Yatırım bizden sorulur! :)

Oralar da uçmuş canım ya... hele şu pandemiden sonra. Herhalde birkaç seneye Muğlayla yarışırlar.

Yazdım canım özelden. İfşa olmayayım

çadırım olduğundan mütevellit tüm deniz kenarlari benim:) 2 metrekare alanım olsun,bana yeter^^
Kimi zaman akyaka'da deniz kenari, kimi zaman Köyceğiz'de göl kenarı, kimi zaman kabak koyu ormanlari, kimi zaman şelale yanı... Genelde sıfır TL, masrafsız ,manzaralı :)
Yazlığı olmayan herkese tavsiye ederim. Özellikle akıllı uslu, 5-10 yaşlarında çocuğu olanlara^^

Hiç bana gorr değil çadır işi. Ben korkarım çadırda kalmaktan

Gökçeadadan almalısın bence deniz harika koylar muhteşem Asos’ta su soguk gökçeada mikemmel

Benim 4 yaşındaki velet ne çadıra nede kulübeye sıgar . Gece uyurken bile kapıyı kitliyorum uyku arasında kendini bir yerlerden atmasın diye

Benim çocuk uslu degil çadırdan kaçar birde çocuk ararız.Eşim bayılır çadıra asker adam alışkın ama ben korkarım

Gökçeadadan almalısın bence deniz harika koylar muhteşem Asos’ta su soguk gökçeada mikemmel
Bir önerim var
topikce şöyle yapabiliriz.
Herkez başka başka yerlerden sehirlerden yazlık alsın.
Her zaman birbirimize misafir olalım. Böylece her yerde yazlık keyfini çıkarabiliriz
En iyi yazlık arkadaşının yazlığı diye boşuna demişler

Süper fikir ozaman Çanakkale bende olsun memleketim daha kolay yazlık edinirim sizde diğer tarafları paylaşınAltınoluk Akçay tarafını sana verelim

İsvec soguk bir ülke . Antalya ise resmen bunaltıyor , Çanakkale civarı en uygun bizim için . Zaten şimdilik yaz ayları orda olabiliriz
Dün sıra dışı evler diye bir program izliyordum. Isvecteki bir dağ evine gittiler. Sadece telefrik ileulaşın var. Ama o nasıl manzara. Parçalı sis manzarası bile muhteşem. Hele o sisler yer degistirirken. Bazen deniz kıyısı evdesin gibi görünüyor bazen dağın tepesinde. Hayran okuması. Insanlarda ne para, ne dertler var be dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…