Yatırım bizden sorulur! :)

Evet orayı bende beğenmedim Canım ama Eskişehir daha iyi olabilir dedim ama bilgi yok, bakalım haftaya gideceğim görüşmeye yazarım buraya da bilgileri

Daha basarili kadın görmeye cesaretleri yok.
Mihail , benzer hassasiyetlerimiz var. Siz yatirimi hangi alanlara yapiyorsunuz? Benim su an altında. Biraz da gümüş alacağım her hafta. Cihat bey ileride değerlenebilir diyor, gecmiste de atak yaptığı olmus. Ev param birikene kadar altinda kalsin, ufakta olsa önce bir başımızı sokacak kendi evimiz olsun diyorum. Su an yatirim anlayisim baya daraldi ama korona sebebiyle bol bol para biriktirebildim. Para olarak kalacagina hala altin alsam mi diyorum bazen de. Eldeki para yatirimlik ev almaya yeter ama once oturmalik mi alsak en cok o rahatlaticak diye düşünüyorum. 1.600 kira veriyoruz çünkü. Her ay 1.600 bana kalsa hicte az para değil:)

O yapamadığından değil.
Fantazi olsun diye danışmanla çalışıyor bence kafa zehir yoksa hahaha

Hahaha yok gercekten ihtiyacim var.
Ugrassam elbet yaparim ama benim modelim ugrasmadan kazanmak

Onlar da kazansın ya ben 600 bin kazansam 100 bin de bunu sağlayan kişiye veririm:)

860a 200 verdim

Sen onu diyon.
Ben bana 600 bin kazandırana yarısını veririm ama fakirim diye istemiyorlar..

Sen bana yolla paralari

Canım sana akşam özelden yazayım inşallah

bu işler aşırı riskli mor.Ankaranın en iyi semtlerinden biri olan bağlıcadan arsa karşılığı mütahite verilecek arsa aldıkk koooparatif olarak bir kaç arkadaşla.dünyanın parasını gömdük.ülkede kriz var tekk çivi çakılmadıı mütahiti ara ki bulasın 2 yıldır duruyor boş boşşbitmiş prejolerde değerinden fazlaya satılıyor.her türlü yaşş ev işiii.senin1+1 1+0 lar en iyisiii bu durumdaaa

Yok yahu benim zaten ne isim olur kirsehirde
Burda dun konusu gecti diye baktim sadece.

Bağlıcaya arkadaşın evine gitmiştik, binanın içinde daireler birbirinden o kadar ayrıktı ki mantıksız bi uzaklık var yani aralarında. Daire girişinde eve girmeden önce yine öyle kocaman bi boşluk ev desen genişçe. Dedi ki güya orası villa arazisiymiş her eve belli m2 olmalıymış o yüzden müteahhit de apartman yapmış ama mecburen bu alanları ayırmak zorundaymış çok ilginç gelmişti

Bugün her yer kırmızı Ekranın başından ayrılmıyorum alım fırsatı yakalamak için. Düşüşler mpralimi bozmuyor,nakit varsa alım fırsatı için değerlendirilmeli.
Evet yaaa:// eşim uzun süredir bunu bekliyordu. Ben orta vadeli girmiştim zaten ama şimdi o başımda halay çekince, sinirlerim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…