Yatırım bizden sorulur! :)

Bir atasozu der ki,"bana hisse alma,hisse almayi ogret"😂😂
Ucundan da kendilerine baslatalim,gumusu ellesinler,yoklasinlar simdiden:))
Ogreticem ama küçükler 😄lise 1 de baslarim ogretmeye. Suan hep duyuyorlar.
Benim ailemde altin alirdi hep. Ben de derdim harcliklarimla banada alin. Calisirkende hep aldim 😉

Dün Işık plastik dahil 3 hisseye tedbir kararı geldi aha dedim bizim tavan bozuluyor ama sabah bir baktım yine tavan :KK76:

Tedbiri nasil yorumladin, biraz bahsetsene. Hem yeni baslayan arkadaslarimiza guzel olur 😍
Ben tedbiri olumlu yorumladim aslinda. Arkadaslar farkli bakis acisina hakim olsun

Benim bomba cok farkli bisey.
Ben dun burda biriyle ilgili bisey yazmistim. Bi tweetini paylasip bitiyorum adama diye 😄😄😄 adini falan yazmadim ama. halbuki adami tek sefer gormuslugum bile yok fotograf dahi paylasmaz.
Adam benim kullanici adimla alakali tweet atmis.

Abi beni yanlis anladin. Ben tahta yapisina isine bitiyorum kurban oldugum 😃😃
Adamin 500 bin takipcisi var kim ispiyonladi beni.

C ceycey0406 gibi gazetelere duseydimmm

Az önce yanlış alintilamisim portakalim canım tatlım akıllı zengin hatunum şimdi biz ışık palstik den hisse alabiliyormuyuz şuan, alabiliyorsak alınmalı mı yoksa arz dan kazanan kazandı bize kâr olmaz mı

Fikrimce hala kar getirir cunku suan tavanda bekleyen 5 milyon talep var. Ama alinmiyor ben 5 gundur alim giriyorum sira gelmiyor.
Zaten bize sira gelmeye basladiginda bilki biseyler sekteye ugramaya basladi, tavan serisi bitiyor. onumuzdeki maclara bakalim derim 😄😄

Yatirim tavsiyesi degildir.

Fikrimce hala kar getirir cunku suan tavanda bekleyen 5 milyon talep var. Ama alinmiyor ben 5 gundur alim giriyorum sira gelmiyor.
Zaten bize sira gelmeye basladiginda bilki biseyler sekteye ugramaya basladi, tavan serisi bitiyor. onumuzdeki maclara bakalim derim 😄😄

Yatirim tavsiyesi degildir.
Çok teşekkür ederim bende alım için birkaç kere uğraştım sürekli beklemede diyordu bu yüzden mis demekki..

Saglam sirketlerin hisse senedine de boyle bakmak lazim.
Kar gorursek cikariz. Gormezsek kalir. Atiyorum arcelik, thy, coca cola hissem var. Uleyn koskoca sirketlere ortagim 😄😄 daha ne olsun 🤪
Gerekirse miras birakirim. Batacak degil ya bir ara yukselik mutlaka.

Ytd, aklima ilk gelen herkesce bilinecek sirketleri rastgele yazdim. Ekmek paranizi bunlara gömmeyin 😝😝
Sen en sağlamı netflixten hisse al, zira önümüzdeki bir kaç sene daha kar üstüne kar katacak 😅

Sen en sağlamı netflixten hisse al, zira önümüzdeki bir kaç sene daha kar üstüne kar katacak 😅

Ben makarna süt cay ve sucuk yatirimi yaptim bu hafta 😃 indirimli denk geldi biraz stokladim.

Sey yazmistim 1.95ten filiz makarna yatirimi yaptim.
Bir uye mesaj atmis, diyor ki 1.95 ucuzmus ama ben baktim bulamadim hisseyi, cıkmıyor 🤪😝

Ben makarna süt cay ve sucuk yatirimi yaptim bu hafta 😃 indirimli denk geldi biraz stokladim.

Bir uye mesaj atmis, diyor ki 1.95 ucuzmus ama ben baktim bulamadim hisseyi, cıkmıyor 🤪😝
Oda iyiymiş. Bazıları borsa altın vs yetenekli ama ben anlamam o işlerden . Daha doğrusu ben garantiliciyim. Az biriksin ama emeğimle olsun isterim , böylelikle değerini daha iyi biliyorsun . ☺️

Itiraf ediyorum başta ben de hisse sanmıştım onu.
Sonra marketten oldugunu anladım. :KK70:

Eee torku kent hisseleri var da filiz niye olmasın dimi ama?

X