Yatırım bizden sorulur! :)

valla elon musk gayet bizimle bir şey geçiyor şimdi demek istemiyorum tam adını :)
hayatımda böyle şey görmedim dediğim coinle 1 koyup 3 aldık
ben kimsenin en ufak garantisinin olduğunu da düşünmüyorum, biz dpge coin gibi saçma sapan bir şeyle kazanırken baya baya bir amaçla girmiş coinler şu an yerinde sayıyor.

coin piyasasının kendisi geyik bence şu an için diyorum ama dikkatli olun da çok işlevsel bir taktik değil bana göre açıkçası

Cok iyiymis bizim evimizin henuz oyle bir durumu yok ancak bina yasli 5 yila olur gibi geliyor insallah cok yuksek olmaz bizimde

artı bir dubleks çıkabiliyor
biz öngörmemize rağmen yine de yazlık işine girince ikisi çok zorladk bizi
90ı kredisiz halletmeye çalışıyoruz bakalım

Eneee iki dakika gelmedik,ortalık karışmis.
Sevgili Cryptocu , çok yeni olduğun için belki bu topigin mantığını tam oturtturamamis olabilirsin, çok normal. Burası altın.in forumu gibi,diğer pek çok ekonomi içerikli topik gibi birbirimize piyasa hakkında bilgiler verdigimiz bir forum degil. 'halka arz diye bir şey var, böyle böyle ,3 liradan lot aldim ,5ten sattim' , 'ayın 28inde de biz gireceğiz' , 'aman ben işteyim,takip edemem, tavan bozduğunda beni de etiketleyin', 'para biriktiremiyorum,ne yapayım' , 'altin aldım ama düştü,çok mutsuzum' , 'üzülme üzülme elbet cikar'...
Falan filan:) bu tarz bir forum.
Siz de ciddi ciddi ayı sezonu soyle böyle diye girmek yerine 'merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim ama yıllardır kriptoyla ilgileniyorum. Ah bu sezon..daha önceki ayı sezonlarında 'daha da düşmez' diye dipten aldığımi sandığım coinler daha da çıkmadı zarar ettim, bu sezon daha dikkatliyim o yüzden şöyle şöyle böyle böyle yapacam' diye yazsanız eminim herkes sizi kucaklardi. Çünkü burası bu tarz bir forum zamanla siz de tanırsınız zaten^^
O işin biraz şakasıydı 100 bine alıp 1500e kiraya verilen bulsam nerde olsa alırım:) inşallah sen de gönlüne göre bulursun ev güzel bir yatırım sonuçta.
Öyle evler genelde ahırdan bozma,bir odada dört kişinin yattığı kiracilardan oluşan evler oluyor yaaa, şunun gibi

Ben aldım böyle Apart evler ama üniversiteler açılmadığı için kiracı yok henüz 1 senedir boş bekliyor. Ama olsun sonuçta para elde olsa erirdi deyip avunuyoruz.
Bazı şeyler kısmet isi
Yaaa çok tatlı. Sakıncası yoksa hangi şehirde apartin? Korona elbet bitecek, o zaman da senin aparatın çoktan değerlenmiş olur zaten. Bence her türlü iyi bir yatırım
Niye surat büzdün Bibibella 'cigim?

Konuyu açma yetkisi soruyor eeee konu zaten açmışsın orada topla kanatlarının altına acemileriOrada gereken ilgiyi görmeyince bu topiğe kaymış ama ıhhhhhh yanlış yer cısssss

konu açmak derken sadece crypto başlığı altında konu açmayı anlatmak istedim. konu açmayı bilmiyorum demedim. siz grubunuzda gruplaşmaya devam. başarılar

coin piyasının kendisi geyik diyen yatırımcılara birşeyler anlatmaya çalışmak. imkansızı zorlamak istemem

yine de pek kolay olmuyor
yeni doğum hemen işe girme
açıkçası kısa yoldan köşe dönülmüyor maalesef
çalış çalış ancaa... yine de hayaller şu coinler bi 10 kat artsa gibi
Burada oyle hizli koseyi donen yok zaten ugrasiyoruz iste 3 kurusumuzda deger kaybetmesin diye onda da umudumuzu hic kaybetmiyoruz hidirellez zamani bizi gormeliydiniz umut fakirin ekmegi iste

artı bir dubleks çıkabiliyor
biz öngörmemize rağmen yine de yazlık işine girince ikisi çok zorladk bizi
90ı kredisiz halletmeye çalışıyoruz bakalım
Yazlığı nerden aldınız, ay bende istiyorum heveslendim şimdi,şöyle muğla taraflarıysa hele,yeni aldıysanız biraz anlatırmısınız.

coin piyasının kendisi geyik diyen yatırımcılara birşeyler anlatmaya çalışmak. imkansızı zorlamak istemem
Bakin istemiyorsaniz yazmayin. Israrla cok cahilsiniz modlarina girmenize gerek yok kendi konunuzdan devam edebilirsiniz sizin tarzinizi sevecek insanlar bulacaginizdan eminim.
Ancak son mesajlariniz surekli asagilama iceriyor uslubunuza dikkat edin 1400 sayfadir bu topikte boyle birsey yaşanmadı ve bu saatten sonra da yasanmasini istemiyoruz. Bizim aklimiz bize sizinki de size
Iyi forumlar

Yazlığı nerden aldınız, ay bende istiyorum heveslendim şimdi,şöyle muğla taraflarıysa hele,yeni aldıysanız biraz anlatırmısınız.

nerdeeeee muğla imkansız gibi
fiyatlar uçmuş gitmiş bir de o kadar para gömmem üçin burada çok sağlam 2 evim olması lazım :) bir yenice tekirdağdan aldık.
bir de ben açıkçası çalışıyorum max 2 hafta tatil. şimdilik istanbula yakın olması lazım. emekliliğe yakın onu satar belki geçeriz egeye inşallah enez de bile olurdu denizi çok güzel ama hem pahalı bi nebze hem de uzak geldi maalesef

Tekirdağ süper bi yer . Aslında keşfedilmemiş çok güzel yerler var , bakmayın siz turistlerin yığınla olduğu yerlere . Bence nerde az turist orda huzur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…