- 31 Ağustos 2012
- 7.652
- 27.120
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.081
ben para ve yatırım konusunda kimsenin kaybetmesini istemiyorum. çünkü kaybedilen paralar balinaların cebine gidiyor. bu yüzdenden bu konularda gayet ciddiyimdir ve haklısınız fazla makara yapılan yerde ciddi yazmak tepkiyle karşılanıyor. dediğiniz gibi kişiler kendi yatırımlarında sadece ciddi oluyorlar başkalarını genellikle umursamazlar. bu tür halka açık platformlarda birçok acemi birşeyler öğrenmek için okuyor bizde zamanında yaptık. o yüzden faydalı bilgilerin olduğu forumları tercih etmeye çalışıyorum. demin bir arkadaşın dediği gibi kendi konumu açma yetkim varsa konu açıp orada yazmak daha mantıklı. belli grupları ve düşünce yapılarını asla kıramazsınız. bu küçükken öğretilen davranışlar gibidir.
valla elon musk gayet bizimle bir şey geçiyor şimdi demek istemiyorum tam adını :)
hayatımda böyle şey görmedim dediğim coinle 1 koyup 3 aldık
ben kimsenin en ufak garantisinin olduğunu da düşünmüyorum, biz dpge coin gibi saçma sapan bir şeyle kazanırken baya baya bir amaçla girmiş coinler şu an yerinde sayıyor.
coin piyasasının kendisi geyik bence şu an için diyorum ama dikkatli olun da çok işlevsel bir taktik değil bana göre açıkçası