Yatırım bizden sorulur! :)

Merhaba, altın beklentisi hakkında bilginiz var mı. Elimizde 100 grama yakın 22 ayar bilezik var. Bu ayın sonuna kadar peşinat için bozdurmamız lazım. Şansımıza düşmeye başladı. Sizce aşağı eğim sürer mi yoksa yükselişe geçermi

Merhaba, altın beklentisi hakkında bilginiz var mı. Elimizde 100 grama yakın 22 ayar bilezik var. Bu ayın sonuna kadar peşinat için bozdurmamız lazım. Şansımıza düşmeye başladı. Sizce aşağı eğim sürer mi yoksa yükselişe geçermi
Tv de analistler yükselecek dolar dedi kimse tutamaz dedi. E dolar yükselince altın da otomatik yükselir. Şimdi satmazdım ben olsam.ytd

Tv de analistler yükselecek dolar dedi kimse tutamaz dedi. E dolar yükselince altın da otomatik yükselir. Şimdi satmazdım ben olsam.ytd

Haziranın 28 ine kadar zamanımız var. Ev için peşinat yatırmamız gerekiyor. Umarım zarar etmeden satarız. Geçen haftaya göre 1600 lira zararımız var.

ben sattım 522 den bugün tekrar aldım 508 den.daha da düşebilir belki de ama o riski alamadım.sağa sola sordum araştırdım artacak dendi yakında gene
Altında uzun vadeli süper bir yatırım. Mecbur kalıp bozdurmasan yükselip gidiyor. Benim düğün zamanı gramı 92 TL idi 22 ayar.

Yemin ederim simdi de garanti mesaj atmis

Saat 21.52 ya cusssss

60.000 kredin hazir diye

Tovbe tovbe

Gunes tutulmasi, retro falan diyorlar onla mi alakali acaba hahaahahah
bak bu bir işaret.krediyi al bana borç ver yesacığımm.50 yıl içinde kesin ödeyeceğim ölmezsem sözzz :KK53:

Altında uzun vadeli süper bir yatırım. Mecbur kalıp bozdurmasan yükselip gidiyor. Benim düğün zamanı gramı 92 TL idi 22 ayar.
evet öyle tanesini 2000 e aldığımız bilezikler 11 bini geçti.tam altını 400 e almıştım gün yaparken şimdi 3 kusür oldu.iyi ki şimdilerde evlenmiyoruz kimse bir şey takmazdı ha ha ha

evet öyle tanesini 2000 e aldığımız bilezikler 11 bini geçti.tam altını 400 e almıştım gün yaparken şimdi 3 kusür oldu.iyi ki şimdilerde evlenmiyoruz kimse bir şey takmazdı ha ha ha
Aynen öyle. Kimse artık düğünlerde çeyrek bile takmıyor ki. Çok çok yakın akrabalar hariç. Herkes gr takmaya başladı. Şimdi o bile lüks

Malesef, yoksa fiyat yükselecek. Artık kısmetimizde ne olursa diyip bozduracağız galiba
Çok kararsızsanız yarısını bozdurun,yarısını bekletin yükselirse kar alırsını,düşersede en azından yarı zarar edersiniz.Net olarak bu kadar kısa sürede yükselir yada düşer demek doğru olmaz.Yada kademeli bozarsınız.

Haziran ayında alım fırsatı vereceğini sonra yükselişine devam edeceğini okuyorum ama düşüş ne kadar devam eder ne zaman yükselişe başlar bunu kestirmek çok zor..

X