• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlastik
Pandemide yasadigi ilceyi yabancilar basmisti cadir kurariz arada kaynariz
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Biz geliyoruz abla :KK70:

süpersinnn bedavaya çözdükkk :rolleyes:
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

IMG_0868.JPG

Altınları sıra sıra dizenlerin arasında olmak size bu şekilde yansımış, bende de aksi etki yarattı.
Baba sülalem iyi imkanlara sahip kadınları altını çok sever, nasıl desem altın onlarda şan nam olmazsa olmaz ve hiç abartmıyorum çift kol dirseklere kadar dolu, metreyle satılan boyun zincirleri, turalar, beşi bir yerdeler, ayaklı kuyumcu gibidirler.

Ben evin ilk torunuyum ve kızım tabii daha doğar doğmaz kolyeler bilezikler, altına olan ilk tepkimi 4 yaşındayken bana takılan altınları evin bahçesindeki ağaç dibine gömerek vermiştim, gömdüğüm yerden bulup yeniden taktıklarında taşla kırdım takamasınlar diye 🤣

50'den sonra seversem annem başımı bir yere çarptığımı sanıp korkabilir:))

Iyi de o altin biriktirmiyor ne bulmayi umuyoruz 🙄🤪

Bak bakalim ne bulmayi umuyoruz 😁😁

arkadaşlarrrr bakınn ne kadar da iyi kalpli bir yöneticimiz varrr.harita bile attı ayollllllll.ama şu kurukafa resminden huylandımm.mesaj mı vermek istedi bizeee? :KK57:
Hiç mi İndiana Jones izlemediniz🤣 Haritayı sakınmadan veririm sizden mi saklayacağım definemi ama defineyi elde etmenin bir bedeli var, öcüler böcüler, 88 başlı yılanlar falan çıkacak, eee hazine benim ne de olsa, öyle elinizi kolunuzu sallayarak alıp gideceğinizi düşünmediniz umarım hahahahahahaha

Back