Yatırım bizden sorulur! :)

Sadece bu kadar mı yapıyorlar? e o dedikleri bilgiler tefasta var zaten :))

Canım İnan bilmiyorum çalışma şeklini ama isterseniz sorarım Osmanlı yatırımda ki portföy danışmanına ben dediğim gibi almıyorum. Ama bankacılar hep fona yönlendirir hisse, borsa, portföy yönetimi tamamen farklı. Sonuçta her bankacı da borsadan anlamıyordur bu tamamen ayrı bi uzmanlık.

Yatırım fonu dışında her ay ekstra gelecek 500 lira bir para var. Buradan öğrendiklerimle o para ile hisse almaya karar verdim. Verdiğiniz bilgiler için kendi adıma çok teşekkür ederim.

Aynen öyle, zaten baktığı müşterilerin hepsinin günlük trade yönetimi imkansız gibi birşey artı büyük bir sorumluluk, sonradan müşteriyle papaz olması var teknik destek veriyor anladığım ki makul olan da bu.

Yatırım fonu dışında her ay ekstra gelecek 500 lira bir para var. Buradan öğrendiklerimle o para ile hisse almaya karar verdim. Verdiğiniz bilgiler için kendi adıma çok teşekkür ederim.

rica ederim ne güzel birileri geleceği için yatırım yapacak, ufak birikimler uzun sürede güzel getiriler getirir umarım.

Yok Yönetimi yapıyorlar ama şartları vardır zaten risk alıyorum dediğin için durum değişir Canım.

Günlük çok ayrı bi olay mesela bugün ben telefon, tablet, PC herşey açıktı akşam 2 dk durdum alım fırsatı geldi karanlık odaya kaldım almadı kaldım açıkta 2 dk ile kaçırdım işte.

Borsa yatirim fonu ne oluyor peki kizlar,bilgisi,uzmanligi,yeterli zamani olmayan bununla baslasin denmis.
Yani bu uzerinde konustuklarimiz mi oluyor bu?
Borsa okur yazarligi sart,biz sifir bilgililer de heceliyoruz,ogrenecegiz yavas yavas:))
Bankacının bana önerdiği fonlardan biri Bist 30 hisse fonu. Temel bilgilerin ekran görüntüsü aldım Ekte paylaşıyorum.

Eklentiler

• 90C6C113-6AAC-406D-88D4-936BFC3B2140.png
    187,1 KB · Görüntüleme: 98
Ben de kücümseyici tavrindan, üslubundan hoslanmadim yazinin. Ama risk konusu dogrudur. GeyikliGece da yazmis, ona da mesaj atanlar olmus, aman diyeyim bu is cocuk oyuncagi degil.

Denizbank fonları bunlar.
Sizce hangileri seçilebilir kızlar?
sadece denizbank almak zorunda değilsin nomu, tüm tefas fonlarını alabilirsin uygulamada, tefas sitede fon karşılaştırma kısmında en üsttekilerden (çok kazandırandan aşağıya doğru sıralı zaten liste) başlayıp birkaçına minik paralar dağıtabilirsin (sepet yani), başlangıçta 50-100 lira gibi. sen bilirsin tabi de ilk başta 500 lirayı geçmesen iyi olur toplamda, olur da düşerse falan üzülmezsin en azından. bir iki ay sonra bakarsın ne kadar olmuş duruma göre devam edersin. bunun döviz-altın almaktan farkı yok pek yatırım anlayışı bakımından. fikir olsun diye söylüyorum, gerçekten de para işleriyle ilgili yorum yaparken insan sorumluluk hissediyor

Teşekkür ederim canım.
Sen aliyor musun?

Sen bilgilendirme yapıyorsun sorumluluk bende canim rahat ol

Ya denizbank yatırım bölümüne girdim fon seçtim.
Seçiniz diyor ve bu başlıklar çıkıyor.
Bunun dışına çıkılmaz sandım o sebeple..

Tefas fonları diye seçersen tüm fonlar çıkar. Ya ben de hepsiyle ilgili konuşup kendi bişey yapmayan gibi oldum ama almıyorum nomu ya sadece albarakanın fonu var ufak bir miktar. Diğer fonlarda vadeli mevduat, borçlanma ve türev araçlar veya uygun bulmadığım hisse senetleri var diye almamayı tercih ediyorum kişisel görüşlerimden ötürü Öğrenmek için bakıyorum hep ama yerli veya yabancı bir hisse (veya fon) alacağımda bilançosuna (veya fonsa içeriğine) falan çok detaylı bakıyorum gelirleri nereden falan diye ve kafamdaki checklisti geçmediği için (geçmeme sebebi karlılık asla değil aksine kazandıran hisseler) genellikle almama kararıyla o hisseyi geçiyorum Yine de önemli olan yöntemi öğrenmek mantığını bilmek diye hisselerde ve fonlarda vakit geçiririm arada.

Valla tüm.mesajlari pür dikkat okuyorum.bi şeyler öğrenirim diye

Tabii ki kendi fikriniz ama nolur yazın çok iyi geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…