- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.872
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.701
Gunaydin youtube da birisini takip ediyorum . Bu yil icin gümüş yili oldugunu soyluyor. YtdGünaydın kızlar. Şimdi de gümüşe hücum ettiler yükselmeye başladı. Amerika'da fiziki gümüşte sıra varmış diyolla.
kim ki o :)) 2020 de gümüş yılıydı %100 getirdiGunaydin youtube da birisini takip ediyorum . Bu yil icin gümüş yili oldugunu soyluyor. Ytd
Dünyamız ne kadar da küçük ve minnoş değil mi nomumFon 9,84 tl kardaydı ya 0,55 zarara dönmüş.
Hep artacak sandıydım :)
Altından 1000 tl zarardayım dünyam kararıyor JKDJHdjfgDünyamız ne kadar da küçük ve minnoş değil mi nomum
He yavv.Dünyamız ne kadar da küçük ve minnoş değil mi nomum
Biraz hisse gümüş fon aldık diye kendimizi warren buffet sanmamızAltından 1000 tl zarardayım dünyam kararıyor JKDJHdjfg
Eşim de diyor ki napalım olsun.
Ben de olur mu ya diyorum, üfff bana anlatma deyip susturuyor.
Ay nomu gözünü seveyim öyle şeyler deyip durma, diye diye başına getirecenHe yavv.
Benim yatırımlar anca yatiyo yerinde.
Neye elimi atsam kurur diyorum inanmiyorsunuz.
Bazıları fakirliği kabullenmeli galiba..
Mesela ben :)
Benim zarar 9 bin altın gördüğü yeri unutmaz deyip teselli oluyorumAltından 1000 tl zarardayım dünyam kararıyor JKDJHdjfg
Altından 1000 tl zarardayım dünyam kararıyor JKDJHdjfg
Benim zarar 9 bin altın gördüğü yeri unutmaz deyip teselli oluyorum
Öyle 2-3 ayda bozdurmanızı gerektirecek acil bir ihtiyacınız yoksa hiç üzülmeyin kızlar, devir kıymetli maden devri37 gram altınım var.
30 gr ini 470ten almıştım.
7si de 450 falan..
Benim de öyle bir şey belki daha fazla zararım
Ayri bir uygulamasi var.Banka hesap no ,ibanlari var.Oraya oara eft yapiyoruz .15-20 dk icinde hesaba geciyor.O hesaptan alim satim yapiliyor.Ben:)
Gördüm ve ilgimi çekti bile.
Bu kriptolar,bitcoinler yatırım hesabı açınca oradan mi alınıyor yoksa borsadan bağımsız bir uygulaması mi var?
Alan arkadaşlar adım adım hiç bilmeyene anlattığını unutmadan :) anlatabilir mi lütfen?
Chelzy almıştı sanki?
Günaydın herkese..
Ayri bir uygulamasi var.Banka hesap no ,ibanlari var.Oraya oara eft yapiyoruz .15-20 dk icinde hesaba geciyor.O hesaptan alim satim yapiliyor.
Valla nuh'cugumun yanında ışık beni hiç üzmedi )Gunaydin
Isik plastik saolsun bugun de 58 tale mizi kazandik
Buyuk parayla girersek kazanc yuksek olur .Ben 500 le girdim.560 oldu max.Amann nolcak 60 lirayla kafasindayimOnu da deneyesim var ama başıma geleceklerden korkuyorum:)
Ama sonunu düşünen kahraman olamaz dimi kızlar?
Benimde 5 bin zararım altında.. Hepimiz aynı teselliyle avutuyoruz kendimiziBenim zarar 9 bin altın gördüğü yeri unutmaz deyip teselli oluyorum
Peki benim tam da bugün gümüş için hesap actirmamGünaydın kızlar. Şimdi de gümüşe hücum ettiler yükselmeye başladı. Amerika'da fiziki gümüşte sıra varmış diyolla.