Yatırım bizden sorulur! :)

Cok cok yakin degil canim stres yapma.
Konu makarnadan geldi diye bunu ornek verdim aslinda oncesinde baska da olabilir.

Ama halka arz sekli onemli. Oransal dagitirsa ben girmem bile belki.
Oransal dağıtımda parası çok olana daha fazla lot bizim gibi küçük yatirimciya daha az lot şeklinde mi oluyor..

Kızlar bugün az az damlıyor mutluyum o yüzden . GeyikliGece GeyikliGece kimmis o bayıldığın adam söyle bakalım bizde bayılacakmıyiz 🥳🥳🥳
Bi sen bi C ceycey0406 sosyal medyalarda popülersiniz 🥳🥳🥳

Sey diyomusum, o benim siz bayilmayin 🤪🤪

Ya adam benim ona cidden yurudugumu dusunmus 🤣🤣🤣🤣 keske ceycey gibi olsaydim

Sıkı takipçisi bulunduğum (bu sefer bitiyorum adama diyemem reklam oluyorum) bir beyefendi bir hisse fiyatladi.
Suan 1 tl ile 15 tl arasi. Yil sonu 2700 tl.
(Adama guvenim sonsuz. Dediyse olur)

Seytan diyor 1 ile 15 arasinda ne varsa topla 100er lot 🤪🤪

Şu an fiyatı 1 ile 15 arasında kaç tane hisse vardır diye bakayım dedim

Sadece a harfi ile başlayan 30 tane var aahahaaha

Diğer harflere geçmedim ahhahah

Oransal dağıtımda parası çok olana daha fazla lot bizim gibi küçük yatirimciya daha az lot şeklinde mi oluyor..

Aynen ben arzumdan 16 lot alabilmistim 😄😄

Veya sey de olabilir, buyuk pay sirket calisanlarina ayriliyor. Yakinda oyle de bi halka arz var ben baskasinin adina alacagim.

Yok yok ben tabandan beri ufak ufak aldim da hala guzel alinacak yerde. Sen biliyorsun aslinda 😃😃
Esinin sevmedigi kagit

Yok yok ben tabandan beri ufak ufak aldim da hala guzel alinacak yerde. Sen biliyorsun aslinda 😃😃
Esinin sevmedigi kagi

Saglam sirketlerin hisse senedine de boyle bakmak lazim.
Kar gorursek cikariz. Gormezsek kalir. Atiyorum arcelik, thy, coca cola hissem var. Uleyn koskoca sirketlere ortagim 😄😄 daha ne olsun 🤪
Gerekirse miras birakirim. Batacak degil ya bir ara yukselik mutlaka.

Ytd, aklima ilk gelen herkesce bilinecek sirketleri rastgele yazdim. Ekmek paranizi bunlara gömmeyin 😝😝
Saglam sirketlerin hisse senedine de boyle bakmak lazim.
Kar gorursek cikariz. Gormezsek kalir. Atiyorum arcelik, thy, coca cola hissem var. Uleyn koskoca sirketlere ortagim 😄😄 daha ne olsun 🤪
Gerekirse miras birakirim. Batacak degil ya bir ara yukselik mutlaka.

Ytd, aklima ilk gelen herkesce bilinecek sirketleri rastgele yazdim. Ekmek paranizi bunlara gömmeyin 😝😝
Portakalın sen harbi böyle dusunuyosun
Ya kedimi koymaya calistim. Yuklemedi. Buna döndü 🤨
Mor hayrına su sayfa isimlerini söylesen de göz atsak.kinse dalmaz korkma zaten o kadar para da yok sırf analiz için bakicaz sozz😆

Portakalın sen harbi böyle dusunuyosun

Mor hayrına su sayfa isimlerini söylesen de göz atsak.kinse dalmaz korkma zaten o kadar para da yok sırf analiz için bakicaz sozz😆

Kagit paylasmaz ki. Yani siz egitim amacli istiyorsaniz yalçın arife bakin ☺☺

Bak sen şu C ceycey0406 e bide ben bilmem kocam bilir edalarıyla takılıyordu 🤣🤣
Bütün gün ekran takip edememm. Borsa bana göre değil o yüzden.örgü örüp stress atayım dedim onda bile şanssızım.taa sabahtann ipleri bitirmişler a 101 de alamadımmm. Dün 122 den altın aldımm o da düştü teyy teyy yatırım benim neyimee 😍

X