- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.101
Hayrına 1 haftalık emziren diyeti yazsan spk buna bir şey demezHamile ve emziren danisan grubu en sevdigim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayrına 1 haftalık emziren diyeti yazsan spk buna bir şey demezHamile ve emziren danisan grubu en sevdigim
Hayrına 1 haftalık emziren diyeti yazsan spk buna bir şey demez
gazete duvar da neymişşş.benim mesajımı yazmış bir de eşime sorar öğrenirim dedim diye bir üyeye küçümsemişş.işsizlikten borsaya hucum etmişmişizzz pehhhh.işimiz de var gücümüz de 15 yılı aşkındır da borsadayızzz .bunu da yazzzz gazeteneee olur muuuuuuuu
bir üye alıntılamışş internet gazetesi galiba bir yazı paylaşmışş.benim de yazdığım cümlenin aynını yazmış oraya.yokk borsaya hucüm etmişmişizzz işsizliktenn .etsek ne olacakkkk .snir oldum ben de madem takip ediyor bizi görsün diye yazdım ha ha ha.O ne kız hiç bir şey anlamadım biri eleştirmiş mi kim o anladığım sadece o
İşsizlikten olsa ne olacak ki karın ağrısı ne?
meşhur oldun ceycey eee şöhreti taşıması kolay değilgazete duvar da neymişşş.benim mesajımı yazmış bir de eşime sorar öğrenirim dedim diye bir üyeye küçümsemişş.işsizlikten borsaya hucum etmişmişizzz pehhhh.işimiz de var gücümüz de 15 yılı aşkındır da borsadayızzz .bunu da yazzzz gazeteneee olur muuuuuuuu
bir üye alıntılamışş internet gazetesi galiba bir yazı paylaşmışş.benim de yazdığım cümlenin aynını yazmış oraya.yokk borsaya hucüm etmişmişizzz işsizliktenn .etsek ne olacakkkk .snir oldum ben de madem takip ediyor bizi görsün diye yazdım ha ha ha.
bir üye alıntılamışş internet gazetesi galiba bir yazı paylaşmışş.benim de yazdığım cümlenin aynını yazmış oraya.yokk borsaya hucüm etmişmişizzz işsizliktenn .etsek ne olacakkkk .snir oldum ben de madem takip ediyor bizi görsün diye yazdım ha ha ha.
yok yav kızdım.sitede şakavari konuşunca hepimizi karacahilll kadınlar sanıyorlarrr.burası kadın platfromu.herkes birbirinden birşeyler öğreniyorrr öğrenecek de hayata dair sağlığa dair ekonomiye güzelliğe dair.erkek bakış açısından bıktıkkk.kadınları bi salsınlar biz zaten başarırız onlara ihtiyacımız yokkkmeşhur oldun ceycey eee şöhreti taşıması kolay değil
onu bu konu için yazmadım ki bizim geyik grubumuz var orda fakiriz diye geyik döndürüyoruz aylardır.onlar için yazdımmm ayolllSen para bende şöhret bende yazarsan adam ne yapsin? Beni mi alintilasin
Adamın üslubu buram buram elinizin hamuruyla bilmediğiniz işlere giriyorsunuz kokuyordu ııyk hiç sevmediğim adam tipi. Sen kim köpeksin aceba buradaki hanımların tırnağı etmezsin bak beni de yükselttin ceyceyyok yav kızdım.sitede şakavari konuşunca hepimizi karacahilll kadınlar sanıyorlarrr.burası kadın platfromu.herkes birbirinden birşeyler öğreniyorrr öğrenecek de hayata dair sağlığa dair ekonomiye güzelliğe dair.erkek bakış açısından bıktıkkk.kadınları bi salsınlar biz zaten başarırız onlara ihtiyacımız yokkk
İslem saati disinda hisse satilmiyor , emir olarak giriliyor. Bir kere emir olarak girdiysen , satilmadigini görüp tekrar denediysen , o yüzden yetersiz yazmis olabilir.Arkadaşlar ben bugün hisse senedi aldım hatta zarar ettim diye üzülmüştüm ya şimdi baktım çok güzel kâr etmişim fazla risk almayayım satayım dedim ama satamadim bakiye yetersiz diyor ne demek istiyor anlayamadım acaba işlem saati olmadığı için mi yoksa ne yapacağım
yaaa hakkaten profilinde de öyle yazıyor ahahahahahahahahhaha adam ciddi mi sandı onu acaba ahahahahaonu bu konu için yazmadım ki bizim geyik grubumuz var orda fakiriz diye geyik döndürüyoruz aylardır.onlar için yazdımmm ayolll
senin hissede azda olsa bir kımıldama oldu bugünnnnnKızlar sordunuz bende danışmanıma sordum 2M üzeri portföy yönetimi yapıyormuş, kurum komisyonu haricinde komisyon da almıyormuş.
senin hissede azda olsa bir kımıldama oldu bugünnnnn
onu bu konu için yazmadım ki bizim geyik grubumuz var orda fakiriz diye geyik döndürüyoruz aylardır.onlar için yazdımmm ayolll
bugün az bir karla kapadıkk.bir konuşma oldu tv de hisseler kıpkırmızı anındaaaaaDaha yeni başladık kız dur