- 11 Aralık 2019
- 3.725
- 12.742
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.141
Bende bu şans varken hesabım ikiye katlarGece gece ne iyi geldi okumak
Yarın hepimiz yüzde 10 kazanalım
Bende dört de dört zarardayımBende bu şans varken hesabım ikiye katlar
ikiye katlamak yohhhhhhhhhh.önce buna bir alışşşşBende bu şans varken hesabım ikiye katlar
Gerçekten işin şakası gülüyoruz eğleniyoruz ama gerçeğin farkında olmak lazım öyle bir günde bir verip on almak tabiki olmayacak hatta şuan eksideyim olsun az az öğrene öğrene geliştireceğiz.. Hatta ilk başlayan arkadaşlarım kâr olmuyor ilk günden haberiniz olsun..Kaybedebileceginiz rakamlarla ilerleyin..ikiye katlamak yohhhhhhhhhh.önce buna bir alışşşş
Ben de cok sinir oluyorum bu tavirlara..Adamın üslubu buram buram elinizin hamuruyla bilmediğiniz işlere giriyorsunuz kokuyordu ııyk hiç sevmediğim adam tipi. Sen kim köpeksin aceba buradaki hanımların tırnağı etmezsin bak beni de yükselttin ceycey
Ben alsam yillik alirim ve gercekten az miktarda,boyle tavsiye ediliyor geneldeGerçekten işin şakası gülüyoruz eğleniyoruz ama gerçeğin farkında olmak lazım öyle bir günde bir verip on almak tabiki olmayacak hatta şuan eksideyim olsun az az öğrene öğrene geliştireceğiz.. Hatta ilk başlayan arkadaşlarım kâr olmuyor ilk günden haberiniz olsun..Kaybedebileceginiz rakamlarla ilerleyin..
Bi dahakine ben bilmem beyim bilir yaz da gazeteci amca mutlu olsuneşime gösterdim gazetelere konu olmuşuz diye gülmekten yıkıldııı.gocama sorup geleceğimmmm ha ha haaaa
Geçen manavı haşladım muz alacağım alt tarafı oğlanın muhallebilerine kattigimdan ufak tefek birşey seçmeye çalışıyorum abla bunu al. o iyi değil ,yok o değil enson yeter be bende anlıyorum muzdan bir susarmisin deyiverdim herbologlar yaBen de cok sinir oluyorum bu tavirlara..
Sonbaharda balik alirken balikci,siz kadinsiniz anlamazsiniz,ben seceyim,sunu verecegim size dedi.
Bir döndüm,bir dakika dedim,o olmadi,bunu soyleyemezsiniz,BEN baliktan anlarim,ama anlamasam da bunu soyleyemezsiniz.
Tamam abla da yani genelde filan diyecek oldu diklendim bu defa.
Tamam abla buyur sec dedi artik
Kendi aile yapimda erkeklerin bakisi da boyleydi,dahasina hic mi hic tahammulum yok...
Bir de ben balik alirken oglum da yanimdaydi.Geçen manavı haşladım muz alacağım alt tarafı oğlanın muhallebilerine kattigimdan ufak tefek birşey seçmeye çalışıyorum abla bunu al. o iyi değil ,yok o değil enson yeter be bende anlıyorum muzdan bir susarmisin deyiverdim herbologlar ya
Kızlar sordunuz bende danışmanıma sordum 2M üzeri portföy yönetimi yapıyormuş, kurum komisyonu haricinde komisyon da almıyormuş.
Bir ara bir ekip,kadinlara iplik satmis yuklu miktarda,orun sizden satin alacagiz diye,ellerinde patlamis basinda yer almisti,onu hatirladim:)Gunaydin hanimlar
plasticwoman IcimdekiSonsuzDeniz nef eskisehirle ilgili bisey bulamadim ben malesef.
Nef yapi Kirsehirin kaman ilcesinde kizilirmak kenarinda ayda 649 tl taksitle toprak satiyormus. Sonra da bu arsalara muteahit olarak girecek sanirim. Onu da ankarali bi arkadasima sordum. Tanitim reklaminda fotograflar efsane ama orda tek bir agac bile yok suan dedi, iklimi cok cok yesillenmeye musait degilmis, aldanmayin ama nef ev yapacak diye toprak almak diye bakarsaniz alin dedi.
Iyiki sormuşum tesekkur ederim portakalim
Aslinda eskiden bende senin kafanda dusundum sonra eşim dedi ki yaf ogrenci milleti evi hep harabeye cevirecek ne gerek var bi kac tanesi ile ugrasmaya fan deyince unuttum gitti tabi.
Peki sence bu yatirimlik evler istanbuldan mi alinmali ki kirasi yuksek olsun.
Biz tayinciyiz istanbulda ya da baska bi sehirde olsa kim ilgilenecek diye aklima geliyor. Ya da ogrenci ya her sene kiraci bulma derdi nasil oluyor.
Mesela arada bi diyorum kredi cekeyim luks araba alalim ama eşim ev alalim onun yerine diyor.
Arabamiz bu arada 200 binlik. Yani sonucta arabada bi yatirim araci oldu gerçekten.
YaniAhahah ahahahhaha
Iyi güldüm.
2 m üzerine ulaştığımda kendi yönetimimi yapar hale gelmişim demektir yalnız.
Yani
O kadarini basarabilenin onlarla ne isi olur
He angaryayi onlar halletsin dersek o baska