• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne zaman borsa kurdu oldun da kadına çakma borsacı dedin ayolll? :63:
Coin midir nedir onu diyorum işte . Ben borsadan anlamam hatta hiç yanaşmam bile. Garanticiyim. Param varsa hesaba atarım durur yoksada kredi kartlarıyla asla uğraşmam. Her ay emekliliğime yatırırım onunla yüzde 5 faizi var ama 60 yasından önce çekemezsin. Anlayacağın allahtan bir aksilik olmazsa 60 dan sonra nekadar alacağımı ve nasıl geçineceğimi görebiliyor olmak bana yetiyor .

Coin midir nedir onu diyorum işte . Ben borsadan anlamam hatta hiç yanaşmam bile. Garanticiyim. Param varsa hesaba atarım durur yoksada kredi kartlarıyla asla uğraşmam. Her ay emekliliğime yatırırım onunla yüzde 5 faizi var ama 60 yasından önce çekemezsin. Anlayacağın allahtan bir aksilik olmazsa 60 dan sonra nekadar alacağımı ve nasıl geçineceğimi görebiliyor olmak bana yetiyor .
sen euroo kazanıyorsunnn atarsınn köşeye ya da bankaya durur.biz tl kazanann fakirlerizzz ayollll:rolleyes:kenara atsak 1 aya eriyorrrr

Benim oğlan akıcı İngilizce konusuyor . O yönden sorun olmaz , asıl senin kız iyi ögrensin 😅
ingilizce öğreniyor okuldan benden .rusça da öğrenecekti pandemi engelledi.az biraz da çinçe öğrenecekk.malumm gelecekkk china daaaaaaa:rolleyes:

Türkiye’de maalesef İngilizceyi iyi ögrenemiyorlar. En güzeli yurtdışına gidip orda pratik yapmak
bizim akrabalar akıcı konuşuyorlarrrr ingilizceyii.bazı kolejler çok güzel eğitim veriyor.çocuğunda içinde varsa öğreniyor.ben kendim orta derecede biliyorum ilerletmedimmm çünküü pratik yapıppp

Back