- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.556
- 35
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #22.061
S
Çok iyiymişHelloooooooooooo
maaşa son 15 gün demeye geldim sadece hahhahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyiymişHelloooooooooooo
maaşa son 15 gün demeye geldim sadece hahhahah
Borcu duydu ölü taklidi yapıyor ama bakS
Çok iyiymiş
Borç verecek saf insanın ayağına gelirmiş. Allahım şükürler olsunnn
Hahahahha çok. ZekiceBorcu duydu ölü taklidi yapıyor ama bak
S
Çok iyiymiş
Bitti bile kart borcu 7 kusür bindibenim kart borcunu heççç sorma.sizin maaslar dun yattı, siz bana verin hahhahahhah
Bereketli olur canım inşallahhhalım falan yok ne yapalım bız de maas beklıyoruz :)
Kız o nasıl kart borcuBitti bile kart borcu 7 kusür bindibenim kart borcunu heççç sorma.
Yok İşyerinde herkesin mazereti vardı . İzin vermediler henüzHahahahha çok. Zekice
Gittiniz. Tatile
Bitti bile kart borcu 7 kusür bindibenim kart borcunu heççç sorma.
Hımmmm olur inşallah ama çok sıcak yanmaya jihazır mısın,Yok İşyerinde herkesin mazereti vardı . İzin vermediler henüz
17900 kart borcum var sadece benim. Ödeyeceğim mecburKız o nasıl kart borcu
İYi ki kartım yok
İnşallah en kısa zamanda ödersin canım17900 kart borcum var sadece benim. Ödeyeceğim mecbur
Bu aralar herşey belirsiz . Alacak mısın satacak mısın? Satacaksan satma. Ben altın sattım kar aldım geri aldım tekrar sattım pişmanımİnşallah en kısa zamanda ödersin canım
Ya dolar artar mı düşer mi ne dersin
Satmak için canım altın nasıl olur acaba ihtiyacım yok satmaya ama altına mı çevirsem yoksa elimde kalsa mıBu aralar herşey belirsiz . Alacak mısın satacak mısın? Satacaksan satma. Ben altın sattım kar aldım geri aldım tekrar sattım pişmanım
Bilmiyorum ki kuzum bazıları altın düşecek diyor bazıları çıkacak diyor. 450 ye inerse çok zarar edersin . Abd ye bağlı bu ara altın orda enflasyon fazla çıktı. Ne tedbir alacaklar bilmiyorum. Sen bilirsin . Bende dolar var hiç dokunmadım yıllardır. Tek dolarda alamadım üstüneSatmak için canım altın nasıl olur acaba ihtiyacım yok satmaya ama altına mı çevirsem yoksa elimde kalsa mı
Ayyy neyse yaaaa hepsi yerli yerinde kalsın o zamanBilmiyorum ki kuzum bazıları altın düşecek diyor bazıları çıkacak diyor. 450 ye inerse çok zarar edersin . Abd ye bağlı bu ara altın orda enflasyon fazla çıktı. Ne tedbir alacaklar bilmiyorum. Sen bilirsin . Bende dolar var hiç dokunmadım yıllardır. Tek dolarda alamadım üstüne
Bekle bence de. Epey altın satıp hisse senedi aldım. Bayağı zarardayım. Birikim birikimdir dursun lazım değilseAyyy neyse yaaaa hepsi yerli yerinde kalsın o zaman
Kar yapayım derken zarar da uğramak istemiyorum
Ayyy hisse senedi e filan giremem korkarımBekle bence de. Epey altın satıp hisse senedi aldım. Bayağı zarardayım. Birikim birikimdir dursun lazım değilse
Bereketli olsun. Coine girme de ne biriktirirsen biriktir. Gümüş alabilirsin altından çok kazandırdı arkadaşlaraAyyy hisse senedi e filan giremem korkarım
Ev için biriktiriyorum aslında