Yatırım bizden sorulur! :)

Tedbiri nasil yorumladin, biraz bahsetsene. Hem yeni baslayan arkadaslarimiza guzel olur 😍
Ben tedbiri olumlu yorumladim aslinda. Arkadaslar farkli bakis acisina hakim olsun

Benim bomba cok farkli bisey.
Ben dun burda biriyle ilgili bisey yazmistim. Bi tweetini paylasip bitiyorum adama diye 😄😄😄 adini falan yazmadim ama. halbuki adami tek sefer gormuslugum bile yok fotograf dahi paylasmaz.
Adam benim kullanici adimla alakali tweet atmis.

Abi beni yanlis anladin. Ben tahta yapisina isine bitiyorum kurban oldugum 😃😃
Adamin 500 bin takipcisi var kim ispiyonladi beni.

@ceycey0406 gibi gazetelere duseydimmm

Tedbiri olumsuz algılamadım ben aslında tamamen yatırımcıyı korumak amaçlı alınan önlem. Benim yorumum sosyal medyada yapılan yorumlara. Adam tedbiri ceza diye algılayıp hisseden çıksak mı diye düşünüyor :işsiz:Millet telaşa kapılıp hisseden çıkar tavan bozulur diye düşünmüştürüm ama düşündüğüm gibi olmadı :KK68:

Ogreticem ama küçükler 😄lise 1 de baslarim ogretmeye. Suan hep duyuyorlar.
Benim ailemde altin alirdi hep. Ben de derdim harcliklarimla banada alin. Calisirkende hep aldim 😉
Super..
Agaca cikan kecinin,dala bakan oglagi olur demisler😂😂
Bizim oglaklar da dala bakarsa yasadik,yani yasadilar:KK70:

Sıkı takipçisi bulunduğum (bu sefer bitiyorum adama diyemem reklam oluyorum) bir beyefendi bir hisse fiyatladi.
Suan 1 tl ile 15 tl arasi. Yil sonu 2700 tl.
(Adama guvenim sonsuz. Dediyse olur)

Seytan diyor 1 ile 15 arasinda ne varsa topla 100er lot 🤪🤪
Aaaa hemen bana mesaj atarmısın canım bu adamlar kimler bide beb bakayım 😁

Aaaa hemen bana mesaj atarmısın canım bu adamlar kimler bide beb bakayım 😁

Atayim canim ama hissenin adini paylasmiyor. Gizem yaratiyor 😄😄 mantiken kendisi mali ucuzdan toplamadan zaten paylasmaz

Sayfada copcatanlik falan yapiyo ama dayanamiyorum yine yazicam 😝 hastasiyim adamin 🤣🤣 hadi kim ispiyonluyorsa ispiyonlasin

Atayim canim ama hissenin adini paylasmiyor. Gizem yaratiyor 😄😄 mantiken kendisi mali ucuzdan toplamadan zaten paylasmaz

Sayfada copcatanlik falan yapiyo ama dayanamiyorum yine yazicam 😝 hastasiyim adamin 🤣🤣 hadi kim ispiyonluyorsa ispiyonlasin
Bence ispiyonlanmıyoruz.Bu adamlar burayı kendileri takip ediyor, kk kadınları piyasayı sallayacak onlar ne yapıyor takip edelim diyorlar 😜

Twitter da mı bu adam biz de bulalım adamı :confused:

Aynen

Ama hisse ismi paylasmaz yani istersen yazayim adini da...

Benim cok sevme sebebim su, bu daha once bi kagittaydi. Endeks dusunce kagit saldi. Buna laf yapan oldu inandik aldik simdi elimizde patladi diye. Sabir dedi durmadilar.

Kagidi 1 saatte tavana yuruttu cikan ciksin tavandan diye, cikan cikti adam oldugu yere geri indirdi kagidi. Cok mert adam.
Bak ben seni abi gibi seviyorum he beni reklam etme 😁😁

Aynen

Benim cok sevme sebebim su, bu daha once bi kagittaydi. Endeks dusunce kagit saldi. Buna laf yapan oldu inandik aldik simdi elimizde patladi diye. Sabir dedi durmadilar.

Kagidi 1 saatte tavana yuruttu cikan ciksin tavandan diye, cikan cikti adam oldugu yere geri indirdi kagidi. Cok mert adam.
Haydaaaa!
Bana da yazar mısın kuzucum? Merak ettim :)

Benle ilgili yazdigi tweeti silmesini rica ettim 😅😅😅 silerse paylasicam cunku size rezil olmak istemiyorum 🤣🤣🤣

Yalniz dedigim gibi sayfada copcatanlik falan yapiyor 😄 oyle ciddi, egitici bi sayfa beklemeyin. Egitici sayfa isterseniz baska onereyim 😄

Bak bak,ben de didim oyle,verdigine bakma,aldigina bak,nasil olsa degerlenicek didim :işsiz:
Sakalli dede mi olmak lazim etkili olmasi icin :KK63:

Ahahah sen de moralimi yükselttin canım
Allah razı olsun :)
Yaa kac sayfa okudum beynim döndü .
Ben yokken coşuyor topik.

Aynen

Benim takip ettiğim kişilerden mi merak ettim. Adını özelden yazabilir misin? :KK68:

Benle ilgili yazdigi tweeti silmesini rica ettim 😅😅😅 silerse paylasicam cunku size rezil olmak istemiyorum 🤣🤣🤣
Yalniz dedigim gibi sayfada copcatanlik falan yapiyor 😄 oyle ciddi, egitici bi sayfa beklemeyin. Egitici sayfa isterseniz baska onereyim 😄

Bende bende merak ettim

X