Yatırım bizden sorulur! :)

Kızlar merhaba.
Ben anca çalışmayı bilirim, kafam basmaz ki paramı değerlendireyim.
Bir cesaret gelir kredi faizleri düşükken eve gircem. Yok araba alcam derim.
Ben gönlüme göresini bulana kadar uygun şartlar ortadan kalkar.
Kısacası kafa yok bende.
Ama artık çocuğum var.
Kafayı çalıştırmam gerek.
Türk parasının değeri ortada.
Hep vadeli hesapta yerimde sayıyordum.
Gümüş diyorlar altın diyorlar.
Hiç anlamıyorum hangi banka en iyi kârı getirir?
Şimdi çok param yok aslında 25bin lira kadar parayla ne yapsam sizce?

Anlayan yatırımcı bayanlar lütfen bana yardımcı olun.

Dedim ve oldunuz. :)
Allah razı olsun kızlar.
Sayenizde güzel bir topik oluştu.
Zenginleşme yolunda hedeflerimiz var.

2021 HEDEFLERI

@subkortikal 1000 gram altın + 10.000 USD

@yesa1 2500 luk hisse senedi, altın ve gumus + hedıyelık altınlar 1 yarım, 2 ceyrek, 4 gram

[
@Mihail Zoscenko 80 gram altın + 100 lot bis 30 hissesi

@mavimli 300 gram altin, 25000 euro, 100 lot Bist 30 hissesi, bir ihtimal Eski Focadan ev 😉

nomunomuchua nomunomuchua 5000 liralık hisse senedi, 100 gr gümüş, 100 gr altın

@Chelzy 50 gr altın. Allah ne verdiyse bitcoin :KK70:

@CekiLinBenDoktorum toplam 50 bın bırıkım (20 gram altın + 500 gr gumus + coın + hısse falan)

Efsun64 Efsun64 2049 tl lık kredı kartı borcu kapatmak

@Sonilmek 25 gr altın ya da 20 bın

@Esila09 Rakamsal hedef yok ama altın, bitcoin ve araba kredisine 10 bın yatırma

@nobahari Rakamsal hedef yok ama bırıkım devam

@Yuppiyayye Rakamsal hedef yok ama bırıkım devam

@ceycey0406

7000 tl kredi kartı borcu kapatmak + 25 gram altın
Ne oldu bu hedefler yaa...

Biz kredi çektik borcu büyüttük bu hedef değişti 😔

Merhaba ayda 50₺ lik yada daha az miktarla gümüş yatırımı sizce karlimi banka hesabi üzerinden gümüş yeni çıkti karsima birikim yöntemi arastiriken sizler tecrubelisiniz kafam karıştı döviz niyetim vardı ama piyasa malum gizli ve uzun vadeli birkim olcak

Bankamdaki kur fiyatlari şu anda böyle sizce gümüş mu ?

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-01-00-16-48-62_0cb525ec08a7ae903c0300cad8528846.jpg
    Screenshot_2021-11-01-00-16-48-62_0cb525ec08a7ae903c0300cad8528846.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba ayda 50₺ lik yada daha az miktarla gümüş yatırımı sizce karlimi banka hesabi üzerinden gümüş yeni çıkti karsima birikim yöntemi arastiriken sizler tecrubelisiniz kafam karıştı döviz niyetim vardı ama piyasa malum gizli ve uzun vadeli birkim olcak
Gümüş de bir alternatif. En azından elinizdeki bütçeye göre birim olarak fazla alabileceğiniz için sizi heveslendirebilir.
Diğer konunuza da yazmıştım gizli olacak ise banka yerinden gerekirse kimsenin bilmediği bir banka ile çalışabilirsiniz. Zaten gümüş de 2 bankada var galiba Kuveyt ve denizbank sanırım.

Bu fiyatlar mesai saatleri haroconde olduğu için alis-satis arası bayagi farklı oluyor
Siz alım yapacağınız zaman mesai saatlerinde alın mutlaka. Akşam 5 den sonra, hafta sonları ve resmi tatillerde fiyatlar bayagi farklı oluyor
İlk defa böyle bi hesap açmayı düşünüyorum elimde 300 lira para var daha fazla elimde tutsam harcayacam boş şeylere şimdi o parayı nakit gidip dolar mı almalıyım yoksa Denizbank hesabım var ordan döviz hesabı açıp ordan mı almalıyım

Gümüş de bir alternatif. En azından elinizdeki bütçeye göre birim olarak fazla alabileceğiniz için sizi heveslendirebilir.
Diğer konunuza da yazmıştım gizli olacak ise banka yerinden gerekirse kimsenin bilmediği bir banka ile çalışabilirsiniz. Zaten gümüş de 2 bankada var galiba Kuveyt ve denizbank sanırım.
Denizbank döviz hesabında kesinti yapıyor mu aylık bilginiz var mı acaba ?

Döviz hesabını bilmiyorum ama benim altın ve gümüş hesabım var, onlarda kesinti olmuyor.
Peki sizce elden mi gidip dolar alayım yoksa hesap mı açsam ikisi de aynı hesaba geliyor herhalde dimi hiç bilgim yok ilk defa acacam biraz yardim etseniz çok sevinirim 🤗🤭

Dövizde al sat olayında banka daha karlı gelmişti bana. Bankada anlık artınca yada azalınca anlık olarak işlem yapılıyor. Dövizcide pek öyle olmuyordu. Internetten alınca da vergi kesiyor ama kuruş kadar öyle pek göze gelecek biesey değil. Muhafaza etmesi, sürekli gidip gelebilecek misiniz onları da düşünün.
Mesela yarın gidin Dövizciye. Aynı anda internet bankaciliginizi da açın. Dovizcinin ereceği kur ile internetten alsanız aradaki farka bakın aynı anda, ona göre kararınızı verirsiniz

X