- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 37
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #3.741
Bir de dagecoin varmış doktorcum, ben de meraklardayım..biri aydınlatsa bizi bir iki aylık için yatırım yapmayı düşünüyorum ama fikrim yok:/Ethereum mu mantıklı bitcoin mi kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de dagecoin varmış doktorcum, ben de meraklardayım..biri aydınlatsa bizi bir iki aylık için yatırım yapmayı düşünüyorum ama fikrim yok:/Ethereum mu mantıklı bitcoin mi kızlar
+1Duyma bacim duyma
Benimkide soyleniyor ama hic yoktan kopegimin masrafini cikariyorum
Ayrica yakinda devletler resmilestirmeye basladiginda daha kabullenilir olacak
+1
Coinim yok ama yatırım çeşitlendirmekten zarar gelmez sonuçta. Devletler de yavaş yavaş regüle edecekler sanki.
Bir de dagecoin varmış doktorcum, ben de meraklardayım..biri aydınlatsa bizi bir iki aylık için yatırım yapmayı düşünüyorum ama fikrim yok:/
Anneye baaak Maşallah
Bizim kültüre hamurişini kim adapte ettiyse kulakları çınlasın
Ben de kendim bizzat takıntılıyım kilo konusuna ama haftanın bir günü pişi yapmazsam kendimi eksik hissediyorum
Yok bende yediğimden pişman değilim, azcık yediğimi göstermesem süper olacak.Bi haftasonu yapabiliyorum zaten böyle kahvaltı onuda kısamam Oyy spor deme valla benimde başlamam lazımda aşı olmayı bekliyorum.Düzenli yürüyüş yapsam oda yetecek, ama kronik tembelimAma bu dediklerinin hepsi de zerre pişman olmaksızın yenir ya :)) ben de kahvaltıyı seninkine benzer yapıyorum hatta daha kalorili olabilir ama sonraki öğünü hafif yiyip ikindi de tükkanı kapatınca pek kilo yapmıyor bunlar. Ben de şu ara kendime spor yaptırmaya çalışıyorum bakalım ne kadar sürecek
dogecoin cıss nobaharim, elon musk sağolsun grafiği aşırı tırtıklı bu kadar yüksek risk biz fakirlere göre değil ama az parayla alınabilir.Bir de dagecoin varmış doktorcum, ben de meraklardayım..biri aydınlatsa bizi bir iki aylık için yatırım yapmayı düşünüyorum ama fikrim yok:/
Ethereum mu mantıklı bitcoin mi kızlar.
Ben de geliyorum ben deDünkü performansım gidiş-dönüş 8 km, alışveriş amaçlı çıktığımda rutinim bu ama yürümek için çıktığımda yanımda yürüyüş arkadaşımda olursa gidiş-dönüş 30-40 km yürüyebiliyorum daha fazlasını yapabilir miyim denemedim
Keşke imkan olsa en fazla kaç km yürüyebiliyoruz deneme yapardık birlikte, uzun mesafe yürüyüşlerde arada 5-10 dakikalık molalar şart oluyor ama denemeye değer
Pelmeniyi de çok seviyorum mantıdan daha güzel bence, et suyunda pişiriyolar offf olsa da yesekHamur bizde de var aslinda. Borek, manti falan hatta cok daha cesitlisi var. Ama soguk iklimde gerekli. Vucut kendini isitmak icin yakiyor. Genetik kodlarimizda da bu var. Soguk olmasa bile vucut yakmaya meyilli. Karamel, mayonez falan cok yerim ben. Turkiyede iklim daha hafif beslenmeye daha uygun.
Aaaahhhaaaahhhaaaaa yaaaaSen topiğimizin anasi, basimizin taci ne istersen onu yap.
Profesyonel tembellik aynı ben :)) yürüyüş falan yapıyorum iyi kötü, işte sağda solda ağzımı ayırarak haftalık 25-30 km tamamlamaya çalışırım odur yürüyüş de. Evde bişeyler yapıyorum şimdi, 5. gündeyim benim için baya iyi bir sürdürülebilirlik seviyesi bu :))Yok bende yediğimden pişman değilim, azcık yediğimi göstermesem süper olacak.Bi haftasonu yapabiliyorum zaten böyle kahvaltı onuda kısamam Oyy spor deme valla benimde başlamam lazımda aşı olmayı bekliyorum.Düzenli yürüyüş yapsam oda yetecek, ama kronik tembelim
Pelmeniyi de çok seviyorum mantıdan daha güzel bence, et suyunda pişiriyolar offf olsa da yesek
Sağol esila, çok yeniyim benSimdi bazi coinler grafik ciziyor altyapi olusturuyor teknikten tahmin ediyorsun ama 1 saate ama 1 aya onu tamamliyor
Ama doge coin ve elon musk diye arastirsaniz cok kisinin uzuldugunu gorursunuz
Pump dump coinlerde sadece kurgulayan kazaniyor gerisi hikaye
Oran yuzde 5 te kalabilir ama yuzde 170 kazandiracagini kim bilebilir
Hele doge asiri guvensiz bir coin
Sağol mihailcim, düşüneyim bi ben:)dogecoin cıss nobaharim, elon musk sağolsun grafiği aşırı tırtıklı bu kadar yüksek risk biz fakirlere göre değil ama az parayla alınabilir.
Led_BiR_Vele_DisTiri ben olsam ikisinden de az parayla alırdım. Ama az parayla :))
Aay gezmismiyim ,ben de ne yaptigimi bilmiyorum demekki,cok yorgundumIcimdekiSonsuzDeniz dün bdv de cok gezdin buralara gelmedin. Ama ben seni ozledim
Ben de sinoppp, şöyle tereyağlı cevizli ohh missBen de etli piroşki falan cok severim.
Türkiyede sinop mantısını severim. Kayseri cıks...
Insallah,hamur misafirdir bir de,ama yasaklar var,kim gelecekAyy bende bugün rüyamda hamur açıyordum, hiç açmayan biri olarak çok güzel açıyordum mantı filan deyince aklıma geldi.Rüya tabirine baktım kızlar zengin oluyormuşum