- 13 Mart 2017
- 1.437
- 5.392
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.141
Yurtdışı da unutulmasın. Çekmecede bekleyen 10yilik pasaportum bekleye bekleye emekli olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amann kız sen neymişsin dünyaları aldırcan bizeYurtdışı da unutulmasın. Çekmecede bekleyen 10yilik pasaportum bekleye bekleye emekli olacak
Aslında sizi zorunlu olarak yatirima, birikim yapmaya motive ediyorum.Amann kız sen neymişsin dünyaları aldırcan bize
Valla benim bi terasım var alaçatıdan ev almak mı zenginlik lazim oda bende yokBibibella dan da şirince de şirin bir köy evi bekleriz.
O bölge de tamamlanmış olur,
Ha alacatiya da hayır demeyiz
Ulan oralardan ev alabiliyorsam bu topicte işim neduBibibella sana Çeşme yazıyorum canım
Zengin olacagiz her beraberValla benim bi terasım var alaçatıdan ev almak mı zenginlik lazim oda bende yok
Doğru diyorsun herşey hayal etmekle başlar hepimiz hayallerimize kavuşcaz inşallahAslında sizi zorunlu olarak yatirima, birikim yapmaya motive ediyorum.
Herşey çok para, hayal kurmak bedava
Zengin olmanın yolunu arıyoruz işte sonrada yazlıklar kışlıklar alınacakUlan oralardan ev alabiliyorsam bu topicte işim nedu
Coinlerimiz 10x yapınca alırızZengin olmanın yolunu arıyoruz işte sonrada yazlıklar kışlıklar alınacak
Öyle ya bakarsın borsada tahta kurdu oluruz beCoinlerimiz 10x yapınca alırız
Hahah tahta kurdunu görünce koptumÖyle ya bakarsın borsada tahta kurdu oluruz be
Kimse kimsenin kaybetmesini istemez, ekonomi topiklerinde herkes bilgisi dahilinde yatırım araçlarıyla ilgili genel sorulara cevap veriyor ama malumunuz ince detayıyla yazılamaz, örneğin coin piyasasına girin denmez veya viob yapın, altın döviz piyasasına girin denmez, tüm araçlar genel itibariyle anlatılır, hangisi kişinin mantığına yatıyorsa ona yönelmesi söylenir, ki bu tip genel bilgiler var ama fazlasına girilmiyor zira bahsettiğim gibi, ki benim kadar biliyorsunuz spk en ufak bir yönlendirmeyi bile yönetmeliğine aykırı bulup suç duyurusunda bulunabilir.ben para ve yatırım konusunda kimsenin kaybetmesini istemiyorum. çünkü kaybedilen paralar balinaların cebine gidiyor. bu yüzdenden bu konularda gayet ciddiyimdir ve haklısınız fazla makara yapılan yerde ciddi yazmak tepkiyle karşılanıyor. dediğiniz gibi kişiler kendi yatırımlarında sadece ciddi oluyorlar başkalarını genellikle umursamazlar. bu tür halka açık platformlarda birçok acemi birşeyler öğrenmek için okuyor bizde zamanında yaptık. o yüzden faydalı bilgilerin olduğu forumları tercih etmeye çalışıyorum. demin bir arkadaşın dediği gibi kendi konumu açma yetkim varsa konu açıp orada yazmak daha mantıklı. belli grupları ve düşünce yapılarını asla kıramazsınız. bu küçükken öğretilen davranışlar gibidir.