- 13 Mart 2017
- 1.437
- 5.392
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.121
Bak bu da çok iyi.Datça bende
Oraya hiç gitmedim. 2018 de otel rezervasyonu yapmıştık ama kısmet olmadı. İptal etmek zorunda kalmıştık. Bu sayede oraları da keşfetmiş oluruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak bu da çok iyi.Datça bende
Olsun canım yürüyüş yapmak da lazım. Nasılsa 2 senedir evde paslandi dizlerimizKuşadasındaki evim deniz kenarı degil ama , denize 2 kilometre uzaklıkta . Ama ben en çok ulusal parkı tercih ediyorum. Koyları harika
Dün gece arkadaşla devriye gezerken sabaha karşı öyle bir manzara vardı . Arkadaş elinde telefon resimleri çekip duruyordu . Bileydim bende bir iki resim çekerdimDün sıra dışı evler diye bir program izliyordum. Isvecteki bir dağ evine gittiler. Sadece telefrik ileulaşın var. Ama o nasıl manzara. Parçalı sis manzarası bile muhteşem. Hele o sisler yer degistirirken. Bazen deniz kıyısı evdesin gibi görünüyor bazen dağın tepesinde. Hayran okuması. Insanlarda ne para, ne dertler var be dedim:)
Haklısın . Elimizde olsa tuvalete bile arabayla gidecek duruma geldikOlsun canım yürüyüş yapmak da lazım. Nasılsa 2 senedir evde paslandi dizlerimiz
Datça harika bir yer . Yazlığınızı kullanmadığınız zamanlarda kiralamak isterimDatça bende
İnşallah alınca hepberaber bir tatil yaparızDatça harika bir yer . Yazlığınızı kullanmadığınız zamanlarda kiralamak isterim
İnsallahİnşallah alınca hepberaber bir tatil yaparız
Ay dur kaş var kalkan var ordanda alsın birileriBen de Dalyandan alayım bari orası eksik kaldi iztuzuna gideriz. Kaplıcaya gideriz.
Adrasan, Çıralı... ohoo çok var daha ya. Ülkemizin o kadar güzel yerleri var ki umarım hep doğal kalırlar.Ay dur kaş var kalkan var ordanda alsın birileri
Valla öyle, nereden alsak diğerinde aklımız kalırAdrasan, Çıralı... ohoo çok var daha ya. Ülkemizin o kadar güzel yerleri var ki umarım hep doğal kalırlar.
Bibinin terasa çökeriz bişey almasadaBibibella sana Çeşme yazıyorum canım
Orandan alacak olan mümkünse 7+1 villa alsın mümkünseAy dur kaş var kalkan var ordanda alsın birileri