Yatırım bizden sorulur! :)

gazete duvar da neymişşş.benim mesajımı yazmış bir de eşime sorar öğrenirim dedim diye bir üyeye küçümsemişş.işsizlikten borsaya hucum etmişmişizzz pehhhh.işimiz de var gücümüz de 15 yılı aşkındır da borsadayızzz .bunu da yazzzz gazeteneee olur muuuuuuuu :rolleyes:

gazete duvar da neymişşş.benim mesajımı yazmış bir de eşime sorar öğrenirim dedim diye bir üyeye küçümsemişş.işsizlikten borsaya hucum etmişmişizzz pehhhh.işimiz de var gücümüz de 15 yılı aşkındır da borsadayızzz .bunu da yazzzz gazeteneee olur muuuuuuuu :rolleyes:

O ne kız hiç bir şey anlamadım biri eleştirmiş mi kim o 😂 anladığım sadece o 😂
İşsizlikten olsa ne olacak ki karın ağrısı ne?

O ne kız hiç bir şey anlamadım biri eleştirmiş mi kim o 😂 anladığım sadece o 😂
İşsizlikten olsa ne olacak ki karın ağrısı ne?
bir üye alıntılamışş internet gazetesi galiba bir yazı paylaşmışş.benim de yazdığım cümlenin aynını yazmış oraya.yokk borsaya hucüm etmişmişizzz işsizliktenn .etsek ne olacakkkk .snir oldum ben de madem takip ediyor bizi görsün diye yazdım ha ha ha.

meşhur oldun ceycey eee şöhreti taşıması kolay değil :KK8:

bir üye alıntılamışş internet gazetesi galiba bir yazı paylaşmışş.benim de yazdığım cümlenin aynını yazmış oraya.yokk borsaya hucüm etmişmişizzz işsizliktenn .etsek ne olacakkkk .snir oldum ben de madem takip ediyor bizi görsün diye yazdım ha ha ha.

Ağzı olan konuşur ooo herkesi takarsak, cevap vereceğin insan bunu anlayacak beyin kapasitesine sahip olmalı ve gerçekten değen birisi olmalı gerisini boşver, görme ben epeydir görmemeyi öğrendim 😂

Sen para bende şöhret bende yazarsan adam ne yapsin? Beni mi alintilasin 🤪

meşhur oldun ceycey eee şöhreti taşıması kolay değil :KK8:
yok yav kızdım.sitede şakavari konuşunca hepimizi karacahilll kadınlar sanıyorlarrr.burası kadın platfromu.herkes birbirinden birşeyler öğreniyorrr öğrenecek de hayata dair sağlığa dair ekonomiye güzelliğe dair.erkek bakış açısından bıktıkkk.kadınları bi salsınlar biz zaten başarırız onlara ihtiyacımız yokkk :KK53:

yok yav kızdım.sitede şakavari konuşunca hepimizi karacahilll kadınlar sanıyorlarrr.burası kadın platfromu.herkes birbirinden birşeyler öğreniyorrr öğrenecek de hayata dair sağlığa dair ekonomiye güzelliğe dair.erkek bakış açısından bıktıkkk.kadınları bi salsınlar biz zaten başarırız onlara ihtiyacımız yokkk :KK53:
Adamın üslubu buram buram elinizin hamuruyla bilmediğiniz işlere giriyorsunuz kokuyordu ııyk hiç sevmediğim adam tipi. Sen kim köpeksin aceba buradaki hanımların tırnağı etmezsin bak beni de yükselttin ceycey

Arkadaşlar ben bugün hisse senedi aldım hatta zarar ettim diye üzülmüştüm ya şimdi baktım çok güzel kâr etmişim fazla risk almayayım satayım dedim ama satamadim bakiye yetersiz diyor ne demek istiyor anlayamadım acaba işlem saati olmadığı için mi yoksa ne yapacağım
İslem saati disinda hisse satilmiyor , emir olarak giriliyor. Bir kere emir olarak girdiysen , satilmadigini görüp tekrar denediysen , o yüzden yetersiz yazmis olabilir.

onu bu konu için yazmadım ki bizim geyik grubumuz var orda fakiriz diye geyik döndürüyoruz aylardır.onlar için yazdımmm ayolll
yaaa hakkaten profilinde de öyle yazıyor ahahahahahahahahhaha :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: adam ciddi mi sandı onu acaba ahahahaha :KK70:
abijim buraları okuyorsan sen çok yanlış gelmişsin

X