Yatırım bizden sorulur! :)

Çok teşekkür ederim uzun uzun anlatmışsınız.amacim öğrenmek zaten az miktarlarla .benim mevcut Ziraat hesabım var oradan yatırım hesabı acabiliyorum değil mi ozamn hisse senedi alımı mi diyecegm😐

Benim.ziraat hesabı da var aayyy ne kadar çok hesabim var yaaa

Deneyim.sizin için

Uygulamadan

Yatırım

Ziraat yatirim(bOrsa) tıkladım

ZRy borsa hesap açılışı dedim

Ankete git dedi

Ne güzel gayet makul bı miktar ogrenmek için.Bereketli olsun Bu uzun yada kısa oluşunu da sayfaya girince mi seçiyorsunuz yoksa kafadan bı hesap mı😀

bazı hısseler var 35 40 arasında gıdıp gelıyor mesela al sat ıcın daha uygun gıbı

bazısı var yavas yavas agır agır cıkıyor (ben buna orta uzun vade gozuyle bakıyorum)

kendı analızım ha temel ya da teknık analız degıl hahhaha

ytd

Çok teşekkür ederim uzun uzun anlatmışsınız.amacim öğrenmek zaten az miktarlarla .benim mevcut Ziraat hesabım var oradan yatırım hesabı acabiliyorum değil mi ozamn hisse senedi alımı mi diyecegm😐
rica ederim . Evet acilabiliyor. Yatirim hesabi acabiliyorsunuz. Tam bilmiyorum esim acmisti. Ama spk nin testi cikiyor. Yukarida yazmislardi , hepsine biliyorum deyince aciliyor 😃

bazı hısseler var 35 40 arasında gıdıp gelıyor mesela al sat ıcın daha uygun gıbı

bazısı var yavas yavas agır agır cıkıyor (ben buna orta uzun vade gozuyle bakıyorum)

kendı analızım ha temel ya da teknık analız degıl hahhaha

ytd
güzel analiz bence birazda işin bam teli bu bı yol tutturmak .Pek havalı oldu ytd😆

Hisse alirken Twitter dan # ile aratiyorum yorumlara bakiyorum .
İs yatirimdan ozet bilancosuna bakiyorum.
İnvestingden yine aylik ,yillik falan artisina bakıyorum. Burda biraz teknik analiz giriyor. Onu da twiterdaki yorumlardan anlamaya calisiyorum .
Pd dd ve fk sina bakarak ucuz hisse olmasina dikkat ediyorum .
Yildiz pazar ,ana pazar da olmasina dikkat ediyorum .
Aldigim fiyattan duserse hisse , hisseme guveniyorsam ve param varsa biraz daha alarak maliyetimi düşürüyorum .
Ytd ( ya bunu yazmadan da icin rahat etmiyor)🤣

Hisse alirken Twitter dan # ile aratiyorum yorumlara bakiyorum .
İs yatirimdan ozet bilancosuna bakiyorum.
İnvestingden yine aylik ,yillik falan artisina bakıyorum. Burda biraz teknik analiz giriyor. Onu da twiterdaki yorumlardan anlamaya calisiyorum .
Pd dd ve fk sina bakarak ucuz hisse olmasina dikkat ediyorum .
Yildiz pazar ,ana pazar da olmasina dikkat ediyorum .
Aldigim fiyattan duserse hisse , hisseme guveniyorsam ve param varsa biraz daha alarak maliyetimi düşürüyorum .
Ytd ( ya bunu yazmadan da icin rahat etmiyor)🤣
Çok iyi ya bunlar yol gosterici oluyor biz caylaklara.is yatırım derken iş banlasi hesabı mi siz Ziraat kullanıyorsunuz demi

Valla bana bi yakinımiz yardim edoyor cunku borsanin ucu bucaği yok hangi birini takip edeceksin biri birsey duyuyor ötekine diyor öyle oyle oluyor bu işler borsa çok karısık yillarca sadece bununla uğrasmak lazım ki anlayasın yani bence 🤷🏼‍♀️
Evet bazen bulasmasam mi diyorum ama o kafa bend var tabi anlamak istersem .birde riske edilecek miktar belli olunca bı anlamak istiyorum

Valla bana bi yakinımiz yardim edoyor cunku borsanin ucu bucaği yok hangi birini takip edeceksin biri birsey duyuyor ötekine diyor öyle oyle oluyor bu işler borsa çok karısık yillarca sadece bununla uğrasmak lazım ki anlayasın yani bence 🤷🏼‍♀️
Bizimde cevrede cok borsaci var hisse oneriyorlar acikcasi ama yine alip almama kendi kararimiz . Eleme amacli bakiyorum . Bir de ogrenmek hosuma gitti benim 😄

İnvesting ücretsiz play store uygulaması olan mi güvenilir midir herhangi bir ücreti var mi
Ucretsiz olarak indirdim ama giris yapmadan kullaniyorum suanda. Takip listesi olusturuyorum . Orada da yorumlar var ama biraz endiselendiriyor bizim gibi acemi ky🤣 bankaya gore 15 dk geriden gidiyor .

Ben de teknikle ugrasmiyorum.
Cunku en nihayetinde tahtaci patronla neye anlastiysa o oluyor 😃

X