- 13 Eylül 2015
- 21.847
- 68.659
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.041
Haklisin,3 4 yil icinde yakinina okul yapilacagi soyleniyor,arti etrafi bos; siteye uygun,arti yerlesim yeri icinde,yani mahalle icinde arsalar,bunlardan biri,caddeye de 200 metre en fazla...Arsanin yeri, metrekaresi, cevresindeki projeler, ne kadara satilacagi cok onemli.
Kiralar cok ahim sahim degil, bence degmez. Ama tum kriterleri toplayip bakmak lazim
Nef Eskişehir projesine baksana bi Canım ne diyorsun sen anlıyorsun emlak işlerinden :) gidip bakacağım ben de arsa satıyorlar ama farklı proje.
Sagol,simdiye kadar da bize cok faydali oldun,tesekkur ederimBu arada artık borsa hisse konularını konuşmayacağım arkadaşlar
Nasil fiyatlar,uygun mu?Nef Eskişehir projesine baksana bi Canım ne diyorsun sen anlıyorsun emlak işlerinden :) gidip bakacağım ben de arsa satıyorlar ama farklı proje.
Bu gece incelerim. Aslinda sen bu isin profesyonelisin ama
Sagol,simdiye kadar da bize cok faydali oldun,tesekkur ederim
Seni anliyorum,bin turlu insan var,sıkıntı cikmasin sana
Nasil fiyatlar,uygun mu?
Kizlar merhaba . Ben de borsa ile ilgileniyorum. Kesinlikle öğrenmeden girilmemesi gerekiyor. Öğrenildiğinde ise getirisi iyi bence.
Bilmeyenler icin bankanizda yatirim hesabi actiktan sonra, bankanin yatirim danismani ücretsiz destek veriyormus. Bankanizla görüşüp bilgi alabilirsiniz. Ytd
Dün Akbank dan açtım yatırım hesabı yatırım danışmanı varmı dedim yok dedi yeni başladığım ve uygun ücretle başlayacağım için onemsedi galibaKizlar merhaba . Ben de borsa ile ilgileniyorum. Kesinlikle öğrenmeden girilmemesi gerekiyor. Öğrenildiğinde ise getirisi iyi bence.
Bilmeyenler icin bankanizda yatirim hesabi actiktan sonra, bankanin yatirim danismani ücretsiz destek veriyormus. Bankanizla görüşüp bilgi alabilirsiniz. Ytd
Benide aynı ama caktirmiyorum yarın belki düzelir diyorum uzun vadede beklerim diyorum biliyordum hemen kazanilmacagini kaybetmenin de olduğunu ama yinede bir parça üzüldüm..Kızlar hisse senetleri incitti bugün beni
Ama sonra arkadaş yanlış ifade ettim diye özür dilemiş.Aynen öyle canım sayfalarca yazıldı zararı, karı anlatıldı sanki çıkarım varmış da pembe tablo çizip amaca ulaşmaya çalışıyormuşum gibi son mesajlar üzerinden yorum olunca amacından çıktı yeter dedim.
Zararları görünce midemde bir yanma hissettim ama alışacağım .Benide aynı ama caktirmiyorum yarın belki düzelir diyorum uzun vadede beklerim diyorum biliyordum hemen kazanilmacagini kaybetmenin de olduğunu ama yinede bir parça üzüldüm..
Acikcasi ben takip ettigim bir borsacidan yeni duydum. Banka olarak sanirim yapikrediydi. Kendim kullanmiyorum . Esim ilgileniyordu ,ben de merak ettim . Arastirmaya basladim . Ve basta cok stresli olsada suanda keyif aliyorum biraz ilgilenmekten.Dün Akbank dan açtım yatırım hesabı yatırım danışmanı varmı dedim yok dedi yeni başladığım ve uygun ücretle başlayacağım için onemsedi galiba
Ama sonra arkadaş yanlış ifade ettim diye özür dilemiş.
Bence kirilmaca darilmaca olmasın bu başlıkta.
Hepiniz çok faydalı bilgiler paylaşıyorsunuz.
Tekrar teşekkür ediyorum ben.
Soylemiyorlar zaten siz sorabilirsiniz. Belki her bankada yoktur.Aa bunu bilmiyordum.
Bankada da hiç öyle bir şey demediler.
Aa bunu bilmiyordum.
Bankada da hiç öyle bir şey demediler.
Dün Akbank dan açtım yatırım hesabı yatırım danışmanı varmı dedim yok dedi yeni başladığım ve uygun ücretle başlayacağım için onemsedi galiba
Her banka farklidir ama genelde 500 bin ve uzeri yatirim yapanlara danisman ataniyor.
Her banka farklidir ama genelde 500 bin ve uzeri yatirim yapanlara danisman ataniyor.
Bu işte bir terslik yok mu?
Danışmana esas fakirlerin ihtiyacı var..
Adaletin bu mu dünya şarkısını armağan ediyorum fakir arkadaşlarıma:)