Yatırım bizden sorulur! :)

Pandemiden önce oran yüzde 20idi, 50 bin lira yüzde 20yle bir haftada ancak 125 bin olur. 125 bin de kar degil ana parayla birlikte.
Ya paraniz yuksektir ya da süre uzundur :)
Çok batıp ciktigimiz için tam hatırlamıyorum ama en fazla 60 olsun süre de iki hafta olsun ama daha fazla değildi :) 260 bini gördüğümü çok net hatırlıyorum ama zenginliğim çok kısa sürdü zaten hayal gibi geldi geçti :)

Acemiler için direk hisse al-sat yapmak yerine tefas.gov.tr de fonları getirilerine göre sıralayıp en üstteki 3-4 tanesinden almak daha mantıklı.

Senin de bilmedigin yok bebek. :)
Helal olsun.

Şimdi ben ordan en üstteki 3 taneden alırım ok.
Sonra ne yapmalıyım?
Satmak için doğru zamanı beklemek yakalamak var.
Aldın öyle 1 sene bos boş beklettin. Allah bilir sonu ne olacak :) sürecin tamamı düşündürüyor beni.

Vallahi ben şok.
Şuan param olsa şunu alırdım kesin bu fırsat kaçmaz dediginiz bir link atar mısınız peki?
Örnek olsun zira kafama çok oturtamıyorum.

Stüdyo 1+0 dairelerden mi bahsediyorsunuz yoksa?

Bi kahvalti ediym size özelden yazicam. Bu kacmaz dedigim evleri zaten kacirmiyorum ama nasil buldugumu neye dikkat ettigimi yazarim size :))

Acemiler için direk hisse al-sat yapmak yerine tefas.gov.tr de fonları getirilerine göre sıralayıp en üstteki 3-4 tanesinden almak daha mantıklı.

teşekkurler bilgi için. ilk başta işi ögrenene kadar kücük meblalarla girmek gerekiyor anladıgım kadariyla . kaybedince icini cok yakmayacak olsun.

Ben sadece az çok biliyorum nomu yatırım yapmıyorum ben kişisel görüşlerim nedeniyle yapmıyorum ama kötü yatırımlar olduğu için değil, aksine kazançlı yatırımlar aslında. Çünkü fon sepetini profesyoneller idare ediyor sen alıp köşene çekiliyorsun. Sabah akşam borsayı bizzat takip eden al-satçılar da var ama riski daha yüksek, iyi de kazanabilrsin ama çakılabilirsin de, gerek yok bence maceraya.

Bak bu linkteki ilk üç fon son bir yılda sırasıyla %773, %441, %171 kazandırmış. Tabi her yıl böyle olacak diye bir durum yok daha azı da çoğu da olabilir, sonuçta bir şirkete ortak oluyorsun ama dediğim gibi profesyoneller yönettiği için kolay kolay zarar etmezsin, az kar edersin sadece. Altın, fon bunlar günlük takip edilecek birikimler değil ki nomu, her ay maaşından artanı bunlara yatırıp atıyorum 3 yıl hedef koy kendine. 3 yıl sonra araba alacağım, ev peşinatı yapacağım gibi. Sabırlı olduktan sonra iyi kazanırsın merak etme.

Ben de fazla paramız var sanıyordum yani altın yüksekken hesapta da tl olarak fazla vardı altın düştükçe hesaptaki para düşüyor. Çok da anlamam yatırımdan. Her ay gram altin alıyoruz en fazla yaptığımız bu

28 evi yanlış okumuş olamam değil mi

Araba alım satim işini yapıp ciddi paralar kazanan var. Arabayı bir miktar krediyle alıp 3 5 ay sonra fazlasıyla artırıp satıp ayda 10 20 bin kazananlar var. Bunu ek iş olarak yapan tanıdıklarım var..yapabilen için mantıklı

Ustad sizi şöyle alalim
Ben de evciyim ama evlerim beyin kivrimlarimda henuz
Sizi sitenin emlak danismani ilan ediyorum
Arada kapinizi tiklatirim,fikir icin:))

Canım gümüşü platini nerden alıyorsunuz yani hangi hesaptan

Uzun vadade altin zarar ettirmez. Altin gördüğü yeri unutmaz . Benim bir miktar param var. İkinci arabayi almayi düşünüyorum. Yaza doğru araba fiyatları artar bence. YTD.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…