- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.681
Ben de teknikle ugrasmiyorum.
Cunku en nihayetinde tahtaci patronla neye anlastiysa o oluyor
Sende tahtacı olacaksın az kaldı :)
Olacagim da daha zamani var
Tahtaci kim ya onu bile bilmiyorum
Haa onlara bile bakiyonuz o kadar bilmiyorum kiDolasimdaki lotun buyuk kismini elinde bulundurup grafigi istedigi gibi isleyen kisi
Ben de baskalarinin borsa islerini takip edip yazan cizen kisi saniyorumDolasimdaki lotun buyuk kismini elinde bulundurup grafigi istedigi gibi isleyen kisi
ha ha ha.ben de eskiden değnekçiyi bilmiyordumm arabamızı değnekçiye bıraktık deyince afallıyordummm ne diyor bunlar yahuu diyeeBen de baskalarinin borsa islerini takip edip yazan cizen kisi saniyorum
zengin olmanın sırlarını mı açıklamışş?Astrolog Nilay Dinç i takip eden var mı arkadaşlar? 3 saat önce paylaştıkları ilgimizi çekebilir instagramda :)
Astrolog Nilay Dinç i takip eden var mı arkadaşlar? 3 saat önce paylaştıkları ilgimizi çekebilir instagramda :)
Günaydın.Ben:)
Gördüm ve ilgimi çekti bile.
Bu kriptolar,bitcoinler yatırım hesabı açınca oradan mi alınıyor yoksa borsadan bağımsız bir uygulaması mi var?
Alan arkadaşlar adım adım hiç bilmeyene anlattığını unutmadan :) anlatabilir mi lütfen?
Chelzy almıştı sanki?
Günaydın herkese..
Günaydın.
Bağımsız uygulamaları var. Oradan hesap açıp bakiye yükleyip almak gerekiyor. Örneğin ben btcturk üzerinden iştem yapıyorum.
ytd
Tesekkur ederim.
Peki bu uygulama ücretsiz mi?
Kullanımı basit ve güvenilir mi?
Bir de istediğimiz miktarla al sat yapılıyor sanırım?
Üç soru da yes canım
Hatta dördüncü soru komisyon var mı o da yes :)
Kız sen nerden biliyorsun oraya da mi el attın?
Günaydın ben de bilmiyorum :)Ben:)
Gördüm ve ilgimi çekti bile.
Bu kriptolar,bitcoinler yatırım hesabı açınca oradan mi alınıyor yoksa borsadan bağımsız bir uygulaması mi var?
Alan arkadaşlar adım adım hiç bilmeyene anlattığını unutmadan :) anlatabilir mi lütfen?
Chelzy almıştı sanki?
Günaydın herkese..