- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.425
- Konu Sahibi nomunomuchua
Olsa benim yerime paramı değerlendirse çok sevinirdim ben de valla.Borsadan anlayan olsa keşke ya :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsa benim yerime paramı değerlendirse çok sevinirdim ben de valla.Borsadan anlayan olsa keşke ya :)
Bulundugunuz ilden, ucra koseden kiracili ev alin.
Cocugunuz buyuyene kadar orasi da merkezi olur.
Istanbulda tuzla, beylikduzu ve arnavutköyde toplam 28 tane evimiz var. Cok zengin falan degiliz, kiralar krediyi kapatip artiyor bile.
Altin degerlenir, ev eskir deger kaybeder diye bir gorus var. Ben katilmiyorum cunku ev kira getirip kendi kendini ödüyor. Temiz kullanilirsa da degeri gunden gune artiyor.
Guvendiginiz bankaciniz varsa hisse senedi de alip satabilirsiniz. O da cok guzel getiriyor ama riski yüksek.
bir gecede 2000tl yatırıp 500tl kazanan varOlsa benim yerime paramı değerlendirse çok sevinirdim ben de valla.
28 Ev mi?
Çok zengin değil mısınız?
Allah bereket versin arkadaşım.
bir gecede 2000tl yatırıp 500tl kazanan var
bir gecede 2000tl yatırıp 500tl kazanan var
Biz geçen sene bir hafta da 200.000 kazandık. Sonraki hafta geri cakildik hepsi gitti aç gözlü olmamak ve gerçekten iyi anlamak lazım
Vay canına kaç paraya 200 bin geldi peki
28 ev yaa hey masallah.
28 Ev mi?
Çok zengin değil mısınız?
Allah bereket versin arkadaşım.
benm hem bankada vadeli de param varKızlar merhaba.
Ben anca çalışmayı bilirim, kafam basmaz ki paramı değerlendireyim.
Bir cesaret gelir kredi faizleri düşükken eve gircem. Yok araba alcam derim.
Ben gönlüme göresini bulana kadar uygun şartlar ortadan kalkar.
Kısacası kafa yok bende.
Ama artık çocuğum var.
Kafayı çalıştırmam gerek.
Türk parasının değeri ortada.
Hep vadeli hesapta yerimde sayıyordum.
Gümüş diyorlar altın diyorlar.
Hiç anlamıyorum hangi banka en iyi kârı getirir?
Şimdi çok param yok aslında 25bin lira kadar parayla ne yapsam sizce?
Anlayan yatırımcı bayanlar lütfen bana yardımcı olun.
Ben de büyümek istiyorum..
O vakit 470'den aldığım gram bugün 439..
520 leri gördüğümde daha artar diye bekledim gördüm.
Anlamıyorum diye boşa demiyorum hakikaten anlamıyorum.
Şimdi bugün bir kaç gram altın almalı mı onu düşünüyorum. Elimi attigim dal kurur a dostlar:)
Siz bundan sonrası için ne planlıyorsunuz?
Biz geçen sene bir hafta da 200.000 kazandık. Sonraki hafta geri cakildik hepsi gitti aç gözlü olmamak ve gerçekten iyi anlamak lazım
Cok zengin degiliz dedigin kismi su; buyuk bir gelirimiz var da bu evleri aldik gibi bir durum yok.
Mesela 30 bin mi var, ver bunu. 70 bin kredi cek. Kira zaten ödüyor krediyi. 1 2 seneye sana arti para birakiyor kiraya zam yaptigin icin.
Borsa işlerine bilmeden kulaktan dolma bulasmayin derim.
Esimin yakın akrabaları bir hisse senedinin cok değerlenecegini duyuyor hepsi birbirine soyluyor ellerindeki tum parayi yatırıyorlar. bu arada esime söylemiyorlar ki esimde yatirip para kazanmasın sonra. hatta bir tanesine karısı tarafindan mal kalmiş cok kazanacagiz diye onu satip yatiriyor. sonra hisse senedi bir düşüyor hepsi damaduman zarardalar suratlari beş karış geziyorlar şimdi. Bize söylemedikleri icinde Allah razı olsun hoş soyleselerdi biz onlardan duyduk artacakmiş diye koşa koşa varımizı yoğumuzu yatirmazdık.
Borsa işini çok iyi bilmek lazim. vakit ayirip hergun duzenli takip etmek lazim.
Acemiler için direk hisse al-sat yapmak yerine tefas.gov.tr de fonları getirilerine göre sıralayıp en üstteki 3-4 tanesinden almak daha mantıklı.Borsa işlerine bilmeden kulaktan dolma bulasmayin derim.
Esimin yakın akrabaları bir hisse senedinin cok değerlenecegini duyuyor hepsi birbirine soyluyor ellerindeki tum parayi yatırıyorlar. bu arada esime söylemiyorlar ki esimde yatirip para kazanmasın sonra. hatta bir tanesine karısı tarafindan mal kalmiş cok kazanacagiz diye onu satip yatiriyor. sonra hisse senedi bir düşüyor hepsi damaduman zarardalar suratlari beş karış geziyorlar şimdi. Bize söylemedikleri icinde Allah razı olsun hoş soyleselerdi biz onlardan duyduk artacakmiş diye koşa koşa varımizı yoğumuzu yatirmazdık.
Borsa işini çok iyi bilmek lazim. vakit ayirip hergun duzenli takip etmek lazim.
Onu anladım ama 100 binlik ev nerden bulunur ki? :/
En kötü bodrum kat evler kutu gibi ici bir dünya masraf istiyor 160 bin..