- 23 Ağustos 2020
- 6.697
- 12.643
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #3.181
Zenginin parası fakirin çenesi burdan geliyor sanırımburda herkes fakir ama tek konuştukları konu altın gümüş borsa arsaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zenginin parası fakirin çenesi burdan geliyor sanırımburda herkes fakir ama tek konuştukları konu altın gümüş borsa arsaa
biraz dizi izleyeceğimm.yerimizi öğrendinn her zaman bekleriz geyik bölümünden daha eğlenceliii valla kaçırmaa.iyi gecelerrrrZenginin parası fakirin çenesi burdan geliyor sanırım
gelirim tabi . Kaybolursam bana bi göz kırp yeterbiraz dizi izleyeceğimm.yerimizi öğrendinn her zaman bekleriz geyik bölümünden daha eğlenceliii valla kaçırmaa.iyi gecelerrrr
ısrarla fakirim diyeceksin burada.işin sırrı buuuuuuNe
gelirim tabi . Kaybolursam bana bi göz kırp yeter
Yok yok Mune ustumuzu ortmeye gelmis,gel yamacimabiz birşey yapmadıkkk ama.yapmamışızdır değil mi Deniz?
Neresi orasi,bayan Biden senmisin:)Ne kısmetsiz kadınım ben yaff . Ben geldim herkes kaçtı
Ben fakir hatta fasfakirimısrarla fakirim diyeceksin burada.işin sırrı buuuuuu
Onun ikiz kardeşiNeresi orasi,bayan Biden senmisin:)
Onun ikiz kardeşi
Bu arada sadece bilgi diye paylaşayım şu an jp morgan'ın elinde yaklaşık 155 milyon ons kadar gümüş var, bu gümüş rezervinin çok büyük bir kısmı demek.
Acaba neden? Neden sosyal medya üzerinden bazı kişiler robin hood harekatı adı altında yerlerde sürünen hisselere bile giriyor?
Neden jp morgan gümüşün 2021 ons fiyatı beklentilerini yukarı çekti?
1 liralık bile olsa alın harekatı neden yapılıyor, ta ta taaaa
Kendimce yatırımcı selamı vereyim dedim, öptüm hepinizi ve kaçtım :))
Nomum cihat dede diyor ki, atıyorum 10 gr altınım var diye bakın olaya, 4200-4500-5000 TL (artık gramı o zaman kaçsa) param var demeyin. Para aşınır mal aşınmaz, 10 gr her zaman 10 grdır :)) bugün düşer yarın artar.
cihat dede doğruu demişşş.ince ince kar zararı altında düşünürsekk kafayı üşütürüz 5 gram aldım dersin biterrr
Ne kısmetsiz kadınım ben yaff . Ben geldim herkes kaçtı
Coinci seni :)Gunaydin kizlaaar
Nasilsiniz
Ben cok iyiyim yesilyesil bir gun
Gunaydin kizlaaar
Nasilsiniz
Nomum cihat dede diyor ki, atıyorum 10 gr altınım var diye bakın olaya, 4200-4500-5000 TL (artık gramı o zaman kaçsa) param var demeyin. Para aşınır mal aşınmaz, 10 gr her zaman 10 grdır :)) bugün düşer yarın artar.
Gumus kazandirdi diyorlar,ama dusmus goruyorum,nasil oluyor o
Iste emtia taninmiyor.
Ornegin,10 yildir evlere bakarim.
Rahat genis bir evim var,baska ev alacak param da yok.
Yine de bakarim.Fakat bu sayede,bugun elime para gecse yarin evi alirim,cunki arastirmam var ve ne istedigimi de biliyorum.
Genelde insanlar alim alanina girmeyen malla ilgilenmiyor,tanimiyor.
Altini az cok bilirim ornegin,fakat ben de kagidi bilmem.
Bilmek lazim.Dun gece oglum,bana gumus yatirimi hakkinda sorular sordu,cok hosuma gitti.
Halbuki esim bilmez,ben de yeni taniyorum zaten,sozu bile gecmedi evde.
Para yokken de bilgi yatirimi olmali ki para ele gecince az ya da cok,akillica degerlendirilebilsin...
Neden?Bu arada sadece bilgi diye paylaşayım şu an jp morgan'ın elinde yaklaşık 155 milyon ons kadar gümüş var, bu gümüş rezervinin çok büyük bir kısmı demek.
Acaba neden? Neden sosyal medya üzerinden bazı kişiler robin hood harekatı adı altında yerlerde sürünen hisselere bile giriyor?
Neden jp morgan gümüşün 2021 ons fiyatı beklentilerini yukarı çekti?
1 liralık bile olsa alın harekatı neden yapılıyor, ta ta taaaa
Kendimce yatırımcı selamı vereyim dedim, öptüm hepinizi ve kaçtım :))
Hemi de çok güzel anlattın:)Yaa mune,baksana su kestaneyeEki Görüntüle 2775773
Dikenli mikenli,elleyesimiz yok amaEki Görüntüle 2775774
Bu guzelligi gorunce de napiyoruz,,eldivenleri elimize takiyoruz,biz de bu guzel nimeti tadalim,cocuklarimiz da hem beslensin,hem ogrensin diye bir guzel ayiklayip yiyoruz,yemeye calisiyoruz, basaracagiz, anlatabildimmi
Günaydın benim 2 kırmızı 1 yeşilim var kırmızıların biri çoğunlukla griGunaydin kizlaaar
Nasilsiniz