- 31 Ağustos 2012
- 7.652
- 27.120
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.081
ben para ve yatırım konusunda kimsenin kaybetmesini istemiyorum. çünkü kaybedilen paralar balinaların cebine gidiyor. bu yüzdenden bu konularda gayet ciddiyimdir ve haklısınız fazla makara yapılan yerde ciddi yazmak tepkiyle karşılanıyor. dediğiniz gibi kişiler kendi yatırımlarında sadece ciddi oluyorlar başkalarını genellikle umursamazlar. bu tür halka açık platformlarda birçok acemi birşeyler öğrenmek için okuyor bizde zamanında yaptık. o yüzden faydalı bilgilerin olduğu forumları tercih etmeye çalışıyorum. demin bir arkadaşın dediği gibi kendi konumu açma yetkim varsa konu açıp orada yazmak daha mantıklı. belli grupları ve düşünce yapılarını asla kıramazsınız. bu küçükken öğretilen davranışlar gibidir.
Cok iyiymis bizim evimizin henuz oyle bir durumu yok ancak bina yasli 5 yila olur gibi geliyor insallah cok yuksek olmaz bizimde
Öyle evler genelde ahırdan bozma,bir odada dört kişinin yattığı kiracilardan oluşan evler oluyor yaaa, şunun gibiO işin biraz şakasıydı 100 bine alıp 1500e kiraya verilen bulsam nerde olsa alırım:) inşallah sen de gönlüne göre bulursun ev güzel bir yatırım sonuçta.
Yaaa çok tatlı. Sakıncası yoksa hangi şehirde apartin? Korona elbet bitecek, o zaman da senin aparatın çoktan değerlenmiş olur zaten. Bence her türlü iyi bir yatırımBen aldım böyle Apart evler ama üniversiteler açılmadığı için kiracı yok henüz 1 senedir boş bekliyor. Ama olsun sonuçta para elde olsa erirdi deyip avunuyoruz.
Bazı şeyler kısmet isi
Niye surat büzdün
Allah yardimciniz olsun insallah rahat rahat ödersiniz biter gider ikisi deartı bir dubleks çıkabiliyor
biz öngörmemize rağmen yine de yazlık işine girince ikisi çok zorladk bizi
90ı kredisiz halletmeye çalışıyoruz bakalım
Konuyu açma yetkisi soruyor eeee konu zaten açmışsın orada topla kanatlarının altına acemilerigate io kripto borsası hakkında merak edilen herşey
merhaba arkadaşlar. gate io kripto borsasını aktif olarak 1 buçuk yıldır kullanıyorum. birçok artısı var. buradan sormak istediğiniz birşey varsa cevaplayabilirimwww.kadinlarkulubu.com
Şöyle bir konu var, aa ne tesadüf siz açmışsınız, anket bile eklemişsiniz konuya demek ki biliyorsunuz yetkinizin olup olmadığını. psikolojik tahlilleriniz, derin piyasa bilgi ve tecrübeniz için teşekkür ederiz, bizler anlayamadık işte bizim hatamız. enerjinizi kendi konunuzda harcamanız forumu dışarıdan okuyan acemiler için de büyük hizmet olur. gateionun shit coinleriyle size mutluluklar.
konu açmak derken sadece crypto başlığı altında konu açmayı anlatmak istedim. konu açmayı bilmiyorum demedim. siz grubunuzda gruplaşmaya devam. başarılargate io kripto borsası hakkında merak edilen herşey
merhaba arkadaşlar. gate io kripto borsasını aktif olarak 1 buçuk yıldır kullanıyorum. birçok artısı var. buradan sormak istediğiniz birşey varsa cevaplayabilirimwww.kadinlarkulubu.com
Şöyle bir konu var, aa ne tesadüf siz açmışsınız, anket bile eklemişsiniz konuya demek ki biliyorsunuz yetkinizin olup olmadığını. psikolojik tahlilleriniz, derin piyasa bilgi ve tecrübeniz için teşekkür ederiz, bizler anlayamadık işte bizim hatamız. enerjinizi kendi konunuzda harcamanız forumu dışarıdan okuyan acemiler için de büyük hizmet olur. gateionun shit coinleriyle size mutluluklar.
grubunuzda iyi gruplaşmalarKonuyu açma yetkisi soruyor eeee konu zaten açmışsın orada topla kanatlarının altına acemileriOrada gereken ilgiyi görmeyince bu topiğe kaymış ama ıhhhhhh yanlış yer cısssss
yine de pek kolay olmuyorAllah yardimciniz olsun insallah rahat rahat ödersiniz biter gider ikisi de
coin piyasının kendisi geyik diyen yatırımcılara birşeyler anlatmaya çalışmak. imkansızı zorlamak istememvalla elon musk gayet bizimle bir şey geçiyor şimdi demek istemiyorum tam adını :)
hayatımda böyle şey görmedim dediğim coinle 1 koyup 3 aldık
ben kimsenin en ufak garantisinin olduğunu da düşünmüyorum, biz dpge coin gibi saçma sapan bir şeyle kazanırken baya baya bir amaçla girmiş coinler şu an yerinde sayıyor.
coin piyasasının kendisi geyik bence şu an için diyorum ama dikkatli olun da çok işlevsel bir taktik değil bana göre açıkçası
Burada oyle hizli koseyi donen yok zaten ugrasiyoruz iste 3 kurusumuzda deger kaybetmesin diye onda da umudumuzu hic kaybetmiyoruz hidirellez zamani bizi gormeliydiniz umut fakirin ekmegi isteyine de pek kolay olmuyor
yeni doğum hemen işe girme
açıkçası kısa yoldan köşe dönülmüyor maalesef
çalış çalış ancaa... yine de hayaller şu coinler bi 10 kat artsa gibi
Yazlığı nerden aldınız, ay bende istiyorumartı bir dubleks çıkabiliyor
biz öngörmemize rağmen yine de yazlık işine girince ikisi çok zorladk bizi
90ı kredisiz halletmeye çalışıyoruz bakalım
Bakin istemiyorsaniz yazmayin. Israrla cok cahilsiniz modlarina girmenize gerek yok kendi konunuzdan devam edebilirsiniz sizin tarzinizi sevecek insanlar bulacaginizdan eminim.coin piyasının kendisi geyik diyen yatırımcılara birşeyler anlatmaya çalışmak. imkansızı zorlamak istemem
Ya bi dur tuzluksporYazlığı nerden aldınız, ay bende istiyorumheveslendim şimdi,şöyle muğla taraflarıysa hele,yeni aldıysanız biraz anlatırmısınız.
Yazlığı nerden aldınız, ay bende istiyorumheveslendim şimdi,şöyle muğla taraflarıysa hele,yeni aldıysanız biraz anlatırmısınız.
Dimi ama , şöyle denize yakın sahil kasabasında olsa hiç fena olmazdıYazlığı nerden aldınız, ay bende istiyorumheveslendim şimdi,şöyle muğla taraflarıysa hele,yeni aldıysanız biraz anlatırmısınız.
Tekirdağ süper bi yer . Aslında keşfedilmemiş çok güzel yerler var , bakmayın siz turistlerin yığınla olduğu yerlere . Bence nerde az turist orda huzurnerdeeeee muğla imkansız gibi
fiyatlar uçmuş gitmiş bir de o kadar para gömmem üçin burada çok sağlam 2 evim olması lazım :) bir yenice tekirdağdan aldık.
bir de ben açıkçası çalışıyorum max 2 hafta tatil. şimdilik istanbula yakın olması lazım. emekliliğe yakın onu satar belki geçeriz egeye inşallahenez de bile olurdu denizi çok güzel ama hem pahalı bi nebze hem de uzak geldi maalesef
Aşığım egeye ya, ilerde orda yaşıycam inşallahDimi ama , şöyle denize yakın sahil kasabasında olsa hiç fena olmazdı
Bende sakin denizine yakın köyleri çok seviyorum. Kuzen kandırdı Antalya konyaaltında ev aldırdıAşığım egeye ya, ilerde orda yaşıycam inşallah
Köyceğiz çok güzel değil mi yaBende sakin denizine yakın köyleri çok seviyorum. Kuzen kandırdı Antalya konyaaltında ev aldırdı, hala ısınamadım bi türlü