- 3 Haziran 2009
- 7.417
- 29.027
- 41
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.061
Ben Akbank maaş müşterisiyim. Neye göre karar verdiklerini bilemiyorum ama bana yatırım danışmanı atadıklarına dair bankasan mesaj gelmişti. Kadının adı soyadı ve cep numarası yazıyordu mesajda. Bir süre sonra da beni aradı ve kendini tanıttı. İstediğim zaman cepten ulaşabileceğimi söyledi. 1’e 1 bankacılık diye geçiyor.Bu işte bir terslik yok mu?
Danışmana esas fakirlerin ihtiyacı var..
Adaletin bu mu dünya şarkısını armağan ediyorum fakir arkadaşlarıma:)
Adamlar nasıl para kazanacak işleri halka hizmet olsa doğru dediğin
Ben Akbank maaş müşterisiyim. Neye göre karar verdiklerini bilemiyorum ama bana yatırım danışmanı atadıklarına dair bankasan mesaj gelmişti. Kadının adı soyadı ve cep numarası yazıyordu mesajda. Bir süre sonra da beni aradı ve kendini tanıttı. İstediğim zaman cepten ulaşabileceğimi söyledi. 1’e 1 bankacılık diye geçiyor.
Bahsedilen mesaj benim mesajım.Morportakalda cevap yazınca dönüp mesajımı okuduğumu ve yanlış anlaşılabilir bir şekilde yazdığımı kabul ettim.Siz, morportakal yada bir başka arkadaş mesajımdan dolayı rahatsız olan herkese idi özür mesajım.Ancak derdimi anlatamamışım sanırım ki hala zihniyet hoşuma gitmedi diyorsunuz.Benim zihniyetimi siz önemsemeyin, burayı takip eden çok fazla arkadaş var, onlar için yazarsınız, ben bundan sonra yorum yapmam.Konuyu daha fazla dağıtmak istemiyorum, eminim dağılmasını yada polemik konusuna dönüşmesini istemiyordur diğer takip eden arkadaşlarda.Daha önce yazdığım mesajlarıda yok hükmünde sayın lütfen.Sizlere iyi forumlarKırılma, darılma olamaz olmadı da zaten. Ben tam tersinde kendimi ifade edince morportakala yazmış ama önemi yok zihniyet hoşuma gitmedi açıkcası.
Ben teşekkür ederim umarım faydalı olmuştur.
Fakirin üç kuruşunu on kuruş yapsin beşini alsin yine.
Ne olmuş..
Vicdansızlar..
Hiç yatırırımım yok:) Ya çalıştığımız şirketten ya da sektör nedeniyle maaş skalasının yüksek oluşundan kaynaklanıyor olabilir.Peki ne kadarlık bir yatırım yaptınız siz acaba?
Hiç yatırırımım yok:) Ya çalıştığımız şirketten ya da sektör nedeniyle maaş skalasının yüksek oluşundan kaynaklanıyor olabilir.
Benimki de yatırım danışmanı. Ancak ben henüz herhangi bir yatırım yapmadım. Kendisi bana don ve hisse senedi alabileceğim bir yatırım hesabı açtı. Bir ara maaştan bir miktar arttırıp başlayacağım.Sizin dediğiniz farklı bi şey yatırım danışmanı arkadaşların söylediği
Benimki de yatırım danışmanı. Ancak ben henüz herhangi bir yatırım yapmadım. Kendisi bana don ve hisse senedi alabileceğim bir yatırım hesabı açtı. Bir ara maaştan bir miktar arttırıp başlayacağım.
plasticwoman muhtemelen belirli bir aylık gelirin üstüne direkt yatırım danışmanı atıyorlar Akbank’ta.
Hisse sormadım. En son bankaya gittiğimde tanışma amaçlı yanına gittim. Yatırım fonu önerisi istedim, birkaç fon söyledi. Şubat ayı maaşımla o fonları almayı düşünüyorum. Bir ara arayıp hisse sorarım, buraya yazarım tavsiye verip vermediğini.Sana hisse söylüyor mu? Bende çalışırken bire bir danışmanım vardı ama tam olarak arkadaşların istedikleri gibi değildi.
Bankadan verilen danisman size maksimum miktarda kredi, vadeli hesap ve bes pazarlayacak arkadaslar
Ha bunun disinda ucretsiz olarak borsada sunu al bunu sat diyen ve kazandiran danisman varsa yarin kosar giderim bana da diyin. 2 milyon yatirim yaparim beni de alsin diyeCunku daha gecen hafta 200 bin kagitcik komisyon odedim
Hisse sormadım. En son bankaya gittiğimde tanışma amaçlı yanına gittim. Yatırım fonu önerisi istedim, birkaç fon söyledi. Şubat ayı maaşımla o fonları almayı düşünüyorum. Bir ara arayıp hisse sorarım, buraya yazarım tavsiye verip vermediğini.
Hisse senedi sormadım bir sorayım bakayım:) Onun dışında her tür kredi var ben de. Daha fazlasını istese de vermez. Bu nedenle hiç teklif etmedi sanırım:)Bankadan verilen danisman size maksimum miktarda kredi, vadeli hesap ve bes pazarlayacak arkadaslar
Ha bunun disinda ucretsiz olarak borsada sunu al bunu sat diyen ve kazandiran danisman varsa yarin kosar giderim bana da diyin. 2 milyon yatirim yaparim beni de alsin diyeCunku daha gecen hafta 200 bin kagitcik komisyon odedim
Plastic bu konu diğer ekonomi konularından farklı bir yere evrildi güzel de oldu, niş bir bölüm oldu yatırım konuları arasında. Altın gümüş için her yerde bilgi var, konut ve borsa yatırımı hk sen ve portakal insanlara çok faydalı oldunuz. Şahsen trade etmesem bile ilgiyle okuyordum yazdıklarını yeni şeyler öğrendiğim için, arkadaşımız dışarıdan birileri de okursa iyi niyetle söyledi muhtemelen. Elbette kendin daha iyi bilirsin ama borsa hakkında da yazmaya devam et lütfen, faydalı oluyorsun çünkü hepimize. Şu hisseyi al bunu alma tarzı yazmadığın çok belli zaten, kaldı ki anonim ortamda tanımadığı insanların lafıyla parasını hisselere gömenlere vasi atamalılar benceKırılma, darılma olamaz olmadı da zaten. Ben tam tersinde kendimi ifade edince morportakala yazmış ama önemi yok zihniyet hoşuma gitmedi açıkcası.
Ben teşekkür ederim umarım faydalı olmuştur.
Mobil uygulama üstünden uygunluk testi yapıldıktan sonra çıkan fonlar üzerinden konuştuk. Ben aylık az bir miktar ile yüksek riskli yabancı hisse fonlardan almak niyetindeyim.Fonları söylüyorlar zaten ama genelde çok getirileri yok annemde çalışıyordu bankada onların da fon yöneticileri vardı alırlardı, söylerlerdi hatta bi bankacısı vardı daha sonra arardı vadesi dolunca ne alayım diye sorardı. Ya da şunu alalım şu kadar getirir derdi vs
Plastic bu konu diğer ekonomi konularından farklı bir yere evrildi güzel de oldu, niş bir bölüm oldu yatırım konuları arasında. Altın gümüş için her yerde bilgi var, konut ve borsa yatırımı hk sen ve portakal insanlara çok faydalı oldunuz. Şahsen trade etmesem bile ilgiyle okuyordum yazdıklarını yeni şeyler öğrendiğim için, arkadaşımız dışarıdan birileri de okursa iyi niyetle söyledi muhtemelen. Elbette kendin daha iyi bilirsin ama borsa hakkında da yazmaya devam et lütfen, faydalı oluyorsun çünkü hepimize. Şu hisseyi al bunu alma tarzı yazmadığın çok belli zaten, kaldı ki anonim ortamda tanımadığı insanların lafıyla parasını hisselere gömenlere vasi atamalılar bence
Mobil uygulama üstünden uygunluk testi yapıldıktan sonra çıkan fonlar üzerinden konuştuk. Ben aylık az bir miktar ile yüksek riskli yabancı hisse fonlardan almak niyetindeyim.
Sadece bu kadar mı yapıyorlar? e o dedikleri bilgiler tefasta var zaten :))Fonları söylüyorlar zaten ama genelde çok getirileri yok annemde çalışıyordu bankada onların da fon yöneticileri vardı alırlardı, söylerlerdi hatta bi bankacısı vardı daha sonra arardı vadesi dolunca ne alayım diye sorardı. Ya da şunu alalım şu kadar getirir derdi vs