- 6 Ağustos 2010
- 38.788
- 68.073
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #23.061
Yaşım 46 ve şu ana kadar faizli işlemle yatırım birikim vs yapmadım ,Allah'ın izniyle yapmam da.Anladım canım çok teşekkür ederim acaba bu banka faiz olayı nasıl sence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşım 46 ve şu ana kadar faizli işlemle yatırım birikim vs yapmadım ,Allah'ın izniyle yapmam da.Anladım canım çok teşekkür ederim acaba bu banka faiz olayı nasıl sence
Doğru değil sanırım yanlış bi tercih olur en iyisi altın bende bilezik mi yapsam diye düşünmüştüm ama külçede aklıma yattıYaşım 46 ve şu ana kadar faizli işlemle yatırım birikim vs yapmadım ,Allah'ın izniyle yapmam da.
Takmayı seviyorum diyorsanız işçiliksiz bilezik de olurDoğru değil sanırım yanlış bi tercih olur en iyisi altın bende bilezik mi yapsam diye düşünmüştüm ama külçede aklıma yattı
Burma olabilir dimiTakmayı seviyorum diyorsanız işçiliksiz bilezik de olur
EvetBurma olabilir dimi
Peki altın yapmak için en mantıklı zaman nedir sizce
Ülkemizde fiyatlar sürekli artıyor altın fiyatları çok da stabil değil şahsen ben elime para geçtikçePeki altın yapmak için en mantıklı zaman nedir sizce
Ben yurt dışında yaşıyorum ocakta kısmetse Türkiye’ye gelicem o zaman yapayım benÜlkemizde fiyatlar sürekli artıyor altın fiyatları çok da stabil değil şahsen ben elime para geçtikçe
tl 'de kalmayıp 1 gr bile demeden altın alıyorum
Bol bereketli birikimler yatırımlar dileğiyle...Ben yurt dışında yaşıyorum ocakta kısmetse Türkiye’ye gelicem o zaman yapayım ben
Yardımınız için çok teşekkür ederimBol bereketli birikimler yatırımlar dileğiyle...
Estağfirullah bildiğim birşeyi paylaşmayı severimYardımınız için çok teşekkür ederim
Artemisimm nasılsınMihailim selammm
Ben seçimden sonraki yükselişi yakaladım şükür. Şu aralar gündem karışık olduğundan sadece bir miktar fonum var ,onun dışında nakitte bekliyorum.
Kriptoya o zamandan tovbeliyim bir daha hiç bulaşmadim.
Ben banka kasasında tutuyorum, evde altın tutma taraftarı değilim pek allah korusun her şey olabilirAltın alıyordum elime para geçtikçe depremler, hırsızlık olayları beni fiziki altın almaktan soguttu birde bankadan kasa kiralamak çoğu kişi kasaya yöneldiği için bulunduğum yerde kasa kirlayabilmej için sıra bekleyenler varmış. O da can sıkıntısı geldi. Borsaya yatırdık kar ettik ama sürekli takip edemiyoruz eşimle.
Siz bankaların internet uzerindeki altın hesabına nasıl bakıyorsunuz?
Güvenli bir şekilde saklayacağınızı düşünüyorsanız en iyisi gram külçe almakDoğru değil sanırım yanlış bi tercih olur en iyisi altın bende bilezik mi yapsam diye düşünmüştüm ama külçede aklıma yattı
Herkese selamlar kızlar, kimler kaldı konuda bakmak için geldim :)
Ben BİST'e aynen devam, 2022'de düzenli eklemedim pek bir şey, takip de etmediğim için geçen senenin rallisini kaçırdım. Bu sene yazılım, mühendislik, gıda, demir-çelik gidiyorum. Havacılık, otomotiv, beyaz eşyadan tamamen çıktım. 2024'ü de elimdeki hisselerle geçiririm muhtemelen.
1 yıla yaklaşacak Amerikan temettü ETF'i var elimde biraz, zararda %7-8 kadar, duruyorlar öyle. Arada üç beş temettü yatıyor geri alım yapıyorum falan.
2021 Mayıs çöküşünden kalan kriptolarım da hala duruyor
Seni de oyle yesam, son bir sene cok yogun gecti ve geciyor pek duzenli takilamadim buraya.mihailll seni gormek cooooooook guzel
ben de altın ve gumusten karımı alıp full borsaya gectım
Allaha sukur de temmuz agustosta cok ıyı paralar kazandım
anlık da zarar da var kar da var bakacagız durumlara :)
Biz yasli cadilar yavastan toplanmaya baslayalim bence de :))Kızlar selam nasılsınız sizleri burda görmek ne güzel. Ben de biraz hisse aldım yeniden.
Bir iki hisse fazla değil. Alır almaz eksiye düştüm yalnızBiz yasli cadilar yavastan toplanmaya baslayalim bence de :))
Neler aldin aksam pazarindan