- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #3.641
zatennn zenginimm diyorsunn yaniiiii.peküüüüüSiz kazanin bana yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zatennn zenginimm diyorsunn yaniiiii.peküüüüüSiz kazanin bana yeter
Bir nevi gün yapalim diyorsun.aslında her hafta birimiz için üç beş toplasak ne güzel olur, fakirlikten bir gün olsa da kurtuluruz
gelin zengin olalım işi kolay kılalım demiş yunus emreBir nevi gün yapalim diyorsun.
Kim nereye atmis? Ne diyorsun umarim yanlis anlamisimdirEveeeet aksam aksam yuzde yirmi
Bunu hic beklemiyordum kopegimi geri almak icin bana yardimci olan calistigim ilcedeki hayvansever ablama mama kumbarasina atacagim
Bu hafta yavru cins kopek atmislar cok uzulmustum
birlik olalım değilmiydi o.yunus emreyi bile paragöz yapmışız yazıkalr olsunn bizeeegelin zengin olalım işi kolay kılalım demiş yunus emre
Olur bana uyar. Hiccc calisasim yok yasim olmus 43, yeter artikgelin zengin olalım işi kolay kılalım demiş yunus emre
tanış olalım diyodu ama biz o kısmı geçtik diye şeyettiydimbirlik olalım değilmiydi o.yunus emreyi bile paragöz yapmışız yazıkalr olsunn bizeee
zatennn zenginimm diyorsunn yaniiiii.peküüüüü
öle diyordu sahiii.bu topik de kala kala devreler de yandıııtanış olalım diyodu ama biz o kısmı geçtik diye şeyettiydim
Kim nereye atmis? Ne diyorsun umarim yanlis anlamisimdir
Herhangi bir canliyi nasil atarlar beter olsun böyle insanlarHayvansever bir ablamin baktigi canlar var
Cins yavru bir kopegi sokaga o bolgeye atmislar
Kimbilir islerine ne gelmedi neden sıkılıp attilar
Mama kumbarasi var ara ara paylasiyor
Sadece doyurmak degil etrafinda yasanan hayvan dusmanligi konularindada aktif
Herhangi bir canliyi nasil atarlar beter olsun böyle insanlar
burda para arsa borsaaaa bir de geyikk sohbeti varrr.send e keçii borsası konuşabilirsinnn.para kazandıran her konu serbesttttYarım ekmek arası var bende olurmu o?
Züloşun memeleri altın gözleri yakut kulakları elmasburda para arsa borsaaaa bir de geyikk sohbeti varrr.send e keçii borsası konuşabilirsinnn.para kazandıran her konu serbestttt
ne diyorsunnnnn.kızlarrrrrrr işte yenii zenginn adayımızzzz katıldı aramızaaaaaaZüloşun memeleri altın gözleri yakut kulakları elmas
burda para arsa borsaaaa bir de geyikk sohbeti varrr.send e keçii borsası konuşabilirsinnn.para kazandıran her konu serbestttt