- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.423
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #22.321
Ben de çevremden sinovac olanların hastalığı ağır geçirdiğini, çift doz biontech olup yatan hasta hiç olmamış diye duyuyorum. O yüzden sordum size biontech mi acaba diyemalesef ben de dahil 3 doz olanların ilk ikisi sinovac
Çünkü herkes farklı geçirir nomum bu işin doğrusu yanlışı yok.Sinovac 2 doz olan bir arkadaşım cok hafif atlatıyor suan.
Ben bu işin doğrusunu çözemedim
Çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin Doğrusunu kimsenin çözebildiği yok .Herkes kaderinde olanı yaşıyorSinovac 2 doz olan bir arkadaşım cok hafif atlatıyor suan.
Ben bu işin doğrusunu çözemedim
iştahım düzeldi canim.Çünkü herkes farklı geçirir nomum bu işin doğrusu yanlışı yok.
Çok geçmiş olsun iki ay sürmez yakında toparlarsın sen. İyi beslen iyi uyu iştahın düzeldi mi biraz
Hoşgeldin zeynep :)Merhaba arkadaslar, ben de konuya katilmak istiyorum. Birikim ve tasarruf konularinda iyi sayilirim (klasik altin, doviz vb.) ama borsa hakkinda neredeyse hicbir sey bilmiyorum. Ben yurtdisinda yasiyorum, 5 ay once bir ise basladim, sirketim calisanlarina hisse veriyor, 1 seneyi doldurmak gerek hak sahibi olmak icin ama simdiden biraz ogrenmek istiyorum, zaman hizli geciyor. Bu arada sirket borsada degil ama gelecegi bu yonde, basarili olacagina inaniyorum, elime gecen bu firsati degerlendirmek istiyorum.
nomunomuchua cok gecmis olsun.
Nomucum tekrar geçmiş olsun. Bizim yorulmadan hareket etmemiz iki ayı bulmuştu. Saçlarım hâlâ dökülüyor. Ama bunlar geçici seyler. İyi ol da vücut da toparlar yine. Vitamin desteğini falan ihmal etme.Merhaba kizlar..
Cok kötü günler geçirdim.
8 gün boyunca 80 çesit geberdim.
Iyilesme sürecine geçtim çok şükür.
Üzerimde müthiş bir halsizlik kaldi.
Ufacık bir seye el atsam saatlerce elden ayaktan düşüyorum..
Covid atlatanlar bu halsizlik bir kaç ay sürermiş öyle mi?
Annem ve kardeşim hastanedeydi annem bugün çıkacak. Insallah bir daha kötü olmaz.
Neyse biraz yatırım kısmından bahsedelim.
Coin toparlamaya başlamış. Zararim 400 tl ye indi.
Borsada ciddi zarardayim hala. Denizbank sagolsun yine terste kalan hesap diyerek 25 tl iteledi bana. Actim ağzımı yumdum gözümü. Ben hayatımda böyle rezalet banka hizmeti görmedim kapatcam hesabımı ilk fırsatta dedim.
O kadar tatsız ve mutsuzum ki..
Yalan olmuş bir tatille dönüp ise başlayacağım. Nasil toparlayacağım kendimi bilmiyorum..
Nomucum tekrar geçmiş olsun. Bizim yorulmadan hareket etmemiz iki ayı bulmuştu. Saçlarım hâlâ dökülüyor. Ama bunlar geçici seyler. İyi ol da vücut da toparlar yine. Vitamin desteğini falan ihmal etme.
Tesekkurler Mihail. Ben de biraz ogreneyim istiyorum, cok bilgisizim bu konuda. Ilk sorum cok komik ama Amerikan borsasiyla Turk borsasinin isleyisleri farkli midir biliyor musun, bu borsa ulkeden ulkeye degisiyor mu? Twitter kullanmiyorum ama belki hesap acarim, tesekkurler paylastigin icin.Hoşgeldin zeynep :)
Ben yurtdışı piyasada işlem yapmıyorum bizim borsaya bile bu sene başında girdim anca öğrenirimama şimdiden öğrenmek istiyorum amerikan-londra-alman borsalarını, twitterda bu konuda @yurdisihisse ve @denizmustafatr hesaplarını seviyorum.
İşleyişleri arasındaki farklar hk hiç bilgim yok canım maalesef. Ben bizim borsada da al-sat yapmıyorum esasında, altın biriktirir gibi hisse biriktiriyorum (temettü hisseleri). İlk etapta alacağım şirketleri seçmek için daha derin araştırma yaptım, şimdi sadece her ay o seçtiklerimin üzerlerine ekliyorum. Kolay kolay da değiştirmem portföyü, şirketler kötüye giderse veya daha iyi fırsat görürsem anca.Tesekkurler Mihail. Ben de biraz ogreneyim istiyorum, cok bilgisizim bu konuda. Ilk sorum cok komik ama Amerikan borsasiyla Turk borsasinin isleyisleri farkli midir biliyor musun, bu borsa ulkeden ulkeye degisiyor mu? Twitter kullanmiyorum ama belki hesap acarim, tesekkurler paylastigin icin.
Borsayi takip edecek cok vaktim yok aslinda, ama sirketin icinden olacagim icin zaten isleyisine hakim olurum, atak mi yapacak tokezleyecek mi bilirim. Suan alacagim hisseler disariya verilen fiyatin 3 te 1`ine bana verilecek, borsaya girdigi zamanda daha da artacak, bizim diger kardes sirketler de durum boyle oldu, yani pembe bir tablo cizersem verdigimin 4-5 katini kazanma ihtimalim var.
Devam devam hemen bırakma. Zor toparlanıyorNegatif olsam da vitaminlere devam mı?
Cok tesekkür ederim.
Allah'im herkesten uzak etsin.
Hastalara şifa versin.
Tesekkurler, ben de buradan ogrendiklerimi Amerikan borsasinda uygularim diyordum, dur bakalim cozecegim bu isi bir sekilde.İşleyişleri arasındaki farklar hk hiç bilgim yok canım maalesef. Ben bizim borsada da al-sat yapmıyorum esasında, altın biriktirir gibi hisse biriktiriyorum (temettü hisseleri). İlk etapta alacağım şirketleri seçmek için daha derin araştırma yaptım, şimdi sadece her ay o seçtiklerimin üzerlerine ekliyorum. Kolay kolay da değiştirmem portföyü, şirketler kötüye giderse veya daha iyi fırsat görürsem anca.
Öte yandan bazıları da al-sattan kar ediyor, benimki biraz ilerisi için temettü kazancı elde etmek. İkisi de yöntem, ikisinden de kazanan var. Senin durumunda da hisseleri alıp bir süre tutmak baya güzel olur yani dediğin gibiyse, halka arzdan daha da ucuza almış olacaksın. Bereketli olsun inşallah.
Edit: imla
Bereketli ve hayırlı olsun canımNetwork de indirim vardı ayakkabı aldım
480 lere düşünce altın 3 tane de gram aldım
Paralar suyunu çekti:)
Ayakkabıları güle güle kullanNetwork de indirim vardı ayakkabı aldım
480 lere düşünce altın 3 tane de gram aldım
Paralar suyunu çekti:)
Çok teşekkürlerAyakkabıları güle güle kullan
Altınlar da hayırlı olsun