Yatırım bizden sorulur! :)

28 Ev mi?
Çok zengin değil mısınız?
Allah bereket versin arkadaşım.

Vay canına kaç paraya 200 bin geldi peki

40 ya da 50 bindi yanlış hatırlamıyorsam. Geçen sene kâr orani daha yüksekti %20. Tavan tavan gittik hep. Dedim bu hızda gidersek haftaya milyoner olacağız. Ben boğazdan yalı filan bakarken aynı hızda geri cakildik aç gözlülük başa bela

28 Ev mi?
Çok zengin değil mısınız?
Allah bereket versin arkadaşım.

Cok zengin degiliz dedigin kismi su; buyuk bir gelirimiz var da bu evleri aldik gibi bir durum yok.

Mesela 30 bin mi var, ver bunu. 70 bin kredi cek. Kira zaten ödüyor krediyi. 1 2 seneye sana arti para birakiyor kiraya zam yaptigin icin.

benm hem bankada vadeli de param var
hem bankada gram altınım
hemde fiziksel olarak altınım var
hemde ufakta olsa hesapta açtığım usd hesabı var :)

Biz geçen sene bir hafta da 200.000 kazandık. Sonraki hafta geri cakildik hepsi gitti aç gözlü olmamak ve gerçekten iyi anlamak lazım

Pandemiden önce oran yüzde 20idi, 50 bin lira yüzde 20yle bir haftada ancak 125 bin olur. 125 bin de kar degil ana parayla birlikte.
Ya paraniz yuksektir ya da süre uzundur :)

Borsa işlerine bilmeden kulaktan dolma bulasmayin derim.

Esimin yakın akrabaları bir hisse senedinin cok değerlenecegini duyuyor hepsi birbirine soyluyor ellerindeki tum parayi yatırıyorlar. bu arada esime söylemiyorlar ki esimde yatirip para kazanmasın sonra. hatta bir tanesine karısı tarafindan mal kalmiş cok kazanacagiz diye onu satip yatiriyor. sonra hisse senedi bir düşüyor hepsi damaduman zarardalar suratlari beş karış geziyorlar şimdi. Bize söylemedikleri icinde Allah razı olsun hoş soyleselerdi biz onlardan duyduk artacakmiş diye koşa koşa varımizı yoğumuzu yatirmazdık.

Borsa işini çok iyi bilmek lazim. vakit ayirip hergun duzenli takip etmek lazim.

Cok zengin degiliz dedigin kismi su; buyuk bir gelirimiz var da bu evleri aldik gibi bir durum yok.

Mesela 30 bin mi var, ver bunu. 70 bin kredi cek. Kira zaten ödüyor krediyi. 1 2 seneye sana arti para birakiyor kiraya zam yaptigin icin.

Onu anladım ama 100 binlik ev nerden bulunur ki? :/

En kötü bodrum kat evler kutu gibi ici bir dünya masraf istiyor 160 bin..

Zaten her gün düzenli takip yapıp, bu konularda bilgimi gelistirecegimden emin olmadigim için uzak duruyorum.
Ama güvendiğim iş bilir bir yakınım dese ki bana 5 bin liranı ver senin adına büyütürüm mutlu olur denemek isterdim.

Acemiler için direk hisse al-sat yapmak yerine tefas.gov.tr de fonları getirilerine göre sıralayıp en üstteki 3-4 tanesinden almak daha mantıklı.

Onu anladım ama 100 binlik ev nerden bulunur ki? :/

En kötü bodrum kat evler kutu gibi ici bir dünya masraf istiyor 160 bin..

2016dan beri aliyorum ben. 78e tuzla helenium wings sitesinden aldim en dusugu bu.
En son tuzla dumankayadan 145e aldim.
Ev sahibi sıkışıksa, kredi faizi yüksekken cok rahat fiyat kırıyor. Bu noktada emlakciyla aktif iletisim cok önemli. Faiz dusunce de yapilandirilabiliyor o yüzden gözünü karartip gir derim.
Hem de bu evler esyali. Kaliteli mobilya degil tabiki ama esyali kiralik evin kirasi da yuksek oluyor.

Zaten tadilati sizi cok ilgilendirmez. Evi icindeki kiracisiyla alacaksiniz. Begenmis tutmus. O cikinca da depozitonuzla eksik varsa halledersiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…