• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şimdi akrabalarla whatsaptan konuşuyoruz içlerinden biri şunu yazdı:şurda konuştuklarımızı biri okusa hepimizi tımarhaneye tıkarrrrr.öğretmen akademisyen doktor üniversite öğrencisi mühendis herşey var aramaızda ama aklıbaşında kimseee yokkkkkkkkkkk :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: içimden dedimmm siz bir de sanal da yazdıklarımı görsenizzzzz he he he:KK53:

şimdi akrabalarla whatsaptan konuşuyoruz içlerinden biri şunu yazdı:şurda konuştuklarımızı biri okusa hepimizi tımarhaneye tıkarrrrr.öğretmen akademisyen doktor üniversite öğrencisi mühendis herşey var aramaızda ama aklıbaşında kimseee yokkkkkkkkkkk :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: içimden dedimmm siz bir de sanal da yazdıklarımı görsenizzzzz he he he:KK53:

En azından sizin burada yazdıklarınızı okusalar garipseyecek akrabalarınız var, benimkiler garipsemez de, annem kızımda tiyatrocu olma potansiyeli vardı harcadı kendini diye de dövünür🤣
Anneme kalsa doktor, mühendis, avukat, stand-upçı, tiyatrocu olabilirdim, bir şarkıcı olurdu diyemiyor çok şükür çünkü sesimin ne kadar berbat olduğunu cümle alem bilir, bülbüle benzetse annemden korkmaya başlardım🤣

Sizin 2016 yazdığınız yorumlara denk geldim başka bir konuda, o zaman da diyetisyenlik denkliği almaya çalıştığınızı eşinizin de sizin de asgari ücretli çalıştığınızı yazmışsınız. Kısa zamanda geldiğiniz ekonomik seviye çok etkileyici olmuş gerçekten doğru yatırımın ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.

Ben hem aileden hem de eşten şanslı olan kesimdeyim bu konuda, tabii kendim de çalışıyorum ama kendi kazancım ve yatırımlarım ayrı mesela eşim istemiyor ev bütçesine eklememi. Düzenli yatırım için de aile desteği alıyorum, senede iki defa kardeşim ve bana 6 aylık yatırımlarından alınan karları bölüyorlar. Öyle idare ediyorum bakalım çalışmayı seviyorum ama bir yerde mesleki doygunluk noktasına erişirsem sahil kasabasına yerleşip bahçeye domates biber eken beyaz yakalılardan olabilirim :))
Ailenizi alkisliyorum:9::9:
Ben butun asamalari atladim,son kısma vasil oldum,bahcemde domates biber fasulye brokoli yetistiriyorum,guzel fakat pek bi esprisi de yok,siz orda kalin bence :56:

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Gel beraber yürüyelim 😊😊 bugun dusuk ama dun guzel yurudum 😝🤪
Dünkü performansım gidiş-dönüş 8 km, alışveriş amaçlı çıktığımda rutinim bu ama yürümek için çıktığımda yanımda yürüyüş arkadaşımda olursa gidiş-dönüş 30-40 km yürüyebiliyorum daha fazlasını yapabilir miyim denemedim🤷‍♀️
Keşke imkan olsa en fazla kaç km yürüyebiliyoruz deneme yapardık birlikte, uzun mesafe yürüyüşlerde arada 5-10 dakikalık molalar şart oluyor ama denemeye değer 😊

oooo günaydınlar

Bolluk bana gelsin
Gelecek tüm paralara hazırım
Zaten zenginim ama daha da zengin olacağım
Gönder gelsin açtım kucağımi

Hahha

5 2 0
5 2 0

Evrendeki tüm bolluk bereket adına getirilerle kucaklaşıyor ve onları hakediyorum.
Kimsenin tavuğuna kış demedim.
Alın terimle çalışıp kazandığım fakat akilsizligim ya da şanssızlığım yüzünden ziyan olan her kuruşumdan özür diliyorum.
Tatlı paraciklarim sizi ve kendimi affettim bana geri dönün :D

Bildiğim bütün olumlamaları karmaladim daha ne ediyim:)

kalkalı neredeyse 3 saat oluyor.
ev benden bağımsız yaşayan bir organizma, sanki görünmez bir koloniyle yaşıyorum.
ancak derledim topladım, ocağa iki kap bir şey attım. en üst katta yaşamanın çilesine, silip süpürmek için komşunun uyanmasını bekleme kısmına geçtim.
yarın sabah bu saatlerde TL bazında ne kadar daha fakirleşmişim yeniden görebileceğim :sampiyon:
Allaam ne kadar heyecanlı, bu gece uyuyamam sevinçten, yarın sabah gram altın alma mutluluğuna kavuşuyorum yine!:halay:

sizlerin borsada da hareket yok hafta sonu değil mi ?

kalkalı neredeyse 3 saat oluyor.
ev benden bağımsız yaşayan bir organizma, sanki görünmez bir koloniyle yaşıyorum.
ancak derledim topladım, ocağa iki kap bir şey attım. en üst katta yaşamanın çilesine, silip süpürmek için komşunun uyanmasını bekleme kısmına geçtim.
yarın sabah bu saatlerde TL bazında ne kadar daha fakirleşmişim yeniden görebileceğim :sampiyon:
Allaam ne kadar heyecanlı, bu gece uyuyamam sevinçten, yarın sabah gram altın alma mutluluğuna kavuşuyorum yine!:halay:

sizlerin borsada da hareket yok hafta sonu değil mi ?

Yok borsa kapalı

Kripto para dünyası uyumuyor ama:)

Siz kripto para dünyasının bir neferi misiniz ?
Özür dilerim, burada kim hangi konuda uzmanlaşıyor henüz toparlayamıyorum 😄

Yok ben borsaya yeni adım atmış borsa öğrencisiyim az bi şey de uzun vade para yatırdım tek hisse tek yürek haahah

Kripto paraları da takip ederim btc türk falan da yüklü de öyle bakıyorum sadece. Arkadaşa bakıp çıkcam haha:)

Back