Yatırım bizden sorulur! :)

canım bereketli olsun

benim yok da oglumun altını var 24 ayar olsun ılla demıstım kulce altın, sen neden 22 tercıh ettın, aman aman bır farkı var mı,

canım bereketli olsun

benim yok da oglumun altını var 24 ayar olsun ılla demıstım kulce altın, sen neden 22 tercıh ettın, aman aman bır farkı var mı,
Cumhuriyet altınları bilezikler çeyrekler vs 22 ayar
Gram altın hem 22 hem de 24 ayar olabiliyor
Içindeki saf altın oranıyla alakalı bir durum
Alım satımı ona göre fiyatlandırılıyor

Cumhuriyet altınları bilezikler çeyrekler vs 22 ayar
Gram altın hem 22 hem de 24 ayar olabiliyor
Içindeki saf altın oranıyla alakalı bir durum
Alım satımı ona göre fiyatlandırılıyor

Benimki külçe altın 50 gram (benim derken yanlış anlaşılmasın oğlumun hahah) 24 ayar almıştık, satış da ona gore olur artık dediginiz gibi

canım bereketli olsun

Yok canım bilezik aldım oyuzden 22 ayar oldu..
Evde yatırımlık diye aldığımız altınları eşim ödeme zamanı sıkıştığında kullanıyor takilarimi hiçbir şekilde almıyor tabii Dünya hali zor durumda kalırsak her zaman veririm orası ayrı..
Düğün bileziklerimi ev alırken kullanmistik onların yerine yapıyor bu ara düğünlerimiz var bir iki kere kullanırım sonra kasaya koyarım..

Yaz geldi, 1 senedir pandemi sebebiyle de evde kaldığımızı düşününce bu aylar cok masraflı geçiyor. Sanki 1 senedir bugünleri bekliyor muşuz gibi harcamalar, eksikler, ihtiyaçlar, istekler bitmiyor.
Birikim yapamayanlar yanlış değilsiniz demek istedim
Ben yine de bu ayı boş geçmemek için 10 eur+150 tl lik gr +100 tl lik de çocukların hesabına gümüş aldım.

Gümüş bakiyem 204.5 gr

Çocukların bayram harçlıklarını verip bayram sonrası onlar için açtığım birikim hesabına atarız.

Bereketli olsun

Paramız yok bir şey alacak yatırımlarda zararda. Ondan sessisiz

Maşallah maşallah bereketli olsun

Btc hareketlenmiş
32lerdeyken gümüşleri bozup yatırmıştım dedim bir cacıık olmaz bundan geri çekip altın almıştım o parayla. Bugün bir ara baktıım 40laarda geziyor btc

Btc hareketlenmiş
32lerdeyken gümüşleri bozup yatırmıştım dedim bir cacıık olmaz bundan geri çekip altın almıştım o parayla. Bugün bir ara baktıım 40laarda geziyor btc
aaakötü olmuş.ben bitcoin işine hiç girmedim ama zamanında iyi kazandılar tanıdıklar.altın da düştü bu aralar daha da düşebilir.borsa zaten düştü .ne alsak olmadı 1.5 aydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…