Yatırım bizden sorulur! :)

ikiye katlamak yohhhhhhhhhh.önce buna bir alışşşş
Gerçekten işin şakası gülüyoruz eğleniyoruz ama gerçeğin farkında olmak lazım öyle bir günde bir verip on almak tabiki olmayacak hatta şuan eksideyim olsun az az öğrene öğrene geliştireceğiz.. Hatta ilk başlayan arkadaşlarım kâr olmuyor ilk günden haberiniz olsun..Kaybedebileceginiz rakamlarla ilerleyin..

Ben de cok sinir oluyorum bu tavirlara..
Sonbaharda balik alirken balikci,siz kadinsiniz anlamazsiniz,ben seceyim,sunu verecegim size dedi.
Bir döndüm,bir dakika dedim,o olmadi,bunu soyleyemezsiniz,BEN baliktan anlarim,ama anlamasam da bunu soyleyemezsiniz.
Tamam abla da yani genelde filan diyecek oldu diklendim bu defa.
Tamam abla buyur sec dedi artik
Kendi aile yapimda erkeklerin bakisi da boyleydi,dahasina hic mi hic tahammulum yok...

Ben alsam yillik alirim ve gercekten az miktarda,boyle tavsiye ediliyor genelde

Geçen manavı haşladım muz alacağım alt tarafı oğlanın muhallebilerine kattigimdan ufak tefek birşey seçmeye çalışıyorum abla bunu al. o iyi değil ,yok o değil enson yeter be bende anlıyorum muzdan bir susarmisin deyiverdim herbologlar ya

Bir de ben balik alirken oglum da yanimdaydi.
Ben cocuklarima kadin erkek degil herkesin once INSAN oldugunu,kadin veya erkek aklini kullananin ustun oldugunu,cinsiyetin belirleyici olamayacagini ogretiyorum,balikci ne diyor.
Sessiz kalamazdim,o zaman oradan ruhum ezik ezik surunerek giderdi.
Karsiyim,sonuna kadar,hele bazisi findik kadar akliyla ukalalik tasliyor ya,bitiyorum

Gunaydin hanimlar

plasticwoman IcimdekiSonsuzDeniz nef eskisehirle ilgili bisey bulamadim ben malesef.

Nef yapi Kirsehirin kaman ilcesinde kizilirmak kenarinda ayda 649 tl taksitle toprak satiyormus. Sonra da bu arsalara muteahit olarak girecek sanirim. Onu da ankarali bi arkadasima sordum. Tanitim reklaminda fotograflar efsane ama orda tek bir agac bile yok suan dedi, iklimi cok cok yesillenmeye musait degilmis, aldanmayin ama nef ev yapacak diye toprak almak diye bakarsaniz alin dedi.

Bir ara bir ekip,kadinlara iplik satmis yuklu miktarda,orun sizden satin alacagiz diye,ellerinde patlamis basinda yer almisti,onu hatirladim:)
Taksitler makul ama neye odenecek o kesin degil sanki,tesekkurler portakal arastirdigin icin

Evet araba da yatirim araci gercekten.
2017de aralikta hyundai i20 almistim 59 bine.
Onu sattim 130 bine. 2018 ocakta da esim passat almisti kaca almisti bilmiyorum 380 bine de onu sattim.

Volvo xc90 aldim. Bunu ödeyip bitirince buna da bye bye diyebilirim Adim adim rolls royce coupeye gidiyorum, pastel mavisine bayiliyorum tek sorunu 8 milyon tl olmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…