Yatırım bizden sorulur! :)

Sizden gazı alınca hop atladım işbanka, namussuz 526,28 olmuş🤦🏻‍♀️

Eşimin tazminatının bir kısmı lazım olmayacak 2aydan önce, ne yapsak diye bakınırken her şey uçuyor..

Yarın bir iş görüşmesi var, anlaşırlarsa süper olacak, yine taşınacağız tabi :) bu sefer Bursa..
Bursa güzel yer. Eşiniz mühendis mi?

Bursa güzel yer. Eşiniz mühendis mi?
Aynen mühendis, madenci kendisi, eh Türkiye her yerde çeşit çeşit maden olunca dolanıp duruyoruz. Evin memuru olarak ben de arkasından eş durumu tayini :)

Kayseri'de altın çıkarırlarken eşimi çıkardılar işte 10 gün kadar önce 😅

Bursa'nın güzelliğini hep duyuyorum, bir de güzel maaş teklif ederlerse gözüme çok daha güzel geleceğinden eminim 😁

Bu arada 524,47den yakalayıp yapıştırdım 100gr, Allah utandırmaz da adamın tazminatı batırmam inşallah 😂

Aynen mühendis, madenci kendisi, eh Türkiye her yerde çeşit çeşit maden olunca dolanıp duruyoruz. Evin memuru olarak ben de arkasından eş durumu tayini :)

Kayseri'de altın çıkarırlarken eşimi çıkardılar işte 10 gün kadar önce 😅

Bursa'nın güzelliğini hep duyuyorum, bir de güzel maaş teklif ederlerse gözüme çok daha güzel geleceğinden eminim 😁

Bu arada 524,47den yakalayıp yapıştırdım 100gr, Allah utandırmaz da adamın tazminatı batırmam inşallah 😂
İnşallah bereketli olur altınlarınız😍Eşimde mühendis ama kamuda. Yeni bir başlangıç iyi gelebilir hayatınıza .yeni şehir yeni iş

Herkese günaydınlar bereketli olsun kızlar.
THY yükselmeye başlamış sattım hemen :KK70: daha yolu vardır ama benim portföy çok kalabalıklaşmıştı. Sattığım parayla deva, aselsan, tmsn, toaso, eregl, indes, ozkgy ekleme yaptım.

Merhabalarrrrr kizlarrrr nasılsınız bende bugün deva aldım kendi hesabımdan kısa vade benim en kısa vadem 2 3 ay :rolleyes:
Borsa için pozitif seyrine başladı deniliyor ama yinede hiçbir şeye güven yok kazanclarimiz,birikimlerimiz bol olsun...

Bereketli olsun kuzularimmmmmmmm

Ben de 2 vesbe daha aldim 49 gorunce alasim geliyor

Ben aldim 48.7 ye dustu ama olsun :)

Aaaaaaa bi de yazmayi unuttum

Is bankasindaki tum hisselerimi osmanli yatirima tasidim

Komisyon oranlari arasinda dag var

Tabii dilekce yolladim, hemen aradilar size ozel oran diye hahahaha ama bu ozel oran bile cook yuksek osmanli yatirima gore
İş bankası bendede çok yüksekti bende inanamamıştım.halkbank 1000 de 9 çok iyi geldi ondan sonra

X