- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.161
30 lot daha aldım para bitti ben de aKDJkKD.
Bize kredi açsın.
Gunaydin hanimlar
plasticwoman IcimdekiSonsuzDeniz nef eskisehirle ilgili bisey bulamadim ben malesef.
Nef yapi Kirsehirin kaman ilcesinde kizilirmak kenarinda ayda 649 tl taksitle toprak satiyormus. Sonra da bu arsalara muteahit olarak girecek sanirim. Onu da ankarali bi arkadasima sordum. Tanitim reklaminda fotograflar efsane ama orda tek bir agac bile yok suan dedi, iklimi cok cok yesillenmeye musait degilmis, aldanmayin ama nef ev yapacak diye toprak almak diye bakarsaniz alin dedi.
Ahahah ahahahhaha
Iyi güldüm.
2 m üzerine ulaştığımda kendi yönetimimi yapar hale gelmişim demektir yalnız.
Ben bugun 1 milyonluk alim yaptim. Bilin bakalim ben mi yaptimne aldigimdan en son benim haberim oldu.
Bak yapmayanlar var Canım
Daha basarili kadın görmeye cesaretleri yok.Adamın üslubu buram buram elinizin hamuruyla bilmediğiniz işlere giriyorsunuz kokuyordu ııyk hiç sevmediğim adam tipi. Sen kim köpeksin aceba buradaki hanımların tırnağı etmezsin bak beni de yükselttin ceycey
O yapamadığından değil.
Fantazi olsun diye danışmanla çalışıyor bence kafa zehir yoksa hahaha
Onlar da kazansın ya ben 600 bin kazansam 100 bin de bunu sağlayan kişiye veririm:)
O yapamadığından değil.
Fantazi olsun diye danışmanla çalışıyor bence kafa zehir yoksa hahaha
Onlar da kazansın ya ben 600 bin kazansam 100 bin de bunu sağlayan kişiye veririm:)
Sen onu diyon.
Ben bana 600 bin kazandırana yarısını veririm ama fakirim diye istemiyorlar..
Portakalsin emmee,bara sendeeeBen bugun 1 milyonluk alim yaptim. Bilin bakalim ben mi yaptimne aldigimdan en son benim haberim oldu.
Canım sana akşam özelden yazayım inşallahDaha basarili kadın görmeye cesaretleri yok.
Mihail , benzer hassasiyetlerimiz var. Siz yatirimi hangi alanlara yapiyorsunuz? Benim su an altında. Biraz da gümüş alacağım her hafta. Cihat bey ileride değerlenebilir diyor, gecmiste de atak yaptığı olmus. Ev param birikene kadar altinda kalsin, ufakta olsa önce bir başımızı sokacak kendi evimiz olsun diyorum. Su an yatirim anlayisim baya daraldiama korona sebebiyle bol bol para biriktirebildim. Para olarak kalacagina hala altin alsam mi diyorum bazen de. Eldeki para yatirimlik ev almaya yeter ama once oturmalik mi alsak en cok o rahatlaticak diye düşünüyorum. 1.600 kira veriyoruz çünkü. Her ay 1.600 bana kalsa hicte az para değil:)
bu işler aşırı riskli mor.Ankaranın en iyi semtlerinden biri olan bağlıcadan arsa karşılığı mütahite verilecek arsa aldıkk koooparatif olarak bir kaç arkadaşla.dünyanın parasını gömdük.ülkede kriz var tekk çivi çakılmadıı mütahiti ara ki bulasın 2 yıldır duruyor boş boşşbitmiş prejolerde değerinden fazlaya satılıyor.her türlü yaşş ev işiii.senin1+1 1+0 lar en iyisiii bu durumdaaaGunaydin hanimlar
plasticwoman IcimdekiSonsuzDeniz nef eskisehirle ilgili bisey bulamadim ben malesef.
Nef yapi Kirsehirin kaman ilcesinde kizilirmak kenarinda ayda 649 tl taksitle toprak satiyormus. Sonra da bu arsalara muteahit olarak girecek sanirim. Onu da ankarali bi arkadasima sordum. Tanitim reklaminda fotograflar efsane ama orda tek bir agac bile yok suan dedi, iklimi cok cok yesillenmeye musait degilmis, aldanmayin ama nef ev yapacak diye toprak almak diye bakarsaniz alin dedi.
bu işler aşırı riskli mor.Ankaranın en iyi semtlerinden biri olan bağlıcadan arsa karşılığı mütahite verilecek arsa aldıkk koooparatif olarak bir kaç arkadaşla.dünyanın parasını gömdük.ülkede kriz var tekk çivi çakılmadıı mütahiti ara ki bulasın 2 yıldır duruyor boş boşşbitmiş prejolerde değerinden fazlaya satılıyor.her türlü yaşş ev işiii.senin1+1 1+0 lar en iyisiii bu durumdaaa
kırşehir de ceviz de para varrrr.cevizleri sattt paralarıı toplaaaa.bizim müdürlerden biri ceviz işinde de ondan biliyorummYok yahu benim zaten ne isim olur kirsehirde
Burda dun konusu gecti diye baktim sadece.
kırşehir de ceviz de para varrrr.cevizleri sattt paralarıı toplaaaa.bizim müdürlerden biri ceviz işinde de ondan biliyorumm
Bağlıcaya arkadaşın evine gitmiştik, binanın içinde daireler birbirinden o kadar ayrıktı ki mantıksız bi uzaklık var yani aralarında. Daire girişinde eve girmeden önce yine öyle kocaman bi boşluk ev desen genişçe. Dedi ki güya orası villa arazisiymiş her eve belli m2 olmalıymış o yüzden müteahhit de apartman yapmış ama mecburen bu alanları ayırmak zorundaymışbu işler aşırı riskli mor.Ankaranın en iyi semtlerinden biri olan bağlıcadan arsa karşılığı mütahite verilecek arsa aldıkk koooparatif olarak bir kaç arkadaşla.dünyanın parasını gömdük.ülkede kriz var tekk çivi çakılmadıı mütahiti ara ki bulasın 2 yıldır duruyor boş boşşbitmiş prejolerde değerinden fazlaya satılıyor.her türlü yaşş ev işiii.senin1+1 1+0 lar en iyisiii bu durumdaaa
Kızlar, hissede olan var mı? Naptınız?
Evet yaaa:// eşim uzun süredir bunu bekliyordu. Ben orta vadeli girmiştim zaten ama şimdi o başımda halay çekince, sinirlerim bozulduBugün her yer kırmızıEkranın başından ayrılmıyorum alım fırsatı yakalamak için. Düşüşler mpralimi bozmuyor,nakit varsa alım fırsatı için değerlendirilmeli.