediyorum öğreniyorum.Emlak sektöründeki mevzuları mesleğim gereği biliyorum, bugüne kadar yedim içtim yatırımı ona yaptım,bundan sonra inşallah öğrenicem 😜

Annemin bize layık gördügü pazar kahvaltisi...

20210207_105715.jpg

Kayinvalidem börek, patates, menemen yapmistir simdi. Kopek gezdirme bahanesiyle kacip gidicem ona 🤪

Türkiye borsasına nasıl güveniyorsunuz şaşırıyorum kızlar 🙄

İlahi... 😂
Ben tüm doğrudan ve dolaylı vergilerimi ödedikten sonra bana kalan paralarımla, devlet güvencesi altında özel bir kanuna tabi olduğu için - yani, paramın, içeriği önceden belirlenmiş ve değiştirilemeyecek olan ve hangileri olacağını benim seçeceğim fonlarda değerlendirileceği kanunla taahhüt edildiği için- güvenilir bulup, BES birikimi yapıyordum.

Bizzat Sayın Cumhurbaşkanımız, BES'te biriken paraları şirketlere uzun vadeli ucuz kredi olarak kullandırabiliriz, dediler. 🤣
Borsa'nın adı çıkmış...

Back