- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #3.621
evet. aramızdaki en fakir arkadaş da morportakaldır bu arada.
Evet sadaka zekat icin iban paylasiyorum.
TR80 0000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet. aramızdaki en fakir arkadaş da morportakaldır bu arada.
bir kaç dil öğrensinnn.belkii ingiltereye yerleşirler benim kız doktor oluncaaaBir hafta uzaktan eğitim bir hafta okulda öyle idare ediyor işte . Salı günü Ögretmeni değerlendirme yapacak bakalım durumu nasılmış
allahhh versinnn başkaa kapıyaaaaa bacımmmmmmmEvet sadaka zekat icin iban paylasiyorum.
TR80 0000
allahhh versinnn başkaa kapıyaaaaa bacımmmmmmm
aslında her hafta birimiz için üç beş toplasak ne güzel olur, fakirlikten bir gün olsa da kurtuluruzallahhh versinnn başkaa kapıyaaaaa bacımmmmmmm
Coin midir nedir onu diyorum işte . Ben borsadan anlamam hatta hiç yanaşmam bile. Garanticiyim. Param varsa hesaba atarım durur yoksada kredi kartlarıyla asla uğraşmam. Her ay emekliliğime yatırırım onunla yüzde 5 faizi var ama 60 yasından önce çekemezsin. Anlayacağın allahtan bir aksilik olmazsa 60 dan sonra nekadar alacağımı ve nasıl geçineceğimi görebiliyor olmak bana yetiyor .ne zaman borsa kurdu oldun da kadına çakma borsacı dedin ayolll?
süper fikir.fakirler gün grubuuu olsun adımızzz.başkanı da sen ollllaslında her hafta birimiz için üç beş toplasak ne güzel olur, fakirlikten bir gün olsa da kurtuluruz
6 lira civarı iyi fiyatgümüş yatırımcılarına soruyorumm.gümüş almak için geç mi kaldımmmm?
sen euroo kazanıyorsunnn atarsınn köşeye ya da bankaya durur.biz tl kazanann fakirlerizzz ayollllkenara atsak 1 aya eriyorrrrCoin midir nedir onu diyorum işte . Ben borsadan anlamam hatta hiç yanaşmam bile. Garanticiyim. Param varsa hesaba atarım durur yoksada kredi kartlarıyla asla uğraşmam. Her ay emekliliğime yatırırım onunla yüzde 5 faizi var ama 60 yasından önce çekemezsin. Anlayacağın allahtan bir aksilik olmazsa 60 dan sonra nekadar alacağımı ve nasıl geçineceğimi görebiliyor olmak bana yetiyor .
allahhh versinnn başkaa kapıyaaaaa bacımmmmmmm
Benim oğlan akıcı İngilizce konusuyor . O yönden sorun olmaz , asıl senin kız iyi ögrensinbir kaç dil öğrensinnn.belkii ingiltereye yerleşirler benim kız doktor oluncaaa
sen bilirsinn.biizm kağıtlar sağlammm denedinn gördünnn.koklatmamm valla bir dahaaaa hisse tiyosuu sanaaaaaaBir dahaki haftanin kagitlarini belirledim ama ben baska kapiya gidiyorummmmm
Sizde euro atın dursun ozaman .sen euroo kazanıyorsunnn atarsınn köşeye ya da bankaya durur.biz tl kazanann fakirlerizzz ayollllkenara atsak 1 aya eriyorrrr
ingilizce öğreniyor okuldan benden .rusça da öğrenecekti pandemi engelledi.az biraz da çinçe öğrenecekk.malumm gelecekkk china daaaaaaaBenim oğlan akıcı İngilizce konusuyor . O yönden sorun olmaz , asıl senin kız iyi ögrensin
attık atmasına da onun da değeri düştüüüüSizde euro atın dursun ozaman .
Türkiye’de maalesef İngilizceyi iyi ögrenemiyorlar. En güzeli yurtdışına gidip orda pratik yapmakingilizce öğreniyor okuldan benden .rusça da öğrenecekti pandemi engelledi.az biraz da çinçe öğrenecekk.malumm gelecekkk china daaaaaaa
sen bilirsinn.biizm kağıtlar sağlammm denedinn gördünnn.koklatmamm valla bir dahaaaa hisse tiyosuu sanaaaaaa
bizim akrabalar akıcı konuşuyorlarrrr ingilizceyii.bazı kolejler çok güzel eğitim veriyor.çocuğunda içinde varsa öğreniyor.ben kendim orta derecede biliyorum ilerletmedimmm çünküü pratik yapıpppTürkiye’de maalesef İngilizceyi iyi ögrenemiyorlar. En güzeli yurtdışına gidip orda pratik yapmak