Yatırım bizden sorulur! :)

Ah kızlar pazartesiye kadar idare etmem için cüzdanımda 100 liraya yakın para bırakmıştım, o halen duruyor karttan 350 ye yakın plansıznharcama yapmak zorunda kaldım dün(200 lira benim büyük çocuğu dra götürdüm 150 lirada markette ana ihtiyaçlara harcadım )eşim bu sabah hesap kartıma 300 lira harçlık bırakmış kredi kartı ödeme gününe daha var diyoğğğrum ki ben gidim ya biraz gümüş yada 10-20 sterlin alayım yine parasız kalayim😂😂

Ceycey sen hafta sonu için ayırdığın 100 er liralık harcliklari mi harcadın
Yok nerdeeee tam 250 tl harcadım. 45 tl watsons 140 tl paket fastfood .30 tl kıza 2 yarım atlet 45 tl de kermes gibi bir yerden kıza harry potter kolye broş vs. Amanınnn 250 yi de geçmişşş😡🥵

Gecen hafta 130 tl kar ile bir hisseyi satmıştım. Bugün üzerine 200 tl daha koyup pegasus aldım 10 lot 😊 aslında kozal da almak vardı aklımda ama bir anda diğerini almış oldum. 500 den az alındığında da lot fiyatı ciddi fark ediyor diye 2 ye de bölmek istemedim.
Ben de bim satıp ereğli aldım. Pagasus hiç almadım bakayım bi

Dargünde lazım olur diye eşim bi miktar para verdi 5 çeyrek aldım bende 4 sterrlin attım hesaba 785e düşmüş. Şaka gibi yalnız dedim takabileceğim bişe bakim lazım olursa yine bozdururuz sıkıntı değil 5 bine adam akıllı bişe bulamadım çeyreğe döndüm yine. İnsanlar 5bini kazanana kadar canı çıkıyor Allah evlenenlere yardım etsin 🤲

Merhaba kizlar..
Cok kötü günler geçirdim.
8 gün boyunca 80 çesit geberdim.
Iyilesme sürecine geçtim çok şükür.
Üzerimde müthiş bir halsizlik kaldi.
Ufacık bir seye el atsam saatlerce elden ayaktan düşüyorum.. :KK43:

Covid atlatanlar bu halsizlik bir kaç ay sürermiş öyle mi?

Annem ve kardeşim hastanedeydi annem bugün çıkacak. Insallah bir daha kötü olmaz.

Neyse biraz yatırım kısmından bahsedelim.
Coin toparlamaya başlamış. Zararim 400 tl ye indi.
Borsada ciddi zarardayim hala. Denizbank sagolsun yine terste kalan hesap diyerek 25 tl iteledi bana. Actim ağzımı yumdum gözümü. Ben hayatımda böyle rezalet banka hizmeti görmedim kapatcam hesabımı ilk fırsatta dedim.

O kadar tatsız ve mutsuzum ki..
Yalan olmuş bir tatille dönüp ise başlayacağım. Nasil toparlayacağım kendimi bilmiyorum..

Merhaba kizlar..

Annem ve kardeşim hastanedeydi annem bugün çıkacak. Insallah bir daha kötü olmaz.

Borsada ciddi zarardayim hala. Denizbank sagolsun yine terste kalan hesap diyerek 25 tl iteledi bana. Actim ağzımı yumdum gözümü. Ben hayatımda böyle rezalet banka hizmeti görmedim kapatcam hesabımı ilk fırsatta dedim.

Yalan olmuş bir tatille dönüp ise başlayacağım. Nasil toparlayacağım kendimi bilmiyorum..
Çok geçmiş olsun 😢 Allah şifa versin ailenize ve size inşallah. Covid geçirmedim halsizliğin ne zaman geçeceğini bilmiyorum, umarım hiç olmamışa dönersiniz bin an önce. Benim merak ettiğim aşı olmuş muydunuz aileniz ve siz?

Çok geçmiş olsun 😢 Allah şifa versin ailenize ve size inşallah. Covid geçirmedim halsizliğin ne zaman geçeceğini bilmiyorum, umarım hiç olmamışa dönersiniz bin an önce. Benim merak ettiğim aşı olmuş muydunuz aileniz ve siz?
Olmamıştık.

Amin sagolun.
Düşmanım yasasin istemem cok zordu..

Merhaba kizlar..

Çok geçmiş olsun.Allah bir daha göstermesin.Annenize ve kardeşinizede acil şifalar dilerim. Bende tamamen iyileşme olayı 2-3 ayı bulmuştu .Ben birde hastanede yatmıştım çok zordu.

Bu arada hastanede annemin yanında yatan bir kadin var 38 yasinda.
3 doz aşı olmus.
Buna rağmen ciğerleri bitmiş cok kötü durumda.

Herhangi bir kronik rahatsızlığı da yokmuş.

Bu nasil açıklanır bilmiyorum. Biz aşısız olduğumuz için ağır geciriyorsak bu kadının yaşadığı nedir?
Kafam o kadar karışık ki..

Allah'ım eski sağlıklı günlere kavustur bizi ne olur :KK43:

Bu arada hastanede annemin yanında yatan bir kadin var 38 yasinda.
3 doz aşı olmus.
Buna rağmen ciğerleri bitmiş cok kötü durumda.

Herhangi bir kronik rahatsızlığı da yokmuş.

Bu nasil açıklanır bilmiyorum. Biz aşısız olduğumuz için ağır geciriyorsak bu kadının yaşadığı nedir?
Kafam o kadar karışık ki..

Allah'ım eski sağlıklı günlere kavustur bizi ne olur :KK43:
Ben de çevremden sinovac olanların hastalığı ağır geçirdiğini, çift doz biontech olup yatan hasta hiç olmamış diye duyuyorum. O yüzden sordum size biontech mi acaba diye :KK43: malesef ben de dahil 3 doz olanların ilk ikisi sinovac :KK43:

X