- 23 Ağustos 2020
- 6.697
- 12.643
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #3.261
Zaten zenginim ben kız . Uzun zamandır beklediğim terfiyi aldımZengün mü oldun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten zenginim ben kız . Uzun zamandır beklediğim terfiyi aldımZengün mü oldun
Zaten zenginim ben kız . Uzun zamandır beklediğim terfiyi aldım
TebriklerZaten zenginim ben kız . Uzun zamandır beklediğim terfiyi aldım
TeşekkürlerTebrikler
Oooo seni görmek şahane olurduYa kedimi koymaya calistim. Yuklemedi. Buna döndü
Süper süper tebriklerZaten zenginim ben kız . Uzun zamandır beklediğim terfiyi aldım
TeşekkürlerSüper süper tebrikler
Tebrik ederimZaten zenginim ben kız . Uzun zamandır beklediğim terfiyi aldım
Teşekkür ederimTebrik ederim
Oooo seni görmek şahane olurdu
122den toptan fiyatina mi aldin ceyceyBütün gün ekran takip edememm. Borsa bana göre değil o yüzden.örgü örüp stress atayım dedim onda bile şanssızım.taa sabahtann ipleri bitirmişler a 101 de alamadımmm. Dün 122 den altın aldımm o da düştü teyy teyy yatırım benim neyimee
Bankadan aldım nasıl kazıyayımm iyice düştü zaten akşama lanet şeyy122den toptan fiyatina mi aldin ceycey
Aliminyum olmasin,kazisaydin tirnaginla
Tebriklerrr ortakkkk. Herşeyin en iyisini hakediyorsunn zatennTeşekkürler
Bankadan aldım nasıl kazıyayımm iyice düştü zaten akşama lanet şeyy
122den almissin bebegim,her turlu kardasinBankadan aldım nasıl kazıyayımm iyice düştü zaten akşama lanet şeyy
Ben cuvali hazirladim bekliyorum,nereden aldiysa supurup silecegim gramlari122 yazmışsın 422 yazacagin yere onun için iyle diyor hahahah:)
Hangi banka söyle de biz de alalım oradan 122 çok iyi fiyat evet yatırım tavsiyesi hahaha
Ben cuvali hazirladim bekliyorum,nereden aldiysa supurup silecegim gramlari
Teşekkürler ortak. Sende herseyin en iyisini ve çantaların en pahalısını hakediyorsunTebriklerrr ortakkkk. Herşeyin en iyisini hakediyorsunn zatenn