- 28 Şubat 2018
- 1.277
- 4.280
- 31
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #23.041
Tnam teşekkürlerHelal finans diye bi uygulama var
Ilk indirenler kullanabiliyo su an portfot olusturduklari icin indirmeyi kapatmislar yakin zamanda acacaklarmis
Arindirmayi gun,lot verilerini girdiginde otomatik yapiyor imis
Hisse disinda fonlar da var aklinda bulunsun unutmayalim
Baya kolaylik saglayacak gibi
Ben unutabilirim her an diye sana da yazayim dedim
Hassasiyeti olan arkadaslarin da aklinda bulunsun
Sizce faizsiz artı para kullanılmalı mi? Banka kampanya yapmış.
Ama gelen mesajda taksitli artı para da sıfır faiz uygulanmaz diyor. Yani tek seferde çekip bi daha ki aya hepsini geri mi yatırmam lazım? Kafam karıştı. Bankanın çağrı merkezini arayip sorsam yardımcı olurlar mi ki?Tabii ki :)
Ama gelen mesajda taksitli artı para da sıfır faiz uygulanmaz diyor. Yani tek seferde çekip bi daha ki aya hepsini geri mi yatırmam lazım? Kafam karıştı. Bankanın çağrı merkezini arayip sorsam yardımcı olurlar mi ki?
Teşekkür ederimAynen oyle doğru anlamışsınız. Isterseniz yine de arayın ama
Ben de fonlarla kafayı bozdum düzenli şekilde günlük bulduguma fon alıyorum.Kredi kartından taksitli yatırımlık bilezik mi alıyorsunuz? ben bugün biraz bakındım Cihat hocanın aldıgı kanallardan ama emin olamadım sikayette vardı bahsi gecen kuyumcu icin.O Cihat Çiçek'i Allah bildiği gibi yapsın!
Yemeyi içmeyi kestim, fon alıyorum. Markette bir şeye elimi atıyorum, o hoo ben bunu dört kere almasam, şu kadar fon alırım, diyorum, çekiyorum elimi.
Kredi kartı faizleri 24 Ağustos'tan sonra artıyor diye, kartlarda kalan ne kadar limitim varsa fiziki altına gömdüm, üç taksit yaptım sonra. Kartlarda limit de kalmadı, nakitle dönebiliyorsan dön bakalım Ağustos'ta.
Kendi paramızı yiyemez olduk. Perişan etti hepimizi Cihat Çiçek!
Hiç pişman etmedi, o ayrı...
Bu vesile ile, Cihat Çiçek'in adını ilk defa burada kendisinden duyduğum @vasfiye teyze 'ye de teşekkürü borç bilirim.
Ben de fonlarla kafayı bozdum düzenli şekilde günlük bulduguma fon alıyorum.Kredi kartından taksitli yatırımlık bilezik mi alıyorsunuz? ben bugün biraz bakındım Cihat hocanın aldıgı kanallardan ama emin olamadım sikayette vardı bahsi gecen kuyumcu icin.
MihailimHerkese selamlar kızlar, kimler kaldı konuda bakmak için geldim :)
Ben BİST'e aynen devam, 2022'de düzenli eklemedim pek bir şey, takip de etmediğim için geçen senenin rallisini kaçırdım. Bu sene yazılım, mühendislik, gıda, demir-çelik gidiyorum. Havacılık, otomotiv, beyaz eşyadan tamamen çıktım. 2024'ü de elimdeki hisselerle geçiririm muhtemelen.
1 yıla yaklaşacak Amerikan temettü ETF'i var elimde biraz, zararda %7-8 kadar, duruyorlar öyle. Arada üç beş temettü yatıyor geri alım yapıyorum falan.
2021 Mayıs çöküşünden kalan kriptolarım da hala duruyor
Ben olsam fiziki altın alırdımEvet hemen yazıyorum kozlar 80 bin tl bir param var ben bunla en mantıklı ne yatırım yapabilirim
Bilezik falan mıBen olsam fiziki altın alırdım
Ytd
24 ayar külçeBilezik falan mı
Onu ilkkez duyuyorum araştırayım bari nasıl birşey acaba24 ayar külçe
Bunlar gibi canımOnu İlker duyuyorum araştırayım bari nasıl birleyen acaba
Bunlarda zarar edermiyim kuzumBunlar gibi canım
Bunlar en işçiliksiz yatırım amaçlı alabileceğin altın tipiBunlarda zarar edermiyim kuzum
Anladım canım çok teşekkür ederim acaba bu banka faiz olayı nasıl senceBunlar en işçiliksiz yatırım amaçlı alabileceğin altın tipi