• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Millet düşük diye altına yüklenince satışlar arttı, kar arttı buna bağlı olarak da hisse fiyatı da arttı diye düşünülemez mi acaba 🤪ayy bu ara hangi haberi duysam borsa ile bağlantı kurmaya çalışıyorum derbi diyince kafamda Bi şimşekler çaktı hisseler etkisi olur mu diye 🤪
orasını bilememmm gazetecinin dediğii gibi gocammm bilerrrrrrr.ben gram altın ve döviz toplarımm elime para geçtikçeee.saf yatırımcıyım yaniiiii.ondan da fakirimmmm

Btcturk kullanıyorum .
bende suan alışma aşamasındayım ama öğrenirsek iyi karlar edebiliriz diye düşünüyorum . Eşimin arkadaşı bazı günler hiç uyumuyor 🙄🙄
Bide 7/24 satış alış var dimi

Evet satis alis var
Her coin yok ama icimin ısındıkları var
Birtek kaldirac uygulamasi ve bnb coin aklimi celiyor. Birde daha dusuk kaliyor ama otekide para gonderip cekerken paparaya gidecek
Zaman gecirmek gerekiyor. Bende henuz cok bilmiyorum yaklasik 1.5 ay oldu

ben de köpek gezdirmeyi düşünüyorum, şimdi de gezdiriyorum netekim
konken masasında takılırız artık
parayı bulursak bir şekilde piyango borsa mısırda amca vs. köpeklerimize birer elmaslı toka da alırızzzz :rolleyes:

yok 3 yıl yetecek çantamm var.almam artıkkkk.ha bire altın alıp zarar edesim var bu aralarrrr

🤪🤪🤪

olur senin için gram gram altın biriktiriyorum bakk.nasılsa çıkacakk düğünler başlayıncaaa :rolleyes:

Bence de 😍😍
Onun icin aliyorum.

borsa çok tuhaf bir platform.örnek vereyim bankadan altın aldım büyük zarardayızzz.altın şirketi hissesi aldıkk iyi kazandıkkkk.mantıksız değil mi düşününceee

😬😬😬
Tek akıllı benim sanıyordum 🙈🙈🙈 borsa insan ömrümü kısaltır . Bi in bi çık buna kalpmi dayanır ayol. Ben bile benzinin iniş çıkışından kafayı yemek üzereyim 😂😂

Ahahaha ben cok temkinli oynuyorum pek aksiyonu yok. Ama aksiyon isterseniz aksiyonlu kagitlar da var tabi 😄😄 ben belirliyorum kagit, kar gorup kaciyorum 😁

Back